...Биологично червено зеле, с латинско име Brassica Oleracea, принадлежи към семейството на кръстоцветните. При получаване в завода, червените зеле ще бъдат измити, нарязани, бланширани и след това замразени IQF.
Червено зеле от биологично земеделие: 100%
Обща енергийна стойност: 32,8 Kcal 138 kJ
Фибри: 2,3 г
Протеини: 1,61 г
Сол: 0,04 г...
...Palox от среден до голям формат, предназначен за съхранение на обемисти зеленчуци като зеле, стандартните му размери са 160x120 или 180x120 с височина около 100 см отвън, но могат да бъдат адаптирани в зависимост от вашите нужди.
Всички вътрешни ъгли са закръглени, а отворите са изработени по ваше искане.
Този палокс е базиран на здрава конструкция с колони, които частично почиват на палета и...
... боровинкови почви: азалии, рододендрони, хортензии…
Приложения:
- Засаждане на плодови дървета
- Засаждане на рози
- Доматите, зеле, боб, тикви и др…
Дозировка:
Подобряване на бедни почви:
- Пясъчна почва: 25 г/м²
- Обикновена почва: 50 г/м²
- Тежка и глинеста почва: 75 г/м²
Може да се използва в БИО земеделие, регламент RUE № 2018 / 848
Култура: “маерл” означава мари или марица
Тази водорасъл, наричана също бретонски корал, се използва от векове от бретонските фермери за обогатяване на техните земи с калций (Ж.–М. Пере, Живот в океана, 1966, стр. 143).
ТЕГЛО: НД
РАЗМЕРИ: НД
ТЕГЛО: 10 кг, 25 кг, 5 кг...
...Входната врата на нашите абатски бири: Лека блондинка с вкус
Нейната деликатна горчивина в края на вкуса я прави много освежаваща бира. Златист цвят с леко естествено мъгла и хомогенни фини мехурчета. Цветен, освежаващ нюанс, който кани на дегустация.
Стил: Бира Блондинка
Алкохол: 5°
Малц: Пилзен, Мюнхен 25 и Пшеница
Хмелове: Brewer’s Gold и Strisselspalt
IBU: 14
Бяло месо: воден зоа с пиле
Сирене: шаурс, бриат саварин, овче сирене
Ястия: миди с пържени картофи или кисело зеле...
...Незаменимото в ароматерапията! Тази чудесна маска с масла е съставена от - Формулирана на основата на масло от шафран, сусам, арган, жожоба, зехтин, китайско зеле и обогатена с етерични масла от сладък портокал, мандарина, лайм, бергамот, розмарин, атласен кедър, червен мащерка, пачули, мащерка и риган. Нашето дълбоко лечение прониква в сърцето на косъма и го регенерира в дълбочина, придавайки му...
SPSI е френски дизайнер и производител на оборудване за хлебарство и сладкарство, известен с иновационните си машини, включително дресировачи/пакетиращи, форми за тарт и вибриращи маси. Проектирани и сглобени във Франция, те получават етикета "Origine France Garantie", който е гаранция за качество и занаятчийски умения. Компанията цели да облекчи повторяемите задачи на занаятчиите, като същевремен...
...Пот за кисело зеле и лактобактериална ферментация с воден уплътнител, изработен от емайлирана глина, с вместимост 15 литра.
Идеален за кисело зеле и други зеленчуци и храни.
Доставя се с чифт камъни, оформени като полукръгове с диаметър 25 см и капак.
Диаметър: 27 см, височина: 47 см.
REF:POTLAC15
Основен материал: емайлирана глина
Цвят: кафяв
Вместимост (л.): 15
Диаметър: 27 см
Височина: 47 см
Нетно тегло: 14,15 кг...
С VINZÜ предлагаме на нашите клиенти гурме магазини, ресторантьори и любители на храната най-доброто от нашите тероари на югозапад, акцентирайки на растителните вкусове. Тази специфика, едновременно от югозапада и вегетарианска, ни позволява да изследваме по-дълбоко нашите местни територии, за да ви предложим селекция от редки, дори ексклузивни продукти, които произвеждаме или разпространяваме.
П...
...БИО БРЕТОНСКИ ЦВЕТЕН ЗЕЛЕ
Нискокалорично
Богато на фибри, минерали, антиоксиданти, витамини C и D
Помага за намаляване на риска от рак и сърдечно-съдови заболявания
Консумация: сурово в салати или настъргано като подправка. Сварено във вода или на пара, приготвено в уок с зеленчуци, запечено на фурна.
От 2013 г. EBBO FOOD CONSULTANT е специалист в областта на дресировъчните устройства за сладкарство и печене. Единствените дресировъчни устройства на пазара, които са оборудвани с 3D, диафрагма за теста с много включвания, гилотина за коекструдирани бисквити и много други технологии. Доставчик на машини за вашите солени и сладки приложения вече почти 10 години. Нашият екип от консултанти също е на...
...покупка на карфиол, производител на карфиоли, био карфиол, карфиол и биологични карфиоли, внос-износ на карфиол и карфиоли, продажба на карфиоли, търсене на карфиол във Франция, производство на карфиол и карфиоли, зеле, зелета.
...Бяло вино, гордо, мъжествено, от висша раса, с изискан плодов вкус и деликатен букет. То е Кралят на вината от Елзас.
То е идеално с риби, морски дарове, бели меса и особено с елзаска кисела зеле.
Сортове: 100% Ризлинг
Валежи: 550 мм/год.
Възраст: 40 години
Отлежаване: 8 до 9 месеца в стогодишни бъчви
Алкохол: 12%
Захар: 2,5 г/л
Обща киселинност: 4,5 г/л
Температура на сервиране: 8 – 10°C
Съхранение: 5 години...
...Неизменна част от традиционната китайска кухня, нашите китайски равиоли с
свинско и зеле са приготвени от пшенично брашно и пълнени с нарязано свинско месо.
Сервирайте с микс от соев сос и балсамов оцет. Можете също така да ги опитате, като ги потопите в пикантен сос, сладко-кисел или сладък соев сос, в зависимост от вашите предпочитания.
Нетно тегло на опаковката: 400 г
Бройки на опаковка: 20 броя
Количество опаковки на колет: 15 опаковки по 400 г
Количество колети на палет FR: 67 колета
Количество колети на палет EXP: 57 колета
Опаковки според крайния клиент: 3 кг, 1 кг, 0.6 кг, 0.4 кг...
PATRIGEL е специализиран агент в търговията и продажбата на замразени зеленчуци, ароматни билки и плодове от 1989 година. Нашата търговска агенция разпространява и представлява в Франция няколко производители на качествени европейски плодове и зеленчуци. Нашата мощна международна мрежа се снабдява от сертифицирани производители.
Нашите продукти се контролират и сертифицират, тъй като подлежат на ...
...Алуминиева основа с размери 3 x 2 м.
Рамката е изработена от метални профили.
Предната стена е оборудвана с голям входен прозорец, който може да се използва и за контрол на температурата.
6 прозорци отстрани
Теплицата може да се използва от април за отглеждане на салати, зеле, домати, ягоди и други.
Поради размера си, тя е особено подходяща за отглеждане на домати или катерещи се зеленчуци.
Референтен номер: HTUNNEL
Височина (см): 200
Ширина (см): 200
Дължина (см): 300...
...Сладката горчица с бира обогатява ястията ви с цвета и автентичния си вкус. Фина и вкусна, тя е особено препоръчителна в комбинация с ястия, приготвени на бавен огън (зеле, наденички, гювеч…).
Съставки: Вода, семена от горчица, бира от Елзас 10%, оцет, сол, подправки, натурални аромати, консервант: натриев бисулфит.
Съществува също в кофа от 1,1 кг.
... професионална машина за панини, известна също като професионален преса за панини, ще бъде полезна в вашата пекарна, закусвалня, сандвичарница и други заведения за обществено хранене.
Можете да приготвяте всякакви видове горещи сандвичи, като: Червени чушки и козе сирене, сандвичи REUBEN (солено говеждо, кисело зеле, швейцарско сирене и зехтин), Пиле с песто, Прошуто и моцарела, Пиле и сирене Фета...
...AOC Riesling Alsace domaine Klein
Сух, Плодов, Минерален
На вид: Светло жълто, с зеленикави и блестящи отблясъци, подчертаваща неговата характерна свежест
На нос: Разкошни нотки на цитруси, деликатни аромати на лимон, минерални нюанси
На вкус: Доминираща киселинна структура, която придава на това вино цялостен, завършен характер и минерално изразяване
Перфектно съчетание: Кисело зеле, Филе от щука, Филе от треска с паравани зеленчуци
Температура на сервиране: 8 до 10°C
Съхранение, стареене: 5 до 7 години...
...Премахва стъблата на цветното зеле или броколите, създавайки цветчета.
Капацитет от 120 глави/минута.
Машината се състои основно от захранване с конвейерна лента, две симетрични линии (лента с чашки, режеща глава, изходен подемник) и подемник за извличане на отпадъците.
Регулиране на височината на режещата глава.
Decora с единична линия с капацитет от 60 глави/минута също е налична.
...Нашата гама полусолени продукти предлага големите класики на месарството, а именно: свински джолан, гърди, рамо,... и пушени по старинния метод.
Тя също така включва комплекти за приготвяне на зимни ястия, асортименти от кисело зеле, малко солено с леща, гювеч, рамо по дяволски и др.
Не забравяме и за приятните моменти с пушеното филе миньон по старинния метод.