Компанията C.F.C търгува с всякакъв вид спиртни напитки, сурови или произведени, ликьори и други на френските, европейските или износните пазари, в контейнери с всякакъв обем. Компанията C.F.C в момента е разположена на три обекта. Обектът в TILLOUX е организиран за стареене на бренди чрез съхранение в дървени бъчви, в малки фути. Склад за стареене, основно за коняци и бренди, състоящ се само от с...
... Marc“ е изискана и вкусна плодова конфитюра, която умело комбинира естествената сладост на крушите с отличителната същност на „вieux marc“, традиционен френски плодов дестилат на основата на гроздови семена. Тази уникална конфитюра предлага вкусна фузия от плодови и огнени елементи.
Тегло: 335 г
SKU: 3 455 149 000 621...
...Сортове: 100% Каладок
Възраст на лозята: 15 години
Тероар: Аргило-калциев
Беритба: Машинна
Дегустация:
• Цвят: Дълбок червен, виолетови отблясъци
• Първи нос: Червени плодове
• Втори нос: Подправъчни нотки
• В уста: Червени плодове, баланс и свежест
• Дълъг послевкус
Съчетание храни/вино:
Регионални ястия, меса, колбаси
Съхранение: 4 до 5 години
Винификация:
Остраняване на гроздови дръжки/Стъпкване.
План за мацерация 10 дни при 24° за запазване на свежестта и плодовете.
Пресовани остатъци, добавени към капковия сок.
Малолактична ферментация върху фини утайки през зимата до бутилиране.
...Амнезия: световно известен сорт коноп с решително тревист вкус, с цитрусови нотки, за леко земен, кисел и пикантен завършек.
Пурпурен удар: сорт канабис с много цветни растителни нотки и леко кисели-сладки мускатови гроздови нотки.
Бяла вдовица: цветя от коноп с нотки на сладки подправки, дървесни (смолисти), всичко обвито в лека сладост.
Ягода микс: микс от червени плодове (ягоди, малини, касис...
...Шато Монтана - Кот дю Русийон Л'Астр Руж червено
Кот дю Русийон Вилаж Лес Аспрес
Беритба без гроздови стъбла, карбонична мацерация на Каринян, предварителна ферментация на студено за другите 2 сорта в терморегулирани съдове.
Дегустация:
Цветът е интензивен, рубинен с виолетови отблясъци.
Ароматът е мощен и сложен, с нотки на лакрица, подправки и черни плодове.
Вкусът е кръгъл и обемен.
Съчетания с храни и вина
Печено агнешко рамо, печен камамбер.
Сортове: Сира - Каринян - Гренаш Нор
Почви: Аргилно-варовикови, тероар на Аспрес...
...богат, аромати на екзотични плодове, аромати на бели плодове.
Устата
Обширен, деликатни нотки на екзотични плодове, нотки на ванилия, мазни танини, мек, леко минерален, структурирано тяло, добра интензивност, добра дълготрайност.
Съчетания с храна и вино
Карпачо от морски свинчета, Лобстер, Икри, Филе от треска, Риби в бяла сос.
Температура на сервиране: 10° - 12°
Цвят: Бял
Сорт: Клерет, Гренаш блан, Марсан, Русан, Угни блан
Алкохол: 13%
Съдържание: 75 cl (бутилка)...