... продукта на час.
Особено подходящо е това полуавтоматично етикетиране за малки и средни предприятия, както и за микро предприятия с малки производствени количества. То може да бъде гъвкаво адаптирано към различни цилиндрични продукти в различни индустрии, включително в лозарството (бутилки вино в различни размери), в козметичната индустрия (крем, парфюм, течен сапун), в производството на храни (плодови сокове, буркани с подправки, буркани с мед и конфитюр, готови сосове), както и в химическата и лакова индустрия.
... да се запази свежестта и жизнеността му.
Характер на виното
Бяло вино с много свежест, цветът му обикновено е бледо златист с блестящи отенъци. Носът се отваря с цветни и свежи плодови нотки. На вкус е нежен и ароматен. Често представя аромати на бели цветя и лешници. Това е вино, което носи удоволствие веднага!
Съчетания с храна и виноВино за аперитив, често се комбинира с крем от касис, за да се предложи известният бургундски кир. В натурален вид, то перфектно ще съпровожда колбаси, омлети или риби в сос.
...Създадени на основата на алкохол, накиснати плодове и захар.
Те намират своето място на аперитив, добавени към пенливо вино за празничен Кир или просто с много студено бяло вино.
Широк избор от вкусове за нашите плодови кремове, които могат да се дегустират и сами, само с няколко кубчета лед.
...Цуккини*(66%), козе сирене от ферма*(10%), слънчогледово масло*, лук*, мед*(4%), соев сос*(вода, соеви зърна*, сол, алкохол*, коджи), балсамов оцет*(вино*, сварен гроздов сок*), оризово брашно*, сол.
*Съставки от биологично земеделие - Алергени
Препоръки за употреба
Идеален за намазване върху филийки хляб с стафиди или орехи. Можете също така да добавите към вашите филийки други съставки като...
...Тероар: Глинесто-пясъчна почва върху шисти
Ситуация: Висок лаян
Винификация
Алкохолната ферментация и отлежаването се извършват в бъчви в продължение на една година.
Дегустация между 10 и 12°C
Око: Жълто
Нос: Плодов, компотен, кайсии
Устата: Аромати на жълти плодове и нотки на конфитюри
Потенциал за отлежаване: 5 години
Баланс: Сух
Съчетания с храни и вино: Риби в сос,
миди, бели меса и сирена с варени пасти.
Лот с американски стил, омар с крем и пиле в бял сос.
Рязане: Двойно Гийо
Височина: 100 до 120 м...
West-Indies Distribution е вносител и дистрибутор на екзотични продукти, основно от Антилите (Гваделупа, Мартиника, Гвиана и Реюнион). Ние предлагаме най-широкия избор от продукти, вариращи от сухи, пресни, замразени до плодове и зеленчуци. Доставка във Франция и в международен план. Сътрудничим с надеждни доставчици от цял свят, за да гарантираме свежест, качество и автентичност.
Ето нашите доба...
...Кремът от балсамов оцет е смес от концентрат от гроздова мъст и балсамов оцет от Модена. Сладък и вкусен, той е незаменим за вашите декорации на чинии! Той ще съпътства деликатно всички ваши ястия.
Съставки: Концентрат от гроздова мъст, Балсамов оцет от Модена (вино, варена гроздова мъст) 20%. Съдържа сулфити.
...Кутия с подарък, съдържаща 1 пакет Canistrelli с бадеми 350 г, 1 буркан с крем за намазване Canistrelli "класически" 180 г и 1 точилка с гравиране "Canistrelli d'Afa". На гърба на тази кутия има и рецепта за Canistrelli с бяло вино.
Тази кутия позволява да откриете няколко продукта от Biscuiterie d'Afa и да запазите красив спомен от Корсика.
Тя ще бъде и идеален подарък, за да зарадвате вашите...
...Предлагаме ви да сервирате Côtes de Bergerac Blanc моелк или ликьорен с:
- Бланкет от свинско.
- Шукети.
- Сладки авейронски фуас.
- Гасконски пастис.
- Телешки гърди с крем.
- Златисти телешки гърди с крем.
- Салата или ландска чиния.
Côtes de Bergerac бял моелк или ликьорен е вино, произведено във Франция в региона на Югозапад. Препоръчва се да се сервира при температура между 6 и 8°C.
...Дижонска горчица с касис.
произведена на каменна мелница.
Съставки: вода, семена от горчица, бяло вино, оцет, крем от касис от Дижон, касис, захар, алкохол, натурален аромат на касис, обвивки от горчица, оцветител: кармин от коchineal, захар.
Произведено във Франция.
Нетно тегло: 205г - 190мл...
...за да ги издигнем. Качеството на коняците Courvoisier е световно признато и редовно награждавано на различни международни конкурси за спиртни напитки (IWSR, San Francisco Spirits Competition…)
Ирис
Ароматът на ирис, характерен за внимателно подбраните коняци, е подсилен от отлежаването в нашите влажни изби по бреговете на Шарант и под горещото слънце на Коняк.
Крем брюле
Изгарянето на...
... благодарение на този деликатен почистващ крем, който е приятно кремообразен. Тази уникална копринена смес е резултат от очарователната комбинация от подхранващо какаово масло и успокояващи масла от маслина и Харакеки. Тя съдържа революционния антиоксидант Raisin Vinanza®, извлечен от семената на бяло вино от Нова Зеландия, който подпомага възстановяването на щетите, причинени от свободните радикали, често отговорни за преждевременното стареене на кожата.
Производител на сушени круши от Риварен и сушени ябълки, приготвени изключително в дървена фурна. Производител на сушени круши и ябълки, рехидратирани в вина от Лоара. Производител на плодове, рехидратирани в вина от Лоара. Производител на вино Хипокрас. Производител на конфитюри от сушени круши с вина от Лоара. Производител на конфитюри от вина. Производител на крем от сушени круши (ликьор). Предупреждение: прекомерната употреба на алкохол е опасна за здравето.
Специализирана в преработката на морски продукти, MERISUD предлага своите приготвени ястия под две марки: Richesses de la Mer в секцията за пресни храни и Armand Blot в секцията за деликатеси. Около петдесет референции носят марката на средиземноморската кухня. Пастис, коняк, домати, шафран, копър, бяло вино, зехтин... С минимум 50% риба, на преден план са крем супата от морски таралежи, зарзуела (рибарска яхния) или сепии по каталонски. Продавани единствено в стъклени буркани, нашите продукти (около тридесет референции), от висок клас, са налични във всички вериги в голямото юг, от Лион до Бордо.
...PRUNEAUX DE MENET е специалист в производството на Pruneau d'Agen, с, без костилка, пълнени, шоколадови, с вино, в сироп, в крем, в пулп без добавена захар. Свържете се с нас по имейл на MENET@PRUNEAUX-DE-MENET.FR. Предлагаме сушени кайсии, ананаси, смокини, ягоди, манго. Тези плодове се присъединяват към боровинките (или кранбери), ябълки, круши, праскови, сушени папая, джинджифил и захаросани...
...Компанията FERRIGNO предлага на своите френски и чуждестранни клиенти, които ценят качеството, автентичността и оригиналността, широка гама от морски продукти, предлагани под марката "Lou Ferrignade".
Консерви: сардини и тон от Средиземно море, скумрия и аншоа, сардинели,...
Приготвени ястия: супа от морски риби, крем от раци, буябес, тон в вино,...
Сосове: доматен сос с миди, с аншоа, с риби...
MAUBRAC EMBALLAGE предлага цяла гама от опаковки в картон за вино, подходящи за всички видове нужди: Качества на картоните (светъл крем, бял или кремав; с единична и двойна вълна; качества, адаптирани към различните пазари), формати на бутилките (бордолезка, бургундска, провансалска, шампанска), вместимост на бутилките (от 187 мл до 6 литра), опаковане (легнало или изправено по 3, 6, 12 или 24...