...Нашите различни кокосови аромати с тропически нотки ще добавят гурме тоналност на всички видове приложения. Благодарение на техните млечни, кремообразни или печени нотки, тези аромати ще подсилят и обогатят екзотичния характер на вашите продукти.
...Нашите хранителни аромати се предлагат в различни форми: течности, прахове, емулсии.
Опаковките са налични под формата на бутилка от 30 мл, канистри от 250 и 500 мл или на едро по запитване.
Те могат да се използват за приготвяне или да бъдат добавени към различни категории храни: сладкиши, макарони, ганаши, десертни кремове, мусове, сладкарски изделия, конфитюри, коктейли или сосове, както и в шоколадовата индустрия, сладоледарството, напитки-сиропи, готови ястия, млечнипродукти, бисквитки.
... вкусове.
Съставки:
Нерафинирана захар от цвекло (100% френска)
Естествен аромат на мирабел
Естествен оцветител (ако се използва)
Опаковка: PET буркан от 100 г
Приложения:
Десерти: Идеален за подслаждане на сладкиши, палачинки, торти и пайове.
Напитки: Перфектен за придаване на плодова нотка на вашите чайове, кафе, смутита и коктейли.
Йогурти и бели сирена: Подсилва вкуса на вашите млечнипродукти с сладка и плодова нотка.
Кулинарни приготовления: Може да се използва за карамелизиране на плодове или в сладко-солени рецепти.
Референтен номер: SUCRE00086A...
...Нашите изчерпани ванилови семена, получени от шушулки след екстракция, предлагат характерните за тях кафяви петна, като същевременно запазват автентичен вид. Идеални за търговски и индустриални производители, които искат да добавят визуална привлекателност към млечнипродукти с чиста етикетка, сладолед и други храни, без да компрометират биологичната сертификация.
Цвят: Черен
Текстура: фини, кръгли, равномерни семена, добре изсушени с фибри
Аромат: Няма
Размер: 300µ
Съдържание на влага: Под 5%...
... мая, глутен, сол, емулгатор: соев лецитин (не ГМО), екстракт от ечемичен малц, аромат: ванилия.
Произведено в работилница, която използва сусам и млечни продукти
Опаковка: около 14 тостове със стафиди в кутия
Нетно тегло: 200 г
Хранителни характеристики:
Средна хранителна стойност за 100 г
Енергийна стойност: 1732 кДж или 421 ккал
Мазнини: 10.5 г
от които наситени мастни киселини: 5.1 г
Въглехидрати: 68.8 г
от които захари: 5.1 г
Фибри: 4 г
Протеини: 10.7 г
Сол: 1.2 г...
...Ароматизираният карамел е течност или твърдо вещество с цвят от светло кафяво до тъмно кафяво, получено изключително чрез контролирано действие на топлината върху хранителни захари, и основната му цел е ароматизиране на хранителни продукти.
Ароматизираният карамел може да бъде сгъстен, неутрализиран, ароматизиран, под формата на прах, парченца или течност, също така е наличен в био вариант.
Възможни приложения:
• МЛЕЧНИПРОДУКТИ
• СЛАДОЛЕДИ
• АРОМАТИЗИРАЩИ СРЕДСТВА
• СЛАДКИШИ И ПОМОЩИ ЗА СЛАДКАРСТВО
• СОСОВЕ И ГОТВЕНИ ЯСТИЯ
• АПЕРИТИВИ И ЛИКЬОРИ...
...Съставки: бял шоколад (какао мин. 28%). Съставки: захар, какаово масло, мляко на прах, фисташки 4%, емулгатор соев лецитин, естествен аромат на ванилия. Може да съдържа следи от ядки. Бялото шоколад е сладкарски продукт с цвят на слонова кост, произведен от какаово масло. Съдържа също млечнипродукти, захар, лецитин и аромати, но не съдържа какао на прах, за разлика от другите шоколади.
...С вкусния си шоколадов аромат, тя е лесна за работа, вашите творения ще могат да се залепят лесно без добавки.
Съставки: захар; глюкозен сироп; чист бял шоколад 34% (захар, какаово масло, ПЪЛНО МЛЯКО на прах, СУПЕРМЛЯКО на прах, МЛЯКО на прах, емулгатор E322, аромат ванилин); какаово масло; нишесте; вода; емулгатори E422, E415; оцветител E171; консервант E202.
Алергени: МЛЯКО и млечнипродукти...
... ново производствено съоръжение с площ от 2000 м2 ни позволява да осигурим значително производство с критерии за качество и производствени процедури, отговарящи на очакванията на нашите клиенти (HACCP, сертификация Bio).
Чрез нашата лаборатория за НИРД, нашите аромати създават персонализирани творения за вашите най-сложни проучвания за ароматизиране.
Нашата организация ни позволява да предлагаме ниски минимални количества за производство, започвайки от 3 кг на ароматзааромат по поръчка и 1 кг на ароматза стандартните гами (постоянен склад).
... извара с аромат
- зряла сметана, известна като сметана фреш
- пастьоризирано сладко масло
От 6 години е въведен процес на качество чрез присъединяване към асоциацията Bleu Blanc Coeur. За целта, фуражната система е преразгледана, за да се осигурят фуражи, богати на омега 3. Продуктите Bleu Blanc Coeur са предпочитани от клиентите заради тяхната хранителна стойност, екологичния аспект и...