Франция, Baie-Mahault
...Открийте нашия избор от висококачествени овчи трупове. Всеки труп е внимателно подготвен, за да гарантира нежно и вкусно месо, идеално за разнообразие от кулинарни приготовления. Независимо дали става въпрос за традиционни яхнии, ястия на бавен огън или барбекю, нашето овче месо отговаря на най-високите стандарти за вкус и свежест. Поръчайте сега, за да се насладите на най-доброто от овчето месо.
Франция, Paris
...Нашата вкусна рецепта с агнешко е предназначена за нашите най-чувствителни спътници. Агнешкото месо е по-лесно за метаболизиране в сравнение с другите видове месо. Поради това, вашият спътник ще може да се сбогува с хранителните алергии, чувствителностите и другите непоносимости. Богата на добри протеини, тази рецепта ще придаде на вашето куче красив и блестящ козина, каквато заслужава. Агнешкото...
Франция, Pineuilh
... и щедро вино, представляващо пълния престиж на бордоските вина. ПРОИЗВОДСТВО НА ВИНО Традиционна винификация в неръждаеми стоманени резервоари. ГРОЗДЕ Мерло Каберне Фран Каберне Совиньон ДЕГУСТАЦИЯ Тъмен гранатов цвят с виолетови отблясъци. Ароматен и развит нос на червени плодове. Гладък и плътен вкус, доминиран от аромати на зрели плодове и подкрепен от фини танини. ХРАНА И ВИНО Да се наслаждава с гриловано червено месо, печено агнешко рамо или зряло сирене. Сервирайте при 18°C. НАГРАДИ 2012: Споменато на IWC 2013.
Франция, Maubeuge
... усъвършенстване на вашето месо! Нашата марината Oued-Amlil е съставена от чесън и много висококачествени ароматни билки. Тя ще придаде гастрономичен нюанс, достоен за големите готвачи, на меса като агнешко, телешко или говеждо. Особено изискана, тя напомня на рецепти като Maître d’hôtel или сосове за охлюви. Лесна за употреба и готова за употреба, тази марината Oued-Amlil се отличава с зелен цвят и вкус, наподобяващ масло-песто. Ресторанти, снак барове, бързо хранене и месарници, които използват тази Референция: ART0012...
Франция, Rungis Cedex
Франция, Rungis
...EURODIS VIANDES е търговец на едро на агнешко месо в Рунжи. С оглед на кулинарната употреба, трябва да се направи разлика между три типа агнета: агнето на мляко, което тежи около 10 килограма и е агне, което не е отбито, бялото агне (с тегло около 25 килограма), което носи това име заради бледостта на месото си, и накрая агнето брутарт, което тежи почти 35 килограма и има розова плът. Среди...
Франция, Paris
...присъстващи в суровината. Нашите чисти месни лентички са налични в четири вкуса: пиле, говеждо, агнешко и еленско. Те представляват идеалната награда за обучение, ако са нарязани на малки парченца или просто за дъвчене цели. Шаблон на кучето: 5 кг макс По избор: Агнешко Говеждо Еленско Пиле Сурови протеини: 40.50% Ниво на дъвчене: Ниво 1 - Малък дъвчач...
Франция, Rungis
...MARTIN е компания, специализирана в търговия на едро с месо на пазара в Рунжи. Нашите вносни агнета произхождат основно от Англия и Ирландия, всички сертифицирани HALAL. Ние обръщаме голямо внимание на съответствието на нашите агнета и работим в тясно сътрудничество с нашите доставчици, за да постигнем най-доброто качество. Ежедневното снабдяване осигурява оптимална свежест. Нашите специалисти правят ежедневен подбор на продуктите, подходящи за всеки от техните клиенти.
Франция, Pessac
Siendas свързва производителите от Сардиния с купувачите от цял свят. Нашият портал позволява на производителите да продават на справедлива цена без посредници. Желанието на Siendas е да осигури на производителите справедливо възнаграждение за труда им, но също така да предложи продукти с високо качество на крайния потребител. На нашия сайт е възможно комбиниране, една доставка, една фактура.
Франция, Rungis
Франция, Renaison
...Дукка е смес от подправки, смлени грубо, за да запази хрупкава текстура и много ароматна, когато се консумира сурова. Може да се използва за приготвяне на месо в коричка от дукка (идеално за агнешко, но също така се съчетава и с други меса). Ние я обожаваме в дипове! (вижте убийствената комбинация!)...
Франция, Paris
... печено, котлети, агнешко, говеждо печено, свинска гърда, месен хляб, порчета и други протеини Опционален Wi-Fi за проследяване и управление на рецептите чрез платформата Fri-Jado SmartConnect Размери (ДхШхВ) (мм): 825x590x750 Включва: 4 шиша за месо...
Франция, Perpignan Cedex
...Салвията е растение от семейството на Ламиаците, което носи името си от латинската дума salvare, означаваща "спасявам" или "лекувам". Наистина, от много стари времена се приписват лечебни свойства на салвията. Също така известна в Китай, Северна Америка и Южна Америка от много дълго време, тя всъщност притежава много видове (над 700), обединени под рода Salvia. Нашата необичайна сред тези стотици Salvia е салвията стрих, която има силен, леко горчив и камфорен вкус и прекрасно се съчетава с дивеч, печено свинско и агнешко месо, телешко, пиле, пуйка или дори патица.
Съответстващи продукти
Шалвия
Шалвия
Други Продукти
Cébette
Cébette
Франция, Thionville
...Крокетите C Pro Food се произвеждат в Белгия. Достъпни в формати от 2,5 кг, 10 кг или 18 кг за развъдчици. Формулацията, обогатена с агнешко месо, я прави много лесно смилаема, с високо съдържание на животински протеини. Рецептата е обогатена с глюкозамин и хондроитин за подкрепа на ставите, както и с омега 3 и омега 6 за укрепване на здравето на кожата и козината. Богата на естествени антиоксиданти за подкрепа на имунната система и предотвратяване на клетъчно стареене. Съдържа инулин, който е естествен пребиотик, полезен за чревната флора.
Франция, Levallois Perret
...Розмаринът е ароматна билка с горчив и пикантен вкус, която има разнообразие от приложения в кухнята. Приложения на смления розмарин в кухнята: Той се използва като подправка в инфузии за сосове, яхнии, супи и кремове, маринати, рататуй... Придава вкус на агнешко и овче месо, телешко, печено заек, гювеч, дивечови и пилешки яхнии, кайма и пиле... Ползите от смления розмарин: Той облекчава подуването на корема и коремните болки чрез спазмолитичното си действие върху червата и стомаха. Бори се със стреса и безсънието.
Франция, Paris
...Гювечът от нахут е традиционно тунизийско ястие, приготвено с лук, нахут и агнешко месо. Съставки: Чесън Вода Подправки Зехтин Сол...
Франция, Saint Christol De Rodières
...Съставки: - Кафяви горчични семена - Алкохолна оцет - Морска сол - 20 % билки (босилек, мащерка, розмарин, джоджен, чубрица) - Вода Съвети за употреба: Съчетава се много добре с печено месо и риба. Намажете я върху вашите грил ястия, печива и агнешко, за да запазите тяхната сочност. Този продукт е наличен и в буркан от 100 г.
... отношение на протеиновото и хранително съдържание на месото. Затова не произвеждаме продукти на базата на МОМ. Ние предлагаме говеждо, пилешко, телешко, агнешко и халал колбаси. Нашите продукти са налични в прясно или замразено състояние. Гордеем се, че продаваме халал месо или птиче месо от Франция и Европа, които са сертифицирани Achahada.
Франция, Rungis Cedex
Специалист в търговията с прясно месо и субпродукти от говеждо, телешко, агнешко и свинско, както и с глобални говежди меса и изключителни меса. Предлагаме оферта, адаптирана към нашите клиенти, за да отговорим най-добре на нуждите на месарите, колбасарите, кетъринг компаниите, голямата търговия и ресторантите. Благодарение на тясното сътрудничество с нашите доставчици, нашите клиенти се възползват от гарантирана свежест и изключително качество на продуктите. Стратегическото ни местоположение на националния интересен пазар (MIN) в Рунжис ни позволява да доставяме ежедневно в цяла Франция.
Франция, Nantes
Компанията BERJAC е специализирана в търговия на едро с меса и риби, насочена към професионалисти в ресторантьорството (ресторантьори, месари, кетъринг, хранителни магазини, малки общности) и осигурява магазинна услуга и извършва доставки в Лоара-Атлантик, Вандея, Мейн и Лоара: меса (говеждо, телешко, агнешко, свинско), вътрешности, колбаси, птици, пресни продукти (плодове и зеленчуци, хранителни стоки), риби. Компанията BERJAC принадлежи на семейната група CADEGAU: дейност в BtoB с пресни продукти (месо и риба) в Нант (Berjac), Рен (TG Viandes и Marée) и Сомюр (Savia).
Франция, Saint-Viance
Viandes de Corrèze е установила от много години изискващо и устойчиво партньорство с фермерите от региона на страната на Брив и кооператива CAPEL, като е създала качествени вериги. Нашето изискване за качество при 4-те вида (телешко, говеждо, агнешко и свинско) се основава на синергията на уменията между земеделците, животновъдите и нашия опит като кланичен млекар. Освен официалните гаранции...
Франция, Olonne Sur Mer
...лимузинско телешко, френски свинско, агнешко, конско и птици от Шалон. Менюто и ястията се променят в ритъма на сезоните. Кетърингът работи с местни производители и приготвя традиционни ястия на базата на пресни продукти. Имате избор между няколко пакета месо (говеждо, телешко, свинско, птици и смесено), бюфет (сурови зеленчуци, салати, табуле, пастет/рилет, асортимент от колбаси, гарнитура, няколко вида меса на избор и плато със сирена), няколко топли ястия, барбекю и гарнитури.
Франция, Fruges
Компанията Macquet е френска семейна фирма, специализирана в овче месо. Нашето агнешко месо е известно из цяла Франция и Европа. Разполагаме с най-широкия асортимент от меса на пазара, за да отговорим най-добре на вашите нужди - от традиционната обработка до най-изисканите продукти. Непрекъснато иновираме нашите техники и средства, за да ви гарантираме най-високото качество на нашите продукти.
Франция, Rungis
... многобройните ни партньорски кланици. Търсите ли телешко, отгледано под майка, предварително осолено агнешко, говеждо от Лимузин или месо с висока производителност? Елате да ни видите! За всяко запитване можете да се свържете с GRG SA по телефон 01 45 12 36 00.
Франция, Rungis Cedex
...ALGO FOODS: Търговска компания за месо, базирана в Рунжи, специализирана в внос/износ на свинско месо. Можем да ви закупим или предложим всякакъв вид разфасовка: труп, рамо, каре, врат, гърди, шунка, остатъци, мазнина, вътрешности. Със същото качество на обслужване, както за свинското, нашата специалност, ние също така обработваме говеждо, агнешко и птиче месо.
Франция, Rungis
... деликатеси, предназначени за професионалисти. Къщата MASSE е преди всичко тази страст към добрите продукти като пушена сьомга, хайвер, месо (прасенце, безкостно прасенце, безкостно прасенце, прасенце с кост, задна част на прасенце с кост, но също така и вътрешности като телешки бъбреци и телешки гърди с картофи, говеждо/агнешко. и предложение за нарязано месо и по-подробно наименование в региона, птици и дивеч, колбаси, гъби и равиоли, ракообразни, морски продукти и охлюви, масла и оцети и деликатеси.
Франция, Reillanne
Компанията Дюфур е специализирана в производството на месо, независимо дали става въпрос за агнешко в цялост или нарязано, телешко, свинско или говеждо, компанията може да го достави готово за готвене или готово за консумация. Групата ДЮФУР може да предостави широка гама от качествени много видови меса, от цялото месо до опаковането в контейнер.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play