...Предлагаме различни филетиращи машини за сьомга и пъстърва.
Нашите филетиращи машини разделят рибите ви на две филета и нарязват страните "ребра".
Някои от нашите филетиращи машини предлагат вградено устройство за еvisceration.
Гама: Риба
Тип: Други
Видове: Прясна сьомга, Прясна пъстърва...
... размера на острието. Дървената дръжка е проектирана да направи изкуството на готвенето лесно както за аматьори, така и за професионални готвачи. Сега той работи отлично за рязане на всякакво месо, риба, плодове. Уникалната мощност на ножа позволява електрификация, рязане, нарязване, филетиране - каквото и да можете да си представите. Благодарение на универсалната си форма, този кухненски нож е...
...Нашите машини за преработка нариба са проектирани да оптимизират и повишат ефективността на операциите по преработка нариба. Те са оборудвани с най-съвременна технология, за да осигурят прецизност, хигиена и издръжливост, отговарящи на най-високите индустриални стандарти. Тези машини поддържат широк спектър от приложения, включително филетиране, лющене, почистване и опаковане, което ги прави идеални за рибни ферми, предприятия за преработка на храни и риболовни индустрии. Основните предимства включват намалено време за преработка, подобрено качество на продукта и минимизиране на отпадъците.
... оптималният период на зрялост, преминаваме към следващата фаза - ръчното почистване, което се състои в премахване на кожата на всяка от рибите, извлечени от соленето, една по една. По този начин се запазват всички свойства и характеристики на суровината. След това рибата се нарязва, измива и изцежда. Последните фази са филетиране и опаковане в зехтин.
... бъдещето. Именно тази философия доведе до началото на нова и решаваща етап в развитието на компанията през 1997 г. с откритие на линия за филетираненариба. От този момент нататък растежът на компанията стана все по-очевиден, докато не се утвърди като една от най-важните в своя сектор.
Всеки ден се разпространява голямо разнообразие от продукти на различни типове клиенти: големи търговски вериги, търговци на едро, търговци на дребно, ресторанти… както в страната, така и извън нея.
... охладена риба, както и търговската опаковка и износ.
Освен това използваме различни техники за преработка на нашите рибни продукти, включително пушене, филетиране, солене, сушене и замразяване. Нашият фокус върху качеството и свежестта ни позволява да спечелим доверието на известни партньори като Bonesca и DaySeaDay. Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация!
В Ender S.L работим, за да ви предложим най-доброто обслужване всеки ден. Импортираме прясна и замразена риба с най-високо качество до всяка точка в Европа, влагайки всички наши ресурси, за да постигнем максимално удовлетворение на клиентите си. Разпределяме сьомга, треска и риба-ангел, уловени ежедневно в Норвегия, доставяйки ги в различни формати на нарязване, филетиране и опаковане. Ние сме...
...филетиране и опаковане нариба и морски дарове, няколко склада и модерни офиси. Нашата хладилна инсталация има капацитет за замразяване от 20 тона на ден, камери за съхранение при -22ºC и капацитет от над 300 палета. Осигуряваме на клиентите си висока ефективност на европейския пазар и в останалата част на света, спазвайки параметрите на най-високото качество, изисквано.
... и производство на колбаси; системи за белене и обезкостяване; модулни системи за филетиране; системи за формиране и порциониране на месни продукти; системи за обезкостяване, почистване, порциониране, опаковане и етикетиране на месо и бекон; резачки за риба.
MAREL подкрепя индустриалците в реализирането на техните проекти и предоставя на клиентите си иновационни технологии, за да отговори на...
... извършва дейности по съхранение и продажба на продуктите, получени чрез филетиране и почистване на посочените в обхвата водни продукти. Нейните доставчици са предприятия, активни в предоставянето на суровини и помощни материали. Обхватът на производството на YAYÇET включва: Пресни охладени риболовни и аквакултурни продукти (Б.А.Й) Пресни почистени риболовни и аквакултурни продукти (Х.
Нашата фабрика се отличава с напълно запазени традиционни методи, предлагайки по този начин в нашите продукти текстури и вкусове, които са истински занаятчийски. В нашите съоръжения се извършва процесът нафилетиране, който се състои в отделянето на месото от рибата от централната кост, люспите и кожата, следвайки напълно занаятчийски методи. Нrecentната модернизация на нашата техника по...