... оптималният период на зрялост, преминаваме към следващата фаза - ръчното почистване, което се състои в премахване на кожата на всяка от рибите, извлечени от соленето, една по една. По този начин се запазват всички свойства и характеристики на суровината. След това рибата се нарязва, измива и изцежда. Последните фази са филетиране и опаковане в зехтин.
... бъдещето. Именно тази философия доведе до началото на нова и решаваща етап в развитието на компанията през 1997 г. с откритие на линия за филетираненариба. От този момент нататък растежът на компанията стана все по-очевиден, докато не се утвърди като една от най-важните в своя сектор.
Всеки ден се разпространява голямо разнообразие от продукти на различни типове клиенти: големи търговски вериги, търговци на едро, търговци на дребно, ресторанти… както в страната, така и извън нея.
В Ender S.L работим, за да ви предложим най-доброто обслужване всеки ден. Импортираме прясна и замразена риба с най-високо качество до всяка точка в Европа, влагайки всички наши ресурси, за да постигнем максимално удовлетворение на клиентите си. Разпределяме сьомга, треска и риба-ангел, уловени ежедневно в Норвегия, доставяйки ги в различни формати на нарязване, филетиране и опаковане. Ние сме...
...филетиране и опаковане нариба и морски дарове, няколко склада и модерни офиси. Нашата хладилна инсталация има капацитет за замразяване от 20 тона на ден, камери за съхранение при -22ºC и капацитет от над 300 палета. Осигуряваме на клиентите си висока ефективност на европейския пазар и в останалата част на света, спазвайки параметрите на най-високото качество, изисквано.
Нашата фабрика се отличава с напълно запазени традиционни методи, предлагайки по този начин в нашите продукти текстури и вкусове, които са истински занаятчийски. В нашите съоръжения се извършва процесът нафилетиране, който се състои в отделянето на месото от рибата от централната кост, люспите и кожата, следвайки напълно занаятчийски методи. Нrecentната модернизация на нашата техника по...