... разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е вакуумирано, температурата трябва да е под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC.
Процес на изработка: Горещо нарязване, охлаждане, рязане на V, осоляване, естествено сушене и отлежаване в изба
Съставки: Иберийска плешка, сол
Тегло: 1,400 кг...
...Ние сме търговци на едро на солени свински крака в саламура. Изнасяме солени свински крака в саламура в цяла Европа и Африка. Нашите продукти са с най-високо качество и се съхраняват при строги условия, за да се гарантира свежест и вкус. Нашите клиенти ценят постоянно високото качество и бързата доставка на нашите продукти.
... европейски стилове) заедно с портокалова кора, за да придадат цитрусов вкус. Семената на кориандъра също са едно от основните ботанически съставкиза ароматизиране на джин! Целите семена могат да се използват и за мариноване и осоляване, за да добавят цитрусово, пикантно измерение. Смлени, подправката обикновено се използва в къри и печива – след като е запечена и смляна, за да омекоти...
...Суровият шунка е типичен италиански деликатес, получен чрез сухо осоляване на задната част на прасето, по-специално от животни, достигнали тегло около 130 кг. Месото се масажира внимателно на ръка, оформя се, за да получи желаната форма, и след това се подправя според нашата стара рецепта. Периодът на сушене на шунката надвишава 180 дни и е най-деликатната фаза, която определя качеството на...
...Парната стерилизация гарантира безопасността на храните.
▪ 100% натурални съставки: без консерванти, без глутамат, без изкуствени аромати или оцветители.
▪ БЕЗ СОЛ. Позволява на всеки готвач да добави точното количество подправки, за да подобри вкуса на ястията си, без да се страхува от прекомерно осоляване.
▪ Висококачествени натурални подправки.
▪ Прозрачна опаковка, в която можете да видите и оцените изключителното качество и натуралност на продукта.
▪ Дойпак с удобен цип, който позволява запазване на свежестта на продуктите, като ги защитава от околната среда.
... безценни, както в рецептите от миналото. Дългото узряване ден след ден на "правилното разстояние", за да се дари с неповторим аромат и вкус, с осоляване и ръчно завързване. Ежедневните проверки на качеството, маниакалното внимание към грижата за изключителността, изключителният избор на благородни меса от високо качество, селектирани италиански. Ценностни съставки, които слагаме всеки ден в нашите...