...Книгата "Рецепти с шоколад: Шоколадови спомени" е страстен сборник за шоколада, написан от Стефан Гласье, Най-добър занаятчия на Франция.
Истинска ода на шоколада, това произведение предлага вкусни и шоколадови рецепти за всички нива. Разделена на 3 глави: "Моите първи торти", "Образи в очите" и "Сладост в семейството", в тази книга ще намерите рецепти като шоколадова шарлота, шоколадов плаващ...
... прави наистина уникален хидромел, който изненадва много любители на виното. Хидромелът Apis Terrae се сервира например като аперитив, но също така и най-вече в съпровод на предястия и десерти, преминавайки през ястия, фоа гра, ястия с птици (охлюви, гамбос...), сирена, черен шоколад, сушени плодове. Това са нови вкусови съчетания, които новото медено вино от висок клас, произведено във Франция, позволява, занаят, възстановен и продължен от този млад човек, страстен към гастрономията и пчеларството. Хидромелът е вино от мед, което може да се съхранява с години в изба.