Италия, Martina Franca
...Пекорино Пулиезе Стаджонато е сирене с интензивен и ароматен вкус, автентичен представител на традицията в производството на сирене в Пулия. Зреещо в продължение на 15 месеца, това пекорино се произвежда от мляко на овце Меринас или Джентиле ди Пулия, подбрани заради тяхното хранене, богато на ароматни фуражни растения и билки. Грубата и златиста кора обгръща компактна и разтопяваща се паста, с вкус, напомнящ на мляко, много ароматен, но не пикантен. Това сирене е идеално за тези, които търсят автентичен и традиционен вкус, перфектно за обогатяване на ястия и аперитиви с щипка от Пулия.
Италия, Radicofani
Производството на Cacio di Pienza е традиция с древни корени, която се предава от поколение на поколение до днешни дни. Производителите на мляко се събраха в Кооператива на Котиняно, използвайки и запазвайки типичните методи на обработка: доставката на мляко с особени аромати, придаващи му от билките, характерни за пасищата на Вал д'Орча, усъвършенствани техники на зрялост и, най-вече, особено вни...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play