Испания, Guijuelo-Salamanca
... скара, печене или в гурме рецепти. Иберийската преса предлага автентично гастрономическо изживяване, изпълнено с вкус и качество, перфектно за любителите на иберийското свинско месо, които търсят продукт с висока кулинарна стойност.
Франция, Baie-Mahault
...Открийте нашата свинска каркаса, приготвена с най-голямо внимание, за да предложи вкусно и качествено месо. Перфектна за професионалисти в месодобива и любители на готвенето, нашето свинско месо се отглежда при оптимални условия, за да гарантира нежно и сочно месо. Подходяща за множество рецепти, от колбаси до ястия на бавен огън, свинската каркаса е първокласен избор. Поръчайте сега и се насладете на изключителното качество на нашето свинско месо.
Съответстващи продукти
Свинска каркаса
Свинска каркаса
Други Продукти
Or ou злато 24
Or ou злато 24
Португалия, Santarém
...Порк лойнът на Monte Safira е премиум свинско филе, което илюстрира ангажимента на марката към качеството и традицията. Произведено от най-добрите национални меса, това свинско филе е нежно, сочно и пълно с вкус. Независимо дали е печено, гриловано или запържено, Порк лойнът предлага универсален и вкусен вариант за всяко ястие, което го прави основен продукт в португалските домакинства. Порк...
Нидерландия, Halle
...Поръчка на истински свински врат, директно от фермера. Свинският врат се нарязва от врата/рамото на свинята. Това е красиво тъмно оцветено месо с хубаво мрамориране. Вратът всъщност е свинска рибица, но без кост и често нарязан по-тънко. Това е много нежно и сочно месо с много вкус. Ние продаваме и големи парчета свински врат за барбекю, например за pulled pork. Произход: Месо от истински...
Франция, Lyon
...Деми шунка от Байон, чисто свинско от югозападна Франция с ГИП, която се разпознава по нежното и фино месо, получено след 12 месеца узряване. Шунка, която притежава ГИП (Географска Индикация за Произход) за своето качество. Узряла според древно умение. Месото е нежно и сочно, по-малко солено от повечето сухи шунки.
Австрия, Enzersdorf An Der Fischa
...Тази мас, не трябва да липсва в нито една кухня. Тя олицетворява австрийската традиция - идеална за печене, пържене и запичане. Рецепти: Сочно виенско шницел Говеждо гювеч Печени картофени кнедли Патка с червено зеле Свинско печено Сегединско зеле с месо Картофена супа...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play