...КУРКУМА от AYANU идва от контролирано биологично и GACP отглеждане в Индия. Лабораторно проверена, сертифицирана по DE-ÖKO-005 и обработена в Германия.
НАТУРАЛЕН ПРОДУКТ: чисто и неразредено прах от нежно обработени корени на куркумас добавка на висококачествени, естествени куркумин и пиперин. Без добавки, като например: магнезиев стеарат, без оцветители или консерванти.
ПРОИЗВОДСТВО и КАЧЕСТВО...
...Жълто-оранжев прах, който носи яркия цвят на куркумата с минимум 1,7 % куркумин и добри бактериологични критерии. Известен със земния си вкус, той е идеален за къри, сосове и здравословни храни.
... приятен, пикантен вкус. Силно оцветява и приборите (особено дървените и пластмасовите), с които се взима и разбърква приготвеното с нея ястие. В хранителната индустрия куркумата се използва за оцветяване на масло, майонеза, паста и сирене. <strong>Употреба</strong> Куркумата служи за подправяне на сосове, ястия с птици, крем супи и омлети. Подходяща е за ястия с бобови растения (боб, нахут, леща, соя). Задължителна съставка за всякакви ястия от типа къри и други ястия от индийската кухня. Добавена към тесто за хлебчета, кексове или блатове, придава красив жълт цвят.
...
Приложения: изсушените листа от мента обикновено се използват за чай. Изсипете 1-2 чаени лъжички на чаша (250 мл) вряща вода и покрийте за 8-10 минути в зависимост от вашия вкус. Освен това може да се използва с мед и лимон, за да се подчертае вкусът. Друг много популярен начин за използване на изсушените листа е да се ароматизират боб, леща и други вегетариански ястия, както и за подправки, сосове и супи.
Опаковка: 125g, 250g и насипно.
...Горчицата скуркума "Вкусовете на Мая" е изработена от куркума, отглеждана изцяло в Мартиника.
Куркумата, известна със своите полезни свойства и качества, ще допълни перфектно вашите меса и риби.
Тя ще бъде идеалната подправка за обогатяване на вашите студени или топли сосове, както и на вашите винегрети.
Опитайте я и в марината.
Нека вашите вкусови рецептори пътуват с тази характерна горчица скуркума.
... им позволява да задържат сосове и дресинги, осигурявайки, че всяка хапка е изпълнена с изблик на вкус. Независимо дали е смесена с кремообразен сос Алфредо, комбинирана с пресни зеленчуци в лек дресинг с билки или добавена в ярка паста салата, фусили пастата внася креативност и уникалност в кулинарните ви творения. Освен това, както всички наши продукти, те са органични и подходящи за вегани...
...Тази куркума впечатлява не само с много високото си съдържание на куркумин, но и с мощния си аромат, който е топъл и приятен.
Важна съставка в къри смеси, тя не само оцветява храните, но и ръцете и дрехите!!! Използва се за печене, за сосове, подправки за мариноване на птиче месо. Прави също така спätzle и торти "жълти". БИО DE-ÖKO-006...
... ГОРЧИЦА и СУСАМ)
Използване: гриловано месо, хляб, зеленчуци, дип, сосове, маринати, яхнии
Сега използвайте нашата "Чакалака подправка" като рекламно средство или подарък. (Запитвания на имейл: info@gojundgoj.de)
С удоволствие предлагаме нашите продукти и като частна марка, в големи опаковки и за търговци на едро.
...Референтен номер
3417960034490
Съвети за употреба:
Риби, сосове, леща, боб.
Рецепта за клатфутис с тиквички за 8 души
Време за подготовка 1ч
- 5 г телешки бульон или 1/2 кубче бульон
- 100 г вода
- 800 г тиквички
- 1/2 ч.л. куркума
- Сол
- 3 яйца (140 г)
- 2 клонки мащерка
- 100 г брашно
- 400 г обезмаслено мляко
- Малък букет от шнитц
- 110 г прясно козе сирене
- 30 г черни маслини
Измийте...
... разтворител от изсушени ризоми на Curcuma Longa L.
(Куркума) от индийски произход. Куркуминът се кристализира, изсушава и смляна, за да се постигне чистота. Куркумата може да бъде произведена в различни форми, включително водоразтворими и диспергируеми прахове или течности и може да бъде силно концентрирана, когато е необходимо.
Приложения:
Твърди бонбони, Маршмелоу, Кисели краставички, Сосове, Сосове и супи, Сладоледи и Йогурти,
Плодови препарати, Печивa, Издухани продукти, Подправки и сухи смеси...
...Тази сладка къри подправка не е пикантна и представлява традиционна и хармонична смес от няколко подправки, сред които основните са джинджифил, кориандър, кардамон, карамфил, сминдух, синапено семе, анасон, копър, чесън и най-вече куркума, която му придава характерния жълт цвят.
Използвания на индийското къри в кухнята:
Тази подправка се използва за приготвяне на кремообразни къри сосове, които...
...В КУХНЯТА
Се съчетава добре с: куркума, чесън, джинджифил, канела, мащерка, риган и анасон. Отлично се комбинира с риба, агнешко, пилешко, но също така и с зеленчуци, сосове и супи.
ПОЛЗИ
Кимионът е ефективна подправка за предотвратяване и облекчаване на повечето проблеми, свързани с храносмилането. Той увеличава освобождаването на храносмилателни протеини в устата, стомаха и тънките черва, за да...
... също са обогатени с лимон, портокал, черен сепия, домат, куркума и спанак, спазвайки традицията в най-търсените формати. Форматите включват три, сагне инканулате, орекетте, макарони, маслинови листа, салентини и анелини. За виното имаме признание DOC и IGP, освен че попадаме в категориите на благородните вина за някои сортове.