...Сухият салам с фурми, истинска наслада!
Нежен и деликатен вкус, който ще погали небцето ви.
Баланс между сладко и солено, всичко в лекота.
Малко + :
Сухият салам с фурми ще се съчетае както с добро червено вино, така и с по-сухо и плодово бяло вино.
Той позволява допълнителна комбинация от сладко/солено, която да добавите към вашите красиви плато с сирена.
Както и саламът с трюфели и манатарки...
...СЪСТАВКИ: свинско месо (89%), (произход Испания), вода, сол, мляко, подправки (с горчица), декстроза, захар, стабилизатори (ди и полифосфати), усилвател на вкуса E621, антиоксидант (аскорбинова киселина) и консервант (натриев нитрит). Естествено опушено. Може да съдържа следи от соя.
... натъпква в черва и се завързва ръчно, за да образува класическата форма на саламино. Зреенето се извършва в помещения с контролирана влажност и температура за не по-малко от 40 дни. Препоръчва се като предястие и за пълнене на сандвичи.
ПРОПОРЦИЯ: 500/550 г
Тегло: 0.350 кг
Съставки: Свинско месо, сол, натурални аромати и подправки
Захари: декстроза и захароза
Антиоксиданти: E301
Консерванти: E250-E252
Категория: Калабрийски колбаси...
... олио) до получаване на златисто кафяв цвят.
След това можете да ги добавите в сос или в друга рецепта.
Нашите предимства MCÖ:
Без добавени захари
Без добавена сол
Без фитохормони
Без културни или религиозни ограничения (Халал, Кошер и т.н.)
Размер: 3 броя (200г)
Опаковка: Пресни
Вкус: С подправки...
Ние сме централизирана покупна организация за сухи, пресни и замразени хранителни продукти, специализирана също така в проектирането и производството на комплекти за хранене 24H "Готови за консумация" - MRE, с военна и хуманитарна цел.
Нашите предложения са много разнообразни, можем да предоставим в значителни количества както замразено пиле, растително масло, доматен концентрат, консервиран гове...
...Саламът Фелино е изискан деликатес, приготвен от свинско месо. Името му произлиза от местността на произход, село в провинция Парма. Саламът Фелино съдържа по-високи нива на протеини и по-малко количество мазнини в сравнение с другите подобни салами.
Традиционно се нарязва диагонално, създавайки овални резени, с дължина приблизително два пъти по-голяма от диаметъра на салама.
...Сосиска е популярен избор за любителите на месо, предлагаща нежна текстура и богато вкус, които подобряват любимите ви ястия. Тази сосиска е внимателно подбрана заради качеството и свежестта си, гарантирайки изключително кулинарно изживяване. Тя е перфектна за гриловане, печене и ястия, приготвени на бавен огън.
Налична в различни размери, Сосиска е идеална за професионални и домашни кухни. Нейната практична опаковка осигурява лесно боравене и оптимално съхранение. Независимо дали сте професионален готвач или любител-готвач, тази сосиска е задължителен избор за качествени кулинарни резултати.
Fry's France - CAZAL S.A - KaliDago е компания, специализирана в разпространението на екзотични хранителни продукти, предлагаща като вносител и търговец на едро свежи и сухи хранителни стоки.
Fry's France - CAZAL S.A - KaliDago е дистрибутор на свежи, сухи, вакуумирани и замразени хранителни продукти. Продажба на храни за професионалисти "ресторанти, компании, столови, но също така и бързо хранен...
...Този от Фелино, сред хилядите италиански салами, е най-сладък, приготвен с малко сол, зърна черен пипер и отлежал в долината на пармския шунка. Само от тежки италиански свине, започвайки от „трито ди банко“ (постно месо, без нерви и с тънък слой мазнина), първо смляно на средно едро, след това омесено с подправките (сол, пипер, малко бяло вино), оставено да почине, набито в червата „кулара“, както изисква най-автентичната традиция, която ще запази салама винаги мек. След два-три месеца ето я нарязаната на кръст филия, с пълен, кръгъл аромат, с особен вкус на щастие.
...Сосиска брас, Тулуза, чиполати натюр или с подправки в 55 или 90 г, мергез говеждо-ягне в 55 или 90 г, кайма, плънка, чorizo за печене и др.
Креативната гама от колбаси предлага също сосискии чиполати с мускаде, с куре нантен и картофи, с печен зеленчук, с печен лук, с пипер д'Еспелет, Чистора, баскски...
Налична в самообслужващия сектор, под защитна атмосфера, в фиксирано тегло или в традиционния сектор, колбасарството е изцяло опаковано в естествени черва.
Съществува и гама "Porc Bio du centre" с чиполати 55 г и сосиска 125 г.
...Произвеждаме с голямо уважение към традицията на старомодните колбаси и сухи колбаси: естествена обвивка, прясно месо, без оцветители, без глутен и без добавени нитрити.
LUIS OLIVERAS S.A е семейна компания, специализирана в производството на сухи колбаси от 1933 година. Намираме се в североизточната част на Испания, много близо до френската граница, в близост до основните пристанища и летища. Комбинацията от нашия опит и най-добрите суровини ни позволява да произвеждаме колбаси от най-високо качество от свинско месо, както и халал колбаси на основата на пуйка и г...
Първоначално дейността беше сезонна, в съответствие с Великденските и Коледните празници и с предимно местен пазар. Използваха се пресни и висококачествени меса, като саламът се приготвяше с огромно умение и внимание, използвайки най-добрите подправки, най-добрите черва и го сушейки с максимална грижа, така че вкусът, ароматите и автентичността му да бъдат винаги защитени и гарантирани във времето...
Spagni & Spagni предлага Хранителен Подарък като маркетингов инструмент, за да подкрепи бизнес развитието и стратегиите за изграждане на мрежи, с цел постигане на целите на компаниите.
Ние се грижим за всичко - от избора на най-добрите италиански суровини, ръчно изработени и занаятчийски, през разработването на персонализирано предложение за всяка нужда, до доставката на нашите подаръчни кутии по...