...Трюфеловият сос от пикильо е изработен от екстра върджин зехтин и съставки от различни растения, като чушки и трюфели, опакован по физически процеси, без добавяне на консерванти.
С текстура на пастет и много приятен аромат и вкус на черен трюфел и пипер от пикильо, което го прави много апетитен за директна консумация върху филийки хляб или добавен към ястия от спагети, ястия от червено месо, ...
...Тартуфата сос
Съхранение: Съхранявайте при стайна температура, далеч от пряка слънчева светлина и топлина. След отваряне съхранявайте в хладилник и консумирайте в рамките на 5 дни.
Срок на годност: 36 месеца...
...Майонезата GALA с яйца е вкусен кремообразен сос, който подчертава вкуса на любимите ви ястия. Съставена от 80 % рапично масло и 7,5 % жълтък, този майонез предлага гладка текстура и богат вкус, които перфектно допълват салати, сандвичи и месни ястия. Достъпна в опаковки от 250 мл, 500 мл и 1000 мл, тя е опакована в удобни кашони за лесно съхранение и употреба.
Тази майонеза е идеална за...
...Медена горчица с естрагон е изискан подправка, която съчетава сладостта на меда с уникалния вкус на естрагон. Тази перфектна смес е идеална за подобряване на вашите ястия, било то в дресинг, марината или като гарнитура за меса. С нето тегло от 250 г, тази горчица е проектирана да задоволи най-взискателните вкусове. Нейният деликатен вкус и кремообразна текстура я правят задължителен избор за любителите на изискана кухня. Независимо дали сте професионален готвач или аматьор, тази горчица ще добави нотка оригиналност към вашите рецепти.
...Прясно яйчни талиатели са известен формат дълга паста, признат по целия свят за своята текстура, вкус и размер. Синоним на емилианската кухня, той е изключително универсален и може да се използва в безброй приготвяния. Идеален е с рагу (месен сос), гъбен сос или сосстрюфели, а също така е също толкова вкусен с прости доматени сосове.
...Салса с летен трюфел и гъби. Без консерванти и без глутен. Перфектна за паста, ризото, яйца, тартинки, предястия. Не съдържа черни маслини за истински вкус на трюфел!
Сосс черни трюфели и гъби. Идеален за обогатяване на различни ястия като предястия, тостове, основни ястия, сосове, месо, ястия на фурна и омлети.
...Не можете да пропуснете сладкия и земен вкус на соса от трюфели Belbri. Насладете се на соса от трюфели Belbri, използвайте го като сос в различни ястия, т.е.; бургери, дипове и в яйца или други гарнитури.
Опитайте го сега. Подходящ за вегани и вегетарианци.
...Съставки: Гъби (Agaricus bisporus), слънчогледово масло, зелени маслини, бял трюфел 1% (Tuber magnatum Pico), сол, аромат, аскорбинова киселина: E300.
Срок на годност: 36 месеца.
Начин на употреба: Идеален е като подправка за тостове и пълнежи за предястия, основни ястия, омлети и като основа за всички ястия с трюфел.
Алергени: Продуктът не съдържа алергични вещества или продукти, съдържащи...
Намираме се в Абруцо, зелена област. Специализирани сме в търговията с ФРЕШ ТРЮФЕЛ, вид и качество в зависимост от сезона. Внимателно подбрани. Предоставяме трюфели с следните срокове: • 24ч Италия (Ит) и Европа (ЕС) • 24ч Северна Америка и Канада • 36/48ч Азия • 48ч Австралия Освен това, създадохме производствено съоръжение както за продукти на основата на трюфел, така и за класически италиански ...
...Делизията с бял трюфел и гъби порчини е един от най-изисканите и ексклузивни продукти.
Идеална за аперитиви и ценни меса, тя се съчетава с отлични бели вина. Търсена в много кухни с много висок профил. Изискана и балансирана, директно от най-добрите готвачи в света.
...Вид: Tuber Borchii Vittadini
Многофункционален, Бянчето играе същата роля като белия трюфел. Неговият силен вкус и аромат могат да придружават почти всяко ястие ссос.
Сезон: От средата на зимата до пролетта, приблизително от януари до април.
...Груб семолина от пшеница, Яйца 30%, Прах от червено цвекло, Вино Бароло DOCG 2%. Може да съдържа следи от мекотели. За около 3/4 души.
6/7 минути готвене в голямо количество вряща подсолена вода.
Отцедете и подправете.
Препоръчваме сосстрюфели (бели или черни), с месо, с зеленчуци.
Червено вино (Бароло, Небиоло д'Алба, Долчетто д'Алба) или бяло вино (Роеро Арнеис, Гави ди Гави) от същия тероар ще образуват перфектно съчетание.
Ean13:3701511702359
Референция:TagliatelleBioVinItalie1...
Хотел-ресторант Монте Бове, разположен в сърцето на Сибилинските планини, предлага уютни и характерни стаи, оборудвани с всички удобства. В ресторанта можете да опитате типичните маркежки специалитети като печено месо, талиатели стрюфели, традиционна брускета, свински филета в сладко-кисел сос, печена пъстърва и много други характерни ястия.