В TRUFASA сме специализирани в производството и търговията с черна трюфел. Нашите насаждения се намират в интериора на Кастелон, идеална среда за получаване на трюфели с оптимално качество. Изнасяме черна трюфел (Tuber melanosporum) по целия свят, известна също като трюфел от Перигора, лятна трюфел (Tuber aestivum) и есенна трюфел (Tuber uncinatum). Освен това предлагаме селектирана гама от продук...
...Медена горчица с естрагон е изискан подправка, която съчетава сладостта на меда с уникалния вкус на естрагон. Тази перфектна смес е идеална за подобряване на вашите ястия, било то в дресинг, марината или като гарнитура за меса. С нето тегло от 250 г, тази горчица е проектирана да задоволи най-взискателните вкусове. Нейният деликатен вкус и кремообразна текстура я правят задължителен избор за любителите на изискана кухня. Независимо дали сте професионален готвач или аматьор, тази горчица ще добави нотка оригиналност към вашите рецепти.
...Майонезата GALA с яйца е вкусен кремообразен сос, който подчертава вкуса на любимите ви ястия. Съставена от 80 % рапично масло и 7,5 % жълтък, този майонез предлага гладка текстура и богат вкус, които перфектно допълват салати, сандвичи и месни ястия. Достъпна в опаковки от 250 мл, 500 мл и 1000 мл, тя е опакована в удобни кашони за лесно съхранение и употреба.
Тази майонеза е идеална за...
...Tartufata е сос от зехтин с екстра качество и съставки от различни растения, като трюфели и гъби, опаковани чрез физически процеси, без добавяне на консерванти. Има текстура на пастет и много приятен аромат и вкус на черен трюфел и boletus edulis, което го прави много вкусен за добавяне директно върху филийки хляб или в паста ястия, пици,...
...Прясно яйчни талиатели са известен формат дълга паста, признат по целия свят за своята текстура, вкус и размер. Синоним на емилианската кухня, той е изключително универсален и може да се използва в безброй приготвяния. Идеален е с рагу (месен сос), гъбен сос или сосстрюфели, а също така е също толкова вкусен с прости доматени сосове.
...Салса с летен трюфел и гъби. Без консерванти и без глутен. Перфектна за паста, ризото, яйца, тартинки, предястия. Не съдържа черни маслини за истински вкус на трюфел!
Сосс черни трюфели и гъби. Идеален за обогатяване на различни ястия като предястия, тостове, основни ястия, сосове, месо, ястия на фурна и омлети.
...Не можете да пропуснете сладкия и земен вкус на соса от трюфели Belbri. Насладете се на соса от трюфели Belbri, използвайте го като сос в различни ястия, т.е.; бургери, дипове и в яйца или други гарнитури.
Опитайте го сега. Подходящ за вегани и вегетарианци.
...Съставки: Гъби (Agaricus bisporus), слънчогледово масло, зелени маслини, бял трюфел 1% (Tuber magnatum Pico), сол, аромат, аскорбинова киселина: E300.
Срок на годност: 36 месеца.
Начин на употреба: Идеален е като подправка за тостове и пълнежи за предястия, основни ястия, омлети и като основа за всички ястия с трюфел.
Алергени: Продуктът не съдържа алергични вещества или продукти, съдържащи...
Намираме се в Абруцо, зелена област. Специализирани сме в търговията с ФРЕШ ТРЮФЕЛ, вид и качество в зависимост от сезона. Внимателно подбрани. Предоставяме трюфели с следните срокове: • 24ч Италия (Ит) и Европа (ЕС) • 24ч Северна Америка и Канада • 36/48ч Азия • 48ч Австралия Освен това, създадохме производствено съоръжение както за продукти на основата на трюфел, така и за класически италиански ...
...Делизията с бял трюфел и гъби порчини е един от най-изисканите и ексклузивни продукти.
Идеална за аперитиви и ценни меса, тя се съчетава с отлични бели вина. Търсена в много кухни с много висок профил. Изискана и балансирана, директно от най-добрите готвачи в света.
...Вид: Tuber Borchii Vittadini
Многофункционален, Бянчето играе същата роля като белия трюфел. Неговият силен вкус и аромат могат да придружават почти всяко ястие ссос.
Сезон: От средата на зимата до пролетта, приблизително от януари до април.
...Груб семолина от пшеница, Яйца 30%, Прах от червено цвекло, Вино Бароло DOCG 2%. Може да съдържа следи от мекотели. За около 3/4 души.
6/7 минути готвене в голямо количество вряща подсолена вода.
Отцедете и подправете.
Препоръчваме сосстрюфели (бели или черни), с месо, с зеленчуци.
Червено вино (Бароло, Небиоло д'Алба, Долчетто д'Алба) или бяло вино (Роеро Арнеис, Гави ди Гави) от същия тероар ще образуват перфектно съчетание.
Ean13:3701511702359
Референция:TagliatelleBioVinItalie1...
... аннибал, производител на ароматизирани горчици (канела, мед, естрагон, къри, смокини и трюфели), марокански сос и др. Различни опаковки: буркани, шишета, кофи, кутии, пликове и консерви.
Разполагаме с отдел за изследвания и развитие, за да произвеждаме под вашата собствена марка, в режим Private Label.
Посетете нашия уебсайт без забавяне...
Хотел-ресторант Монте Бове, разположен в сърцето на Сибилинските планини, предлага уютни и характерни стаи, оборудвани с всички удобства. В ресторанта можете да опитате типичните маркежки специалитети като печено месо, талиатели стрюфели, традиционна брускета, свински филета в сладко-кисел сос, печена пъстърва и много други характерни ястия.