...Прясно яйчни талиатели са известен формат дълга паста, признат по целия свят за своята текстура, вкус и размер. Синоним на емилианската кухня, той е изключително универсален и може да се използва в безброй приготвяния. Идеален е с рагу (месен сос), гъбен сос или сосстрюфели, а също така е също толкова вкусен с прости доматени сосове.
...Салса с летен трюфел и гъби. Без консерванти и без глутен. Перфектна за паста, ризото, яйца, тартинки, предястия. Не съдържа черни маслини за истински вкус на трюфел!
Сосс черни трюфели и гъби. Идеален за обогатяване на различни ястия като предястия, тостове, основни ястия, сосове, месо, ястия на фурна и омлети.
...Съставки: Гъби (Agaricus bisporus), слънчогледово масло, зелени маслини, бял трюфел 1% (Tuber magnatum Pico), сол, аромат, аскорбинова киселина: E300.
Срок на годност: 36 месеца.
Начин на употреба: Идеален е като подправка за тостове и пълнежи за предястия, основни ястия, омлети и като основа за всички ястия с трюфел.
Алергени: Продуктът не съдържа алергични вещества или продукти, съдържащи...
Намираме се в Абруцо, зелена област. Специализирани сме в търговията с ФРЕШ ТРЮФЕЛ, вид и качество в зависимост от сезона. Внимателно подбрани. Предоставяме трюфели с следните срокове: • 24ч Италия (Ит) и Европа (ЕС) • 24ч Северна Америка и Канада • 36/48ч Азия • 48ч Австралия Освен това, създадохме производствено съоръжение както за продукти на основата на трюфел, така и за класически италиански ...
...Делизията с бял трюфел и гъби порчини е един от най-изисканите и ексклузивни продукти.
Идеална за аперитиви и ценни меса, тя се съчетава с отлични бели вина. Търсена в много кухни с много висок профил. Изискана и балансирана, директно от най-добрите готвачи в света.
Хотел-ресторант Монте Бове, разположен в сърцето на Сибилинските планини, предлага уютни и характерни стаи, оборудвани с всички удобства. В ресторанта можете да опитате типичните маркежки специалитети като печено месо, талиатели стрюфели, традиционна брускета, свински филета в сладко-кисел сос, печена пъстърва и много други характерни ястия.