Производител и дизайнер на оборудване за млечната промишленост, Roussel Inox изработва вашите съоръжения с постоянно внимание към вашите нужди.
Имаме солидно познание за вашата работа като производител на сирене, усъвършенствано сред професионалисти във Франция и на международно ниво.
Искате да обновите машините си, да увеличите производствения си капацитет, да създадете своя работилница? За всяко...
... намаляване на разходите, като същевременно се запазва същото високо качество.
Млякото на прах с добавени мазнини се използва основно в индустриите за хлебопроизводство, шоколад и сладолед, както и в производството найогурт и извара. То също така се използва в производството на замразени храни, инстантни супи и също така като избелващ агент за чай и кафе.
...витамини, протеини, аминокиселини и много други. Нашият прах от моринга има много висока фина структура с най-висока биодостъпност и е идеалната добавка за вашето хранене!
Микрофинно смилане за оптимално усвояване.
Идеален за смесване в напитки, за приготвяне найогурт, смутита и овесена каша, както и за обогатяване на ястия.
Естествено остър вкус без неприятни горчиви вещества.
...Мулберите са вкусна и енергийна закуска. Използват се подобно на стафидите, в мюсли, сладкиши или с йогурт. Вкусни са и в смеси с ядки и други сушени плодове. Те са леко хрупкави и имат вкус почти като мед.
Тъй като могат да се обработват подобно на стафидите и имат сходен вкус, те са идеални за смесване с други сушени плодове или ядки. Могат да се добавят и просто в чая, където действат почти...
... усещането в устата на хранителните продукти.
Castle MPC YOG 52 е адаптиран да подобри млякото за производството найогурт, за да се получат кремообразни продукти без синереза.
*налична е персонализация на смесите с различен % мазнини и протеини...
... хранителна добавка, обикновено продаван в прахообразна форма за смесване с напитки. Суроватъчният протеин сега също се използва доста често като сгъстител. Това подобрява текстурата и намалява синерезата в много видове йогурт. Йогуртът с високо съдържание на протеин е по-често срещан на рафтовете поради наскоро увеличаващата се популярност на гръцкия йогурт. Гарантираме ви евтин и персонализиран...
... продукт, с особено внимание на линиите UHT STERIPLAK, линиите за производство найогурт и линиите за производство на сирена - меки, твърди, разтегливи и рикота. - Линии за подготовка, смесване и термична обработка за напитки като плодови сокове, вино, мед, изотонични напитки. - Цикъла на обработка на соево мляко. SORDI, компания, способна да предоставя ноу-хау и авангардни технологии в хранителния сектор, е също така инженерингова компания, която проектира и реализира частични или напълно завършени инсталации на ключ в която и да е част на света.
Производство на готови коктейли, готови за смесване, слъш гранита, коктейли рай, машини за меко сладолед и сладолед, замразен йогурт, замразен капучино, студени и топли напитки и машини за браз.