...W: 200 - 220. Фарина тип '00', получена от подбрани италиански и европейски зърна, с добра пластичност, за директни теста с кратко втасване. Идеална за производство на обемисти, меки и вкусни основи за Пан ди Спаня. Препоръчва се за торти, понички, еклери и пържени сладкиши.
10КГ...
...По време на етапа на запълване на контейнерите с панировани продукти (риба, пиле, зеленчукови кюфтета), канелони, неми, бисквити, понички, палачинки и др., остатъци като галета, трохи или семена от сусам се натрупват по ръбовете. Когато контейнерът бъде запечатан, тези неправилно разположени остатъци пречат на херметичното запечатване.
В случай на теч, продуктът става негоден за консумация и...
... принадлежности за пекари, сладкари и специализирани хлебарници, като видове брашно; захари; мая; преработени млечни и яйчни продукти; масло и мазнини; подобрители за хляб; свързващи агенти; шоколад и декорации; стафиди и консервирани плодове; плънки и топинги; ядки и семена; замразени продукти; тестени изделия; хляб, съставки за хляб, багети, хлебчета, панини, сандвичи, питки и пиколи; виенски сладкиши, кроасани и кафе-сладкиши; торти, сладкиши, бисквити, кексове, вафли, понички, мъфини и брауни; сладкарство, десерти и пралини; закуски и пици; опаковки ...