... ястия, в които трюфелът е звездата, без необходимост от перфектна презентация. Този трюфел е идеален за тези, които поставят акцент на вкуса пред външния вид, което го прави отличен избор за кулинарни ентусиасти.
...Пресен Тубер Аестивум или Летен трюфел има светло кремав или лешников цвят отвътре, в оптималната си зрялост. Сезонентрюфел от май до септември. Тубер Аестивум или Летен трюфел има светло кремав или лешников цвят отвътре, в оптималната си зрялост. Сезонентрюфел от май до септември.
От 1990 г. компанията Tartufi Bianconi е специализирана в обработката на трюфели и производството на типични продукти, с суровини от Умбрия. Не само пресен сезонен продукт, но и широка гама от сосове и подправки с трюфел, гъби порчини, а също така рагу, трюфелово масло, песто, трюфелов мед, балсамов оцет, пикантни подправки и сушени гъби, трюфелово масло, ризото с трюфел, паста с трюфел, пюре с...
... Mattirolomyces terfezioides, което ни гордее, защото успяхме да допринесем за създаването на нови ястия и нови съчетания за удоволствието на нашите клиенти. Свеж сезонентрюфел. Ние сме специалисти в трюфелите, да, и това означава, че в определени моменти от годината можем да имаме от 2 до 4 различни вида свежи трюфели, предлагайки на нашите клиенти точно този трюфел, от който се нуждаят за техните ястия, в зависимост от органолептичните им качества.