Испания, Guijuelo-Salamanca
... Съставки: Свински врат от иберийска свиня, сол, естествен аромат, червен пипер, естествени подправки и синтетични черва. 100 % натурални съставки. Без алергени. Тегло: 0,7-1,2 кг Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е вакуумирано при температура под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC. Процес на изработка: Мариноване, подправяне, пълнене, сушене и узряване Съставки: Свински врат от иберийска свиня, сол, естествен аромат, червен пипер, естествени подправки и синтетични черва Тегло: 0,7-1,2 кг...
Обединени арабски емирства, Dubai

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play