...Слънчогледовото масло е универсално и леко готварско масло, извлечено от най-добрите слънчогледови семена. Известно със своя лек, неутрален вкус и висока температура на димене, то е перфектно за пържене, сотиране, печене и приготвяне на дресинги. Слънчогледовото масло е основен продукт за готвачи, които се грижат за здравето си, предлагайки чист вкус и ползите от Витамин E и здравословни мазнини. Неговата универсалност го прави идеално за ежедневни ястия и гурме ястия, позволявайки истинските вкусове на храната ви да блеснат, без да ги заглушават.
...":"Алерген","Bien refermer le couvercle et conserver au réfrigérateur après utilisation":"Добре затворете капака и съхранявайте в хладилник след употреба.","Huile d'arachide":"Фъстъченомасло","Avantage":"Предимство","Délai de livraison":"Срок на доставка","Principalement utilisé pour tous les types de viandes, légumes et nouilles.":"Основно се използва за всички видове меса, зеленчуци и нудли.","Durée de conservation":"Срок на годност"}...
...
Защо да изберете фъстъченото масло на Horus Oil?
Чисто и натурално: 100% рафинирано и натурално фъстъченомасло, без добавки.
Универсално: Идеално за пържене, готвене и дресинг за салати.
Висока температура на димене: Перфектно за готвене на висока температура без изгаряне.
Ползи за здравето: Богато на мононенаситени мазнини и антиоксиданти, полезни за сърцето.
Поръчайте вашето фъстъченомасло днес от Horus Oil за по-здравословно и вкусно готвене!
... предлагаме маслото в качествата студено пресовано, kbA и рафинирано Ph EUR.
Използване:
Фарма:
* Основа за мазила
* Добавка за вана
Козметика:
* Масажно масло
CAS номер: 8002-03-7
Химическа характеристика: Триглицериди на растителни мастни киселини
EINECS номер: 232-296-4
Температура на втвърдяване: 2°C
Цвят: жълтеникав до прозрачен
INCI: Arachis Hypogaea Oil
Съхранение: на хладно, сухо, защитено от светлина място, в затворени съдове.
... активни съставки поради добрата си трайност.
Допълнителна информация:
Фъстъченото масло се извлича от бобовата култура. Фъстъците се срещат в части от Южна Америка и в тропически климатични зони. Основен производител на фъстъченомасло е Индия. С 45% съдържание на мазнини, фъстъкът е много богат на мазнини. Преди ядките да бъдат пресовани, те трябва да изсъхнат до 3 седмици. Поради високото...