... стойност на 100г</strong>Енергийна стойност 1450kJ/342kcal - 17% РС*Мазнини 1,8g - 2,6%включително наситени мастни киселини 0,7g - 3,5%Въглехидрати 68g - 26%включително захари 0,5g - 0,6%Влакна 2,9gПротеин 12g - 24%Сол 0,01g - 0,2%*Референтна хранителна стойност <strong>Употреба</strong>Пшеничнобрашно тип 750 е идеално запечене на хляб, както и за всички солени и сладки печива. Идеално за палачинки, вафли или като сгъстител за супи и сосове. <strong>Забележки</strong>Да се съхранява на сухо и хладно място в плътно затворена опаковка.
... пшеница, "Gyermelyi" гладко брашно е проектирано да осигури последователна производителност и отлични резултати. То е основна съставка както за аматьорски пекари, така и за професионални готвачи, предлагаща надеждност и качество във всяка торба. С "Gyermelyi" гладко брашно можете да повишите вашето печене и готвене до нови висоти и да зарадвате семейството и приятелите си с вкусни домашно приготвени лакомства.
... рецепти, от хляб и сладкиши до сосове и грави.Нашето Чисто пшеничнобрашно е налично в различни опаковки, включително 1 кг, 3 кг, 25 кг и 50 кг торби, за да отговори на нуждите както на малки, така и на големи производители. Брашното е с ниско съдържание на мазнини и не съдържа добавки, което го прави здравословен избор за тези, които се грижат за диетата си. С срок на годност от 12 месеца, можете да бъдете сигурни в свежестта и качеството му. Изберете Чисто пшеничнобрашноза надеждно и висококачествено печене.
...ОБЛЕАС, ПРИГОТВЕНИ С ВЕГЕТАЛНА МАРГАРИНА И ПРЕМИУМ ПШЕНИЧНОБРАШНО.
ПОДХОДЯЩИ ЗАПЕЧЕНЕ ИЛИ ПЪРЖЕНЕ. ОПАКОВАНИ СА ПО ДУЗИНА В БЛИСТЕРИ С РАЗДЕЛИТЕЛИ.
СРОК НА ГОДНОСТ: ШЕСТ МЕСЕЦА В ЗАМОЗИЛНИ УСЛОВИЯ ПРИ -18ºC.
ИЗПРАЩАТ СЕ В КУТИЯ ПО 16 ДУЗИНИ.
РАЗМЕР 14 СМ ДИАМЕТЪР - ТЕГЛО ПО ДУЗИНА 450 ГР.
ИЗПРАЩАНИЯ ДО ЦЯЛА ЕВРОПА.
...Тип: Универсално брашно
Финност (%): 100
Тип на обработка: Смелене
Произведено от: Пшеница
Добавки: Не
Без консерванти, химикали или избелване
Това пшеничнобрашно е фино смляно
Отлично за хляб, торти, тесто за пица и много други
Несравним вкус и текстура...
...Цялозърнестото (цялозърнесто) брашно се произвежда чрез смилане на зърно с обвивка. Запазената обвивка съдържа много витамини и минерали, което прави това брашно много по-полезно от обикновеното бяло брашно. Цялозърнестото брашно може да бъде частично заменено с обичайното брашнозапечене в почти всяка рецепта. Технологията на студено смилане (t < 40°C) позволява запазването на повечето витамини и минерали.
Тегло: 500 г...
...– Брашно с добра консистенция и висока способност за хидратация, коригирано с антиоксидант и ензими.
– Препоръчва се за процеси с високо натоварване за тестото, особено за производството на малки хлябове (бижу, бебета, вианини и корички) и замразени и охладени теста.
...Брашно от пшеница тип 65.
Това брашно е предназначено за ежедневна употреба в кухнята, например за хляб или тесто за пайове.
То е произведено в контролирано устойчиво земеделие (CRC - Контролирано Устойчиво Земеделие). Тази официална етикетка предлага множество гаранции:
- културите са разположени на поне 250 м от всякакви източници на замърсяване.
- не се допуска химическа обработка...
...Добро брашно е необходимо за домашно печене, деликатни торти в сладкарници и вкусни десерти в ресторанти. Ръж, пшеница, ечемик и просо ще се докажат както в производството на сладки, така и на солени ястия. Затова в асортимента на нашия хранителен търговец на едро ще намерите много видове продукти, които са сред най-важните съставки в кухнята.
...От винаги, ROGER пече своите тостове и бисквити в отворена форма. Тестото втасва свободно по време на печене, предлагайки хрупкавост и лекота. Приготвени от фина пшеница, тези тостове с лек ванилов вкус и поръсени с сладки стафиди, съпътстват всички моменти на лакомство.
Тостове със стафиди
Състав: Пшеничнобрашно (пшеничнобрашно, глутен), стафиди (11%), слънчогледово масло, захар, яйца, хлебна...
...Той е богат на протеини и минерали. Брашното има чудесно лек вкус на марципан. Брашното от кайсиеви ядки е отлично като съставка запечене и за обогатяване на смутита.
... от 200 г
Съставки: Пшеничнобрашно, захар, слънчогледово масло, сушени смокини 6,3%
Съхранение: Да се съхранява на сухо и далеч от топлина
Декларация за хранителна стойност за: 100 г
Енергия: 1883 кДж (448 ккал)
Мазнини: 16 г
Наситени мастни киселини: 1,5 г
Въглехидрати: 70 г
от които захари: 30 г
Протеини: 5,9 г
Сол: 0,75 г...
... пшенично и ръжено брашно, рапично масло, вода и сол без никакви добавки/глазура в био-веганско качество, са изключително многофункционални - без сравнение с бързо омекващите вафлени купички, неядливите купички от царевично или картофено нишесте, пшенични чинии.
...Добавете хрупкавост и хрупкави нотки към вашите творения с нашите блестящи крêп дентел (раздробени гавоти), произведени във Франция, гарантирано без палмово масло. Създайте основи за хрупкави десерти, десерти на чиния, бисквити и сладолед.
Блестящата крêп дентел Деко ’Релиеф е натурална, без палмово масло, без оцветители, без консерванти и е съставена от пшеничнобрашно, захар, масло...
...Брашното е идеално за кнедли, за извара или за пясъчна смес.
Както гладкото брашно, така и грубото, т.е. с по-груба структура, предлага на потребителя най-добро качество за ежедневна употреба при готвене и печене.
Пшеничното брашно е неутрална, но изключително универсална основна съставка и е една от най-важните храни, които консумираме ежедневно.
Всички видове брашно са с ниско съдържание на мазнини и съдържат поне 70 процента засищащи въглехидрати. В зависимост от степента на смилане, всички видове брашно съдържат повече или по-малко количество фибри.
... брашно, усилвател на вкуса натриев глутамат, захар, подправки.
Поставете на тави и поставете в предварително загрята фурна. Печене: при 200°C, около 25 минути.
Температура на съхранение: мин.-18°C, след размразяване не замразявайте отново. Информация за алергени: Съдържа глутен, мляко, соя.
... подправки, такъв какъвто обичаме да споделяме.
Първо работим меда с подправките и ръжено и пшеничнобрашно, за да образуваме основно тесто. След това добавяме пресни яйца и щипка масло от нашия регион за мекота и запазване.
След като сме дозирали хлябовете с подправки в техните дървени форми, произведени в ЛоиреШер, следва бавно и нежно печене.
След това идва заслуженото почивка за нашите хлябове с подправки, които след добра нощ ще бъдат опаковани и изпратени.
Нетно тегло: 150г
Опаковка: прозрачна торба
Срок на производство: 15 дни...
... пасти); брашно "Кандел" (оптимално за по-твърди, но лесни за работа теста, хляб Кандел, чуроси и пържени теста); брашно "Средна сила" (за теста, които изискват добра консистенция и задържане на газове, идеално за багети в механизирани процеси); брашно "Специално" (много добро за контролирана ферментация, ръчно приготвени багети, тестени изделия и селски хляб); брашно "Голяма сила" (идеално за хляб в форма, роскон де рейес, енсаймади и тестени изделия с максимално качество). Произвеждаме също така пълнозърнесто пшеничнобрашно и ръжено брашно.
С трите смеси от оризово брашно на KOMEKO, безглутеновото печене е по-лесно от всякога. Всички оризови брашна на KOMEKO са естествено 100% безглутенови и са произведени по японски традиционен метод. Най-доброто е, че можете да замените брашната 1:1 с пшеничнобрашно в повечето рецепти и не се нуждаете - в сравнение с другите оризови брашна - от свързващи агенти или добавки за лесно обработваемо тесто. Изборът на различни сортове ориз, интензивното и нежно почистване на оризовите зърна, тяхното съотношение и степента на смилане определят печенето и аромата на трите уникални брашна.
AJV група се е специализирала в търговия на едро с следните продукти и суровини: регенерирано, възстановено старо готвено масло за техническата и олеохимичната индустрия; свободни мастни киселини за техническата и фуражната индустрия; маргарин и мазнина запечене; глицерин и глицерин за техническата, фуражната и хранителната индустрия; смазки, бекон, пилешка мазнина, рибено масло, животинско и костно брашно; рапично, слънчогледово, палмово, кокосово и ленено масло; картофено, царевично, пшенично нишесте; суроватъчен прах, обезмаслено и пълномаслено мляко на прах, смески от мазнини.
...Декер+Мьонх ГмбХ & Ко. КГ е мелничарски бизнес, който произвежда брашна, смеси запечене, зърнени храни и зърно.
Декер+Мьонх предлага:
- Пшенично, ръжено и спелтово брашно, пълнозърнесто брашно, грис, фино брашно и брашно от конвенционално отглеждане, от контролирано и интегрирано отглеждане и от контролирано биологично отглеждане.
- Смеси запечене; смеси и предварителни смеси по рецептурни шаблони
- Различни мюсли, корнфлейкс и зърнени закуски
- Хранителни зърна, зърна от конвенционално отглеждане, от контролирано и интегрирано отглеждане и от контролирано биологично отглеждане.
При нас любителите на печенето ще намерят всички видове брашно, като пшенично, спелтово и ръжено брашно. С нашите собствени смеси за хляб можете лесно и бързо да изпечете собствен хляб. В нашите курсове по печене на хляб предаваме на начинаещи и напреднали какво е важно при производството на хляб и хлебчета. В нашия магазин забрашно ще намерите и регионални продукти като тестени изделия, яйца, мед и конфитюр. От нашето голямо разнообразие от зърнени закуски ще намерите и любимото си мюсли. Много от продуктите можете да намерите и в нашия онлайн магазин www.mehlkaufen.de...