...Прясно приготвените равиоли под формата на слънчогледи, пълнени с гorgonzola (италианско синьо сирене) и орехи, са кулинарен шедьовър, който въплъщава елегантността и изтънчеността на италианската кухня. Нежното тесто от яйца обгръща кремообразна и ароматна плънка, където гorgonzola, с неговите смели и ароматни нотки, се слива хармонично с хрупкавостта и кръглия вкус на нарязаните орехи.
Вече повече от три десетилетия нашата разсадникарска фирма произвежда и доставя на своите клиенти изключително качествени сертифицирани продукти. Хиляди разсадници се произвеждат всяка година в специално оборудвани частни помещения на разсадника FRUIT PLANTS DOO.
Разсадниците на праскова, нектарина, кайсия, череша, ябълка, круша, орех и др. отговарят на нуждите не само на сръбския, но и на чуждес...
Занаятчийско предприятие, базирано в Корез от 1979 г.
Производство на консерви на основата на патица и гъска - Патешки дробчета, цели полу-сготвени или в консерва, натурални или с трюфели от Перигор, блокчета от патешки дроб - Цели гъши дробчета в консерва, натурални или с трюфели - Специалитети с патешки дроб: смокини, пълнени с патешки дроб, медальони от патешки дроб, разпространяеми пасти от па...
...Ръчно приготвен фаготино от моцарела с кремообразна плънка от ръчно накъсана моцарела и сметана, естествено опушена. Опушената буррата е перфектната еволюция на буррата от Пулия.
Сладостта на страчателата се слива с аромата и деликатния, приятен мирис на естественото опушване, което се извършва във фурна с дървени стърготини, създавайки микс с ненадминат вкус и неповторим аромат.
Тази специалност е перфектна за пълнене на пици или гурме салати, но може да се комбинира и с прясна риба или с опушен вкус, или с конфитюри и сладка с интензивен вкус.