...Вашите продукти заслужават най-доброто
Ядки и семена – нашата нова производствена технология от Bühler е толкова разнообразна, колкото и възможностите за обработка. От почистване до печене, стъпка по стъпка, можем да предложим на нашите клиенти всички оптимални процеси. Независимо дали става въпрос за непрекъснато производство или гъвкава партидна работа – нежното третиране на ядките и семената винаги е нашият основен приоритет.
... взима пълна в края.
• След това я поставя в количката за печене.
• Излишъкът от бадеми, който не се е залепил за бисквитата, се възстановява.
• Могат да се сменят формите, за да се произвеждат продукти с различен брой фиксирани или въртящи се накрайници; гладки или вълнообразни.
• Възможност за производствона друг тип продукти от полутечно или твърдо тесто.
ПРЕДИМСТВА
• Подобрения в дозировката, равномерни парчета, по-бързо производство.
• Тестото не се разгазява.
• По-добра ергономия за оператора.
• Сваляща се глава, която позволява пълно почистване и дезинфекция.
...
Производство
Предлагаме ви това масло от сладък бадем, извлечено от контролирана верига, чрез студено пресоване. Гарантирано качество и произход. За да осигурим оптимално използване за козметични приготвяния и формули, маслото след това се рафинира и дезодорира. Контрол на качеството и финално опаковане в нашите работилници във Франция, в Ланд.
Култура
Дървото, принадлежащо към семейството на розоцветните...
... майсторство, което позволява оптимално производство. Благодарение на този занаятчийски и традиционен метод „от полето до бутилката“, можете да откриете био бадемово масло с високо качество. Ние го избрахме внимателно според нашите практики за отговорно снабдяване: Етична практика, Проследимост Bel Air, Проби, Лабораторни анализи, Околен тест.
Латинско име: Amygdalus dulcis L. var. dulcis
Произход: Италия
Използвана част: Бадем
Култура: Биологично земеделие
Цвят: Жълт...
... своите творения.
Като включите "Praliné de Almendra" в рецептите си, вие избирате продукт, който не само подобрява вкуса на вашите творения, но също така добавя значителна хранителна стойност. Тази паста е идеална за тези, които търсят здравословни опции, без да компрометират вкуса. Освен това, употребата ѝ в съвременната кухня става все по-популярна, като се отличава с способността си да подчертава представянето и вкуса на ястията.
... отлежаването, осигурявайки вино с високо качество, което почита отличителните характеристики на сорта.
ВКУСОВИ НОТИ
Външен вид: Ярко бледо жълто с златисти отразявания
Нос: Изтънчен и интензивен с нотки на цитруси и пресни бадеми
Вкус: Обилен, кремообразен и деликатен с фини аромати на бели плодове, подсилени от минерална нотка. Балансирано и копринено Chardonnay!
...Те стават любими плодове на египетските фараони, които ги добавят в хляба. Паралелно с това, тези маслодайни семена също се експлоатират в Централна Азия, на иранско-афганското плато. По-късно те се разпространяват в Европа чрез гърците. Арабите след това ги отглеждат по средиземноморското крайбрежие. От страна на римляните, сладките бадеми са били за тях „плод на плодовитостта“. През XVI век Франция започва да ги отглежда.
...Пиноли, сушени плодове, орехи, лешници, от събирането до разделянето и др. - Проектиране, чрез организации, компании, квалифицирани специалисти, на инсталации за преработка на сушени плодове (включително евентуално планиране на напоителни системи). Фисташки (сиклиански или американски), орехи, лешници, бадеми, до консултации при избора на машини за производствона производни от сушени плодове...
...Източна деликатес на основата на сусамови семена, с многобройни ползи и изискан вкус на бадем.
Халвата с бадеми, приготвена от сусамова паста и внимателно подбрани бадеми, може да се консумира по всяко време на деня. Това е сладост, която се консумира по различни начини, по всяко време на деня.
Съставки: Сусамова паста, захар, глюкозен сироп, бадеми
Срок на годност: 3 години от датата на...
... Гуара)
Узряване: Средно (началото на септември)
Черупка: Твърда
Производителност: 27-35%
Производство: Средно-високо
Плододаване: Разположено главно на плодови клонки и в по-малка степен на смесени клони
Толерантност: Средна до студ
Предразположеност: Устойчив на Polystigma Fulvum
Форма: Бадемовидна, сърцевидна
Размер: голям
Средно тегло на плода: 1,30 г
Двойни ядки: 0%
Вкус: Много приятен
Дърво...
... работилница за ръчно производство в Марсилия.
Предлагаме доставка в цяла Франция (Лион, Ница, Бордо, Лил, Париж, Страсбург, Рен, Тулуза,…) с възможност за безплатна доставка*.
*в зависимост от количеството на поръчката.
Печените орехи кешью с къри ви привлекат? Не се колебайте да се свържете с нас, за да направите поръчка или да получите повече информация.
Nougaterie TOLLERON, разположена в красивото село CRESTET в Воклюз, е специализирана в производството на меки нуги според древно занаятчийско умение. Изработваме нашите нуги ръчно и ви предлагаме цял набор от вкусни нуги. Объркваме особено внимание на избора на съставките.
Предлагаме ви широк избор от вкусни нуги:
- nougat абрикос розмарин
- nougat кафе шоколад
- nougat карамел солено масло
- no...
...Жил Сикар, консултант по хлебопекарство и директор на Техническия институт за хлебарски занаяти, стартира с Мае Иновации "формата finger madeleine", серия от форми, в които вашите усещания могат да се изразят без ограничения. Madeleines с оригинални форми, шоколадови, с бадеми, с зърнени храни, лесни за ядене в пътуващи торти... Вие сте на ход да създадете рецепти и да персонализирате вашите витрини!
Формат: Индивидуален
Размер: 400x300...
Ферма Дуе Палменти се намира в Педара, в сърцето на източна Сицилия и е специализирана в производството и търговията с ароматни билки, които благодарение на близостта си до Етна успяват да развият органолептични характеристики с особена стойност и ароматност, но също така и типични сицилиански продукти като подправки, маслини и сушени плодове.
Всеки етап от производството на нашите продукти, от ра...
...опаковани в различни формати, предназначени както за големи вериги, разпределения, така и на частно ниво. Качеството на нашия продукт и нашата услуга ни е направило водеща компания в сектора, както на национално, така и на международно ниво.
Нашата марка обхваща опит, съвети и качествен продукт, услуга и обслужване на клиенти.
Извършваме транспорт и разпространение с наши собствени превозни средства и индивидуално производство с ежедневна доставка. Разпространяваме до цялата Пиренейска част и Балеарските острови с време за доставка от 48/72 часа.
... тества за глутен на всяка фаза напроизводство. Garnec беше първият в Русия, който получи правото да обозначава продуктите си с търговската марка "Прекръстен зърно". Тази търговска марка е знак за безопасност за безглутенови продукти на Асоциацията на европейските целиаци, призната в повечето развити държави.
Тегло: 400 г...
...dulcis, и горчивият бадем, Prunus amygdalus var. amara, като последният се счита за токсичен поради съдържанието си на циановодородна киселина. Това е маслодайно семе, т.е. богато на липиди и често се нарича "маслодайни сухи плодове". Бадемовото дърво се отглежда в топли и сухи региони: днес Съединените щати, особено Калифорния, осигуряват почти половината от световното производство, следвани от Испания, Иран, Сирия, Италия и Мароко.
Ean13:3701511707255
Референция: AmandeBioEmondéeFrance1...
...Шоколадов бонбон с паста от бадеми и портокал 1080 г
Количество в кашон: 1
Минимално количество за поръчка: 1
Тип на минималното количество за поръчка: Единица на кашон
SKU: BBC-14-P
Страна напроизводство: Франция
Предварителна поръчка: Да
Бестселър: Не
Персонализация: Не
Тегло (lbs): 2.38
Дължина (инча): 9.21
Ширина (инча): 6.81
Височина (инча): 2.76...
...Производство и търговия на ръчно изработени сицилиански гранити в следните вкусове:
Ананас, Червен портокал от Сицилия, Кафе, Шоколад и Канела, Ягода и горски ягоди от Малето, Лимон Вердело от Сиракуза, Сицилиански мандарин, Бадем и печени бадеми от Авола, Фисташки от Бронте, Черни черници от Етна, Бергамот, Праскова от Бивона, Пъпеш Канталуп, Бели смокини, Кактусова смокиня, Нар, Мента, Сезонна...
... бадеми. Сладките бадеми са подходящи за консумация в суров вид и се използват за сладкиши, за декорация, като плънка (например за маслини) или за производствона ликьори и марципан. Горчивите бадеми не трябва да се ядат в суров вид. Те съдържат амигдалин, гликозид, който произвежда циановодород. Въпреки това, на специализирани плантации се отглеждат горчиви бадеми. От тях се извлича – след отстраняване на циановодородните съединения – горчиво бадемово масло, с което се ароматизират ликьори и печива.
...Машината за драже е предназначена за покритие на ядките със захар. Отоплителната система, разположена под барабана, поддържа захарта разтопена. Докато барабанът се върти, захарта залепва за продуктите. Машината обикновено се използва за покритие набадеми тук в Турция. Машината може да се използва и за производствона драже. Следва много деликатната фаза на покритие. Чрез сложен механизъм...
... аромат. Може да съдържа следи от: глутен, яйца, ядки (лешници, бадеми, орехи).
Хранителни стойности на 100 г
Енергия 1571 kJ / 369 kcal
Мазнини <0,5 г
от които наситени мастни киселини 0,2 г
Въглехидрати 74 г
от които захари 73 г
Протеини 7,8 г
Сол 0,36 г
Обем: 118,5 г...