...Пиноли, сушени плодове, орехи, лешници, от събирането до разделянето и др. - Проектиране, чрез организации, компании, квалифицирани специалисти, на инсталации за преработка на сушени плодове (включително евентуално планиране на напоителни системи). Фисташки (сиклиански или американски), орехи, лешници, бадеми, до консултации при избора на машини за производствона производни от сушени плодове...
Ферма Дуе Палменти се намира в Педара, в сърцето на източна Сицилия и е специализирана в производството и търговията с ароматни билки, които благодарение на близостта си до Етна успяват да развият органолептични характеристики с особена стойност и ароматност, но също така и типични сицилиански продукти като подправки, маслини и сушени плодове.
Всеки етап от производството на нашите продукти, от ра...
...Производство и търговия на ръчно изработени сицилиански гранити в следните вкусове:
Ананас, Червен портокал от Сицилия, Кафе, Шоколад и Канела, Ягода и горски ягоди от Малето, Лимон Вердело от Сиракуза, Сицилиански мандарин, Бадем и печени бадеми от Авола, Фисташки от Бронте, Черни черници от Етна, Бергамот, Праскова от Бивона, Пъпеш Канталуп, Бели смокини, Кактусова смокиня, Нар, Мента, Сезонна...
...Прясно масло, акациев мед, жълтъци от яйца от свободно отглеждани кокошки и захаросани цитруси от Сицилия са някои от ценните съставки, използвани за производството на традиционния панетон и не само.
С особено внимание нашият сладкар Нилде Дичола избира суровините от нашата земя, за да експериментира с нови комбинации и да създаде модерни и иновационни продукти.
- PanPulia Elisir
- Панетоне с червени плодове и шам фъстък
- Панетоне с круша и черен шоколад
- Панетоне Трилогия от шоколад
- Панетоне с бадеми
- Панетоне Милано Рико...
...Подправка за основни ястия и меса или за овкусяване на сосове. Пресният босилек, внимателно подбран и отгледан в зелените хълмове на Сицилия, е основата на този песто, заедно с бадеми и щипка морска сол.След отваряне добавете зехтин екстра върджин до пълно запълване и съхранявайте в хладилник. Консумирайте в рамките на 10/12 дни.Биологичен, без глутен и веган.Без консерванти и без добавени захари.Етикет на 4 езика: италиански, английски, немски и френски.Срок на годност: 36 месеца от датата напроизводство.
La Baldaiassa, италианска компания, се намира в община Кортатцоне, в хълмист район, наречен Вал Рилате, тоест в частта Монферина, известна като Хълмовете на Високия Монферрат Астигано. Компанията се занимава от 2009 г. с продажба и преработка на лешници Tonda Gentile Trilobata, производство и продажба на Лешниково масло, бадеми, орехи и специалитети от Пиемонт както сладки, така и солени. В...
Винаги в търсене на доброто, органичният шоколад Орсини изразява нашето желание да бъдем искрени и прозрачни с света.
Драже от органичен шоколад, шоколадови плочки, био трюфели, органичен кремино с лешници, всичко е изработено с органични съставки и италиански произход, лешници и бадеми, подбрани в Италия.
Шоколад и сладкарски изделия от високо качество, както и индустриални гранули за сладолед...
... продукт е "Лешник Tonda Gentile Romana", който гордо произвеждаме вече над 20 години. За да предложим на клиентите си най-широкия възможен избор от продукти, ние също така си сътрудничим с най-добрите производители на италиански бадеми, орехи от Соренто, борова ядка и шамфъстък.
... производство, подкрепено от съвременна леярна за топене на бронз и месинг с електрическа пещ, автоматични машини за отливане под налягане и процес на пясъчно ядро.
Можем да произвеждаме компоненти лагери от бронзова и месингова сплав директно по специфични чертежи, тъй като разполагаме с всички инструменти за производствона компоненти с диаметър до 1400 мм.
... Козенца, шамфъстък, шоколад, създавайки нови и необичайни комбинации. с деликатни и изненадващи вкусове, представени в много внимателно и модерно опаковане, което винаги оставя съдържанието на видно място. Всички етапи на нашето производство са изцяло ръчно изработени, от приготвянето на тестото до рязането на бисквитите и до финалното опаковане. Вкусът на нашите бисквити се дължи изцяло на използваните съставки, тъй като не използваме никакви изкуствени аромати или ванилини, нито, разбира се, оцветители или консерванти. Само натурални съставки, много грижа и страст.
... каноли и еклери, Плодове марторна, Реална паста, Трюфелни бадеми и др. Готови ястия в индивидуални порции и тави. Ястия на основата на риба и месо. Производство с халал, веганска и безглутенова сертификация. Изнасяме в различни части на света.
... пресни трюфели, лимони, червени мандарини, розмарин и чили. Вина IGT Саленто с високо качество от сортовете примитиво, негроамаро, отявианело и малвазия. РОЗЕ, БЯЛО, ЧЕРВЕНО и ПАСИТО.
Освен това имаме ограничено производствона сладки бадеми от стари дървета, разпръснати из нашите маслинови горички, които обикновено се използват в високата сладкарска изработка, в кулинарни рецепти или като...
Производство и разпространение на висококачествени типични сицилиански продукти: можете да намерите арancini, каноли, сирена, брашно и паста от стари зърна, консерви, маслини и екстра върджин зехтин, конфитюри и мармалади, мед, бадеми, шамфъстък, шоколад от Модика, вина, амари, ликьори и много други специалитети.
...бисквити, сладкиши и зърнени закуски, приготвени с качествени брашна от Тимилия, Русело и Майорка. Не можеха да липсват леща, нахут, бадеми, лешници и други бобови култури и био сушени плодове. Много от продуктите на сицилианската сладкария: каноли, касата, бадемови пасти, хрупкави и нуга с шамфъстък. Обичаме здравословната, био, вкусна и питателна храна. Нашата селекция разказва за тази страст. Посетете нашия сайт, ще бъдете подпомогнати от нашия офис за потребители на всяка стъпка от покупката. Бърза и сигурна доставка.
Нашите бисквити са изцяло ръчно изработени от 1992 година. Произвеждаме панфорте, ричарели, кавалучи, стинчети, амарети, меки амарети и кантучи с бадеми и кантучи от кестеново брашно и много други. Производствона семейна компания с високо качество и занаятчийска изработка. Нашите бисквити имат история... историята на Вал ди Корния и високата марема Тоскана, която Данте възпя, определяйки я от границата на хълмовете и брега от Чечина в посока на юг. Специалитетите са панфорте от Вал ди Корния и стинчети, бисквитка, която е невероятно вкусна и типична за нашите райони. Изработка, посветена на...