...Царевичното глутеново брашно е副продукт, получен от процеса на влажно смилане на царевица при производството на царевично нишесте.
Крайният продукт е фино и хомогенно жълто-оранжево прах. Има мирис на пресни зърнени култури. Царевичното глутеново брашно е богато на протеини и е сравнително добро на метионин, ценен за носачките. Относително високото съдържание на жълти ксантофили прави царевичното безглутеново брашно популярен избор за пигментация на птиците.
...Кукурузният нишесте, известен също като маизена, се получава от бели царевични тичинки, за разлика от царевичното брашно, което се получава от царевични зърна. Той има бял цвят и няма вкус или мирис. Приема прахообразна форма. В комбинация с правилното количество вода, създава вид каша. Маизена принадлежи към диетичните продукти, тя е без глутен и се разтваря добре във вода. Енергийна стойност...
...Системата за подготовка за гранулиране (PSfG) е нашето собствено решение, чиято задача е да стабилизира и поддържа съдържанието на влага в материала, подаван към секцията за гранулиране, на ниво ± 0.5% и да дозира подходящо количество свързващо вещество (например царевичнобрашно), което значително влияе на подобряване на физическите и химическите свойства на крайния продукт.
Стабилното...