... използва широко в хотели, болници, ресторанти и пекарни, особено за продукти като крекери, бисквити и паста, които не изискват втасване. Освен яйчен прах, съществува и прах от яйчен жълтък и прах от яйчен белтък. Прахът от яйчен жълтък се използва като заместител на пресния яйчен жълтък в различни храни, за да добави цвят, текстура и емулгираща способност, особено при приготвянето на майонеза, дресинги, сосове и кроасани. От друга страна, прахът от яйчен белтък се използва в разнообразие от продукти като рибни, месни и картофени приготвяния, печиваи сладкарски изделия.
...За домашни печива, за създаване на изискани торти в сладкарниците и вкусни десерти в ресторантите е необходимо добро брашно. Ръжено, пшенично, ечемично, от просо ще се справят както в производството на сладки, така и на солени ястия. Затова в асортимента на нашата търговска едро хранителна компания ще намерите много видове продукт, който представлява една от най-важните съставки в кухнята.
TORTY JAK MARZENIE е компания, която се роди от страстта да създаваме впечатляващи, но преди всичко незабравими на вкус сладкиши, артистични торти, вкусни десерти и традиционни сладоледи, които ще направят всяко рожден ден, семейна среща, сватба или бизнес среща по-приятна. Не се страхуваме от предизвикателства, защото всичко, което създаваме, правим с любов. Всички обичаме печива, шоколадови...
Пекарната на Мариан Суйки съществува на пазара от години и има богат опит в областта на печивата. Предлага на клиентите си широк избор от продукти, включително традиционен хляб. Основно предлага обикновен хляб, пълнозърнест, спелтов, семенен, обикновени и сладки хлебчета, хала и най-вече тортии други сладкиши. В пекарната работят опитни пекари. С общи усилия те осигуряват на потребителите богат избор от печива.