...Сладкото суроватъчно прах (SWP) обикновено се използва в животински фуражи, сладкарски изделия и като хранителна добавка в различни хранителни продукти.
... съставка в много преработени храни, като хляб, крекери, меса, сладкиши и готови храни. Киселото суроватъчно прах се среща и в шоколад и сладкарски изделия.
Продуктът, предлаган от Foodcom, може да се използва и в производството на фуражи за животни. То е популярен икономически заместител на сладкото суроватъчно прах в храната за прасенца. Киселото суроватъчно прах се използва също и в заместители на мляко с ниско pH.
...Сладкото лупиново брашно е идеално като алтернатива на обикновеното брашно, като съставка в производството на хляб, бисквити, паста или палачинки. То показва емулгиращи свойства, свързва вода и увеличава свежестта на продуктите. В допълнение към другите видове брашно, увеличава хранителната стойност на продуктите, към които се добавя.
Допълнителни ползи от консумацията на лупиново брашно:
• има...
...Това ще бъде изненада за най-великия гурме. Всяка от шестте смокини е ръчно нарязана и пълнена с ръце, изпълнени с любов към сладкото. В шоколадовата кутия ще намерите смокини, пълнени с печени лешници, печени бадеми и портокалова кора. След пълненето смокините са обвити в белгийски тъмен шоколад, който балансира сладостта на сърцевината. Тези комбинации не са случайни, а добре разработена композиция, която да не разочарова никого, търсещ оригинални вкусове.
характеристики на продукта: Без глутен, Без сол, Веган...