... правят ценна добавка както за растителни, така и за традиционни месни продукти, подобрявайки хранителната стойност и текстурата.
Производството на VG Titans W65-M акцентира на устойчивостта и качеството, използвайки не-ГМО източници на пшеница, за да осигури чист и здравословен продукт. Този текстуриран пшениченпротеин е перфектен за производители на храни, които търсят иновации и разширяване на...
...Хидролизираният пшеничен глутен се получава от пшенично брашно. В процеса, глутеновият протеин се отделя от пшеничния нишесте. Този протеин се хидролизира ензимно в малки протеини и разтворими пептиди преди сушене.
Хидролизираният пшеничен глутен има срок на годност от 2 години. Продуктът трябва да се съхранява в хладни и сухи складове без достъп до топлина или вода.
...Основно това е линолова киселина (Омега-6) и олеинова киселина. Фъстъците съдържат също алфа-линоленова киселина от Омега-3 семейството. Те съдържат големи количества минерали, т.е. магнезий, цинк, калий и желязо. Циасте, което е добавено към крема, е на основата на пшеничен глутен и кокосово масло. Пшеничното брашно е добър източник на сложни въглехидрати. То съдържа също така и малки количества растителен протеин. Струва си да се отбележи този факт, особено при безмесна диета.
... елементи на важния кератинов протеин, вграден в космения фоликул.
Две други съставки на Priorin са масло от пшеничен зародиш и просо. Маслото от зародиш е мастна полиненаситена киселина, която подпомага растежа на клетките. Това масло достига до корена на косата, за да реконструира мъртви или увредени клетки на космения корен. Просото е пълнозърнеста храна, която съдържа хранителни вещества като...