...Процесът на производство на яйчен прах започва с преснияйца, които преминават през няколко напреднали машини. След отстраняване на черупките, сместа се филтрира и се съхранява в резервоари при температура около 4 градуса, след което яйцата се пастьоризират и се сушат чрез спрей в тънък слой. Крайният продукт идва в суха и прахообразна форма. Продуктът обикновено се нарича "яйчен прах", "сухо яйце" или "дехидратирано яйце на прах".
Съдържа около 30-37% протеин. Цветът варира от светло жълто до тъмно. Продуктът, предлаган от Foodcom, е без ГМО.
...Производствената и търговска компания Kayik Sp.z o.o. е основана през 2009 година. Основно се занимаваме с продажба на следните продукти:
• Преснияйца
• Пресни плодове
• Пресни зеленчуци
• Гъби за отглеждане (бели/кафяви шампиньони, стриди)
• Сезонни и пресни горски гъби, аспержи
• Одноразови съдове (пластмасови чаши, контейнери, картонени чинии и др.)
Първоначално продаваме в Германия и Полша...
Ние сме производител и дистрибутор на преснияйца, които отговарят на стандартите на Европейския съюз. Доставяме висококачествени продукти на най-големите търговски вериги. Ние сме собственици на собствената си марка Kotlina Natury.