...Нашата ЯЙЧНА ЛАЗАНЯ | Н ° 191 е част от голямото разнообразие от ПАСТА ARRIGHI, произведена само и единствено от семена от твърда пшеница и, в този случай, с добавка на яйца. Те са почит към италианската кулинарна ТРАДИЦИЯ par excellence. Плоското и плътно тесто придава структура на ястието от времето на най-древните и известни гръцки философи.
Тегло: 500 г
време за готвене: 40 минути...
PASTA GIRARDI е занаятчийска компания, организирана в Пиемонт, специализирана от 1997 г. в ежедневното производство на прясна паста, равиоли, лазаня и готови гурме ястия с високо качество за професионалисти в хранителния сектор (HORECA) и за търговия на дребно, както независима, така и организирана. Всеки наш продукт е резултат от постоянна грижа за изследването и селекцията на суровините, а накра...
...Имате земеделска компания и искате да продавате своите агро-хранителни продукти 24/7? Например: "Преснияйца, плодове и зеленчуци и/или екстра върджин зехтин".
Развийте новия си бизнес и направете дейността си специална с Food Locker Multibox, напълно модулни в зависимост от вашите нужди, машини от последно поколение "Произведено в Италия - Индустрия 4.0", за да получите данъчни кредити до 85...
...Съставки: семолина от твърда пшеница, преснияйца (33.4%), бял трюфел (Tuber albidum Pico) 0.8%, аромат.
Идеално в комбинация с Delizia al tartufo bianco King of Truffles, с пресен трюфел и с масло с черен трюфел King of Truffles.
...Традиционен американски сладкиш, приготвен с тиква, ароматни подправки, яйца и захар, с мека и влажна текстура.
Основни характеристики:
Избрани съставки: Използваме само пресни и зрели тикви, висококачествени подправки като канела и индийско орехче, и биологични яйца, за да гарантираме автентичен и богат вкус.
Влажна и богата основа: Тортата е приготвена с комбинация от безглутеново брашно...
... хранителни продукти, свързани и свързани с предходните, независимо дали са опаковани, пресни, консервирани или замразени, вина, алкохолни и безалкохолни напитки, дърво и строителни материали, граждански и индустриални покрития.
> Надежден и ефективен глобален внос/износ.
> Широка гама от налични продукти.
> Дълъг опит и придобито доверие.
> Персонализирани решения за вас.
Търговия на дребно с говеждо месо. Семейство Гати, от края на 19-ти век, с passion се занимава с обработка на земята и животновъдство. През 1979 г. е основана настоящата агрономическа компания, от която през 1998 г. се ражда PIO BOVE, регистрирана марка с гарантирано качество и пионер в късата верига. Произвеждаме свинско месо, местни колбаси, сезонни плодове, сезонни зеленчуци, преснияйца.
... температура, за да не "денатурира" протеините и въглехидратите, и за минимум 12 до 36 часа, в зависимост от типа формат, който трябва да се обработва.
Обработката на Прясна Паста: всеки продукт се изработва чрез ВНИМАТЕЛНО ИЗБРАНИ СУРОВИ МАТЕРИАЛИ и категорично отхвърля използването на консерванти или добавени добавки. Качествено тесто. Това е целта, която преследваме при всеки производствен цикъл. Избрани преснияйца, семена с високо съдържание на протеини, произхождащи на 100% от италиански полета, бавно и хомогенно замесване, постоянна и постепенна бронзова формовка, това са нашите тайни.
EraOra създава вкус, произвежда и търгува с висококачествени преснияйца. Пресната паста с яйца EraOra се произвежда по студен метод, използвайки патентовано технологично оборудване, което позволява постигането и запазването на максимален органолептичен резултат, в пълно съответствие с традицията на Марке. За всяка допълнителна информация не се колебайте да се свържете с нас. Посетете нашия сайт: www.eraoracreailgusto.it или още по-добре, елате да ни посетите.
...Територията на Романя, богата на традиции, страсти и вкусове, е дом на пастификатор "Ла Фениче", който залага на използването на суровини, с които производството е от основно значение за високото поддържане на качеството. Сред най-важните и най-използвани суровини са сертифицираното роменско брашно и семолата от Алтамура, пармиджано регано и грана падано, и двете с ДПП, както и яйца, произведени изцяло в Италия. Имаме възможност да произвеждаме както пресни паста в ATM, така и замразена паста IQF. Италиански вкус, страст към качеството и най-доброто на масата. Това е пастификатор "ЛА ФЕНИЧЕ".
Продукти от сицилианската земя, рибна капоната и сосове за паста, гарнитури, приготвени от шефа на ресторант Антика Марина в Катания. Екстра върджин зехтин DOP от Монте Етне, сицилиански бели и червени вина. Песто от бадеми и скариди, песто от кестени и скариди, пресни рибни яйца и артишок, рибна капоната и много други.
... удобни спални. Закуската се сервира на открито или в помещението ви, като можете да избирате между местни сладки или солени специалитети, топли кроасани, нутела и конфитюри, плодови сокове, йогурт и пресни плодове. По желание могат да се добавят и яйца на очи. B&B гарантира на всички свои гости безплатен Wi-Fi и паркинг, както и множество споразумения с ресторанти, трактории, барове, сладоледници, конна база, козметичен център, туристически гид и много други, разположени на няколко километра разстояние.