... агавен сироп е по-нежен и по-неутрален от леко карамеления вкус на тъмния сироп. Агава е натурален подсладител с растителен произход в полутечна форма. Веганите охотно го използват като заместител на меда. Той има по-нисък гликемичен индекс от меда и има широко кулинарно приложение. 15% RWS* Мазнини: 0g - 0% Включително наситени мастни киселини: 0g - 0% Въглехидрати: 71g - 27%, включително захари: 69g...
...Гауда е холандско жълто сирене, произведено от краве мляко. То е зряло (полу) твърдо сирене.
Продуктът е наличен под формата на блок или куб, опакован в фолио с жълт или червен цвят. Гауда се характеризира с мек вкус, който става по-силен с продължителността на процеса на зряване. Вкусът е мек, нежен и ароматен с деликатен послевкус на пастьоризация, който може да бъде леко кисел или пикантен...
...Слънчогледовото масло е вид растително масло, извлечено от семена на слънчоглед. То се използва широко за готвене, печене и пържене поради своя неженвкус, висока температура на димене и универсалност. Има различни видове слънчогледово масло, основно категоризирани по съдържанието на мастни киселини.
- Високо олеиново слънчогледово масло: Богато на мононенаситени мазнини (олеинова киселина...
... маслини. Благодарение на това всеки има различен вкус и аромат: от много нежен, красиво ухаещ на прясно окосена трева зехтин Arbequina, през пикантния Picual, до интензивната, силна Cornicabra. Каним ценителите на зехтина!!!