...Прекрасният свеж лимонен сос с копър и лимон е вкусен с пържена, панировка, грилована или печенариба. Лимоновият аромат перфектно се комбинира с копъра и прави рибата деликатес.
Можете да използвате соса с всякакъв вид риба, например червен барбун, морски хек или скариди, но също така да овкусите деликатно зеленчуци или картофени салати с него.
Съдържание: 20,00 г
Артикулен номер: 500019
Енергия: 1640 кДж/390 ккал
Мазнини: 11,1 г
от които наситени: 5,9 г
Въглехидрати: 61,0 г
от които захари: 4,8 г
Протеини: 10,1 г
Сол: 4,2 г...
...Бротула, принадлежаща на семейството Urophycis spp, е риба с мек вкус и плътна текстура, идеална за широк спектър от кулинарни приготовления. Уловена в водите на югозападния Атлантик, бротулата е известна със своето бяло месо и способността си да абсорбира вкусове, което я прави популярен избор за яхнии и рибни супи.
В Pesquerías Marinenses, ние се уверяваме, че всяка бротула се обработва с най...
... протеини, идеален за тези, които търсят здравословни опции, без да жертват вкуса. Замразената пилешка гърда е универсална и се адаптира към всеки стил на готвене, от печена до на скара. С гарантирано качество, този продукт е надежден избор за твоите ежедневни ястия, осигурявайки, че винаги имаш вкусна и питателна опция на разположение.
...Подправка, приготвена с цветна сол и смес от цитрусови кори
Съставки: Цветна сол (90%), смес от цитрусови кори (10%): (портокал и лимон).
Препоръки: Перфектна за подправяне на меса, зеленчуци, морски дарове и риба на скара, на тиган или печена.
Нутриционна информация на 100 г: Енергийна стойност: 16 Kj/4 Kcal. Мазнини: 0 г, от които наситени: 0 г. Въглехидрати: 0,5 г, от които захари: 0,5 г. Протеини: 0 г. Сол: 84,9 г.
Цилиндрична солница от 100% рециклируем картон, 100 г.
...Arbequina
В носа, зелено плодово с аромати на прясно нарязана трева, домат и зелена ябълка. В устата е кръгло и леко. (Препоръчва се в салати и с узрели домати).
Hojiblanca
В носа, зелено плодово с аромати на прясно нарязана трева, черупка от бадем, домат и зелена ябълка. В устата горчивина и средно постоянен пикантен вкус. (Препоръчва се на препечен хляб и като предястие за намазване с прясно изпечен хляб).
Coupage
В носа, банан и смлян черен пипер. В устата ванилия и средно, но приятно пикантно усещане с дълъг и постоянен вкус в ретрогусто. (Препоръчва се с печена или на скара риба и с паста).
...В КУХНЯТА: Смес от ароматни подправки, която може да се използва за всички видове риба и всички видове готвене. Може да се използва в маринати, в сосове или за поръсване на печенариба.
ПОЛЗИТЕ
Отличен източник на протеини, богат на минерали и витамин D, рибата придобива вкус и аромат с подправките, които предлагат специфичните си ползи.
...Entre deux mers AOC Bistrot Chic
Цветове: Совиньон, Семийон
Отглеждан между Дордон и Гарона, две приливни реки в югозападна Франция, Bistro Chic Entre Deux Mers е фантастично френско вино, представляващо изключителна стойност.
Виното е с блестящо бледожълт цвят, с богат аромат на грейпфрут и чемшир.
Вкусът е богат на бяла праскова и лайм, с широка цитрусова нотка, представена в завършека.
Перфектно съчетание за печенариба и салати.
...Солата е плоска риба, ценена за нежното си месо и деликатния си вкус. Тази риба често се лови в крайбрежните води, което гарантира изключителна свежест и качество. Солата е популярен избор в много кухни по света, ценена за своята универсалност и изтънчен вкус.
Идеална за разнообразие от рецепти, солата може да бъде грилована, пържена или печена за бързо и вкусно ястие. Нейният мек вкус се съчетава добре с множество подправки и сосове, което позволява голяма кулинарна креативност. Избирайки солата, вие избирате продукт с високо качество, който е както питателен, така и вкусен.
...Цена: €16.99 (включен ДДС по законовата ставка)
Наименование: Вино Верде DOC
Реколта: 2017
Алкохолно съдържание: 13 % об.
Описание: Има светло сламена цветност, с аромат на цитрусови плодове и нежни нотки на подправки… които ни отвеждат на далечни места… ванилия и канела… Това е комплексно вино, с добра структура в устата, дълготрайно и много приятно за дегустация.
Хармонизации: Отлично за придружаване на ястия с бели меса, като пиле и патица, печенариба и интензивни сирена. Трябва да се сервира между 10 и 12°C.
...ЕКСТРА ВИРДИНО ЗЕЛЕНО МАСЛО Кутия 1Л *ОГРАНИЧЕНА СЕРИЯ
100% италианско масло от висша категория екстра вирджин
EVO Моно-култиварно масло Cima di Melfi
Има силен плодови вкус, леко щипещ и интензивен, придаващ уникалния и автентичен вкус на най-чистия маслинен плод.
Студено пресовано механично.
Идеално за придружаване на печенариба, но също така и за зимни зеленчукови и бобови супи...
...Ще обожавате коктейлите си, приготвени с плод от страстта!
Плодът от страстта, известен също като гранadilla, е малка тропическа ягода с размерите на яйце. Неговата ароматна плът съдържа много малки черни семена, които са отличен източник на хранителни влакна. Може да се консумира в салата с папая, манго и ананас. Също така се съчетава прекрасно с меренга в известния десерт павлова. В солена версия, той идеално допълва печенариба.
...Целите семена от копър се събират от растението Anethum graveolens L. Копърът е подправка, която се цени в кухнята за своята отличителна анасонова вкус.
Семената от копър са особено вкусни в комбинация с печена или пушена риба, пресни сирена, салати, зеленчуци, меса, папилоти, сосове, кексове, компоти и конфитюри.
Техният анасонов вкус придава уникално измерение на тези ястия и им осигурява...
...Идеален за дресинг, той добре се съчетава с парфюмите и ароматите на средиземноморската кухня и уважава вкуса на храните.
Подчертава най-простите ястия като брускета, салати и винегрети, също е препоръчителен за печено месо, супи, яхнии и печенариба.
Това е масло за всички, които искат да се хранят здравословно и балансирано.
...Зехтин Extra Virgin с средно до високо плодово съдържание. Гладък с горчивина и ниска до средна пикантност, напомняща на зеленчуци, особено домати и смокини, както и на банани и ядки.
Отличен за предястия от риба и гъби, салати, печена, варена и грилована риба. Нежни салати или такива, богати на маслени аромати, сосове, сладкиши, сирена и червено месо.