Германия, Bad Bramstedt
...Прекрасният свеж лимонен сос с копър и лимон е вкусен с пържена, панировка, грилована или печена риба. Лимоновият аромат перфектно се комбинира с копъра и прави рибата деликатес. Можете да използвате соса с всякакъв вид риба, например червен барбун, морски хек или скариди, но също така да овкусите деликатно зеленчуци или картофени салати с него. Съдържание: 20,00 г Артикулен номер: 500019 Енергия: 1640 кДж/390 ккал Мазнини: 11,1 г от които наситени: 5,9 г Въглехидрати: 61,0 г от които захари: 4,8 г Протеини: 10,1 г Сол: 4,2 г...
Испания, Marín-Pontevedra
...Бротула, принадлежаща на семейството Urophycis spp, е риба с мек вкус и плътна текстура, идеална за широк спектър от кулинарни приготовления. Уловена в водите на югозападния Атлантик, бротулата е известна със своето бяло месо и способността си да абсорбира вкусове, което я прави популярен избор за яхнии и рибни супи. В Pesquerías Marinenses, ние се уверяваме, че всяка бротула се обработва с най...
Съответстващи продукти
Брótола
Брótола
Други Продукти
Сьомга
Сьомга
Испания, Moraleja De Enmedio-Madrid
... протеини, идеален за тези, които търсят здравословни опции, без да жертват вкуса. Замразената пилешка гърда е универсална и се адаптира към всеки стил на готвене, от печена до на скара. С гарантирано качество, този продукт е надежден избор за твоите ежедневни ястия, осигурявайки, че винаги имаш вкусна и питателна опция на разположение.
Испания, Guardamar Del Segura
...Подправка, приготвена с цветна сол и смес от цитрусови кори Съставки: Цветна сол (90%), смес от цитрусови кори (10%): (портокал и лимон). Препоръки: Перфектна за подправяне на меса, зеленчуци, морски дарове и риба на скара, на тиган или печена. Нутриционна информация на 100 г: Енергийна стойност: 16 Kj/4 Kcal. Мазнини: 0 г, от които наситени: 0 г. Въглехидрати: 0,5 г, от които захари: 0,5 г. Протеини: 0 г. Сол: 84,9 г. Цилиндрична солница от 100% рециклируем картон, 100 г.
Испания, Alfaro
...Arbequina В носа, зелено плодово с аромати на прясно нарязана трева, домат и зелена ябълка. В устата е кръгло и леко. (Препоръчва се в салати и с узрели домати). Hojiblanca В носа, зелено плодово с аромати на прясно нарязана трева, черупка от бадем, домат и зелена ябълка. В устата горчивина и средно постоянен пикантен вкус. (Препоръчва се на препечен хляб и като предястие за намазване с прясно изпечен хляб). Coupage В носа, банан и смлян черен пипер. В устата ванилия и средно, но приятно пикантно усещане с дълъг и постоянен вкус в ретрогусто. (Препоръчва се с печена или на скара риба и с паста).
Франция, Besancon
...В КУХНЯТА: Смес от ароматни подправки, която може да се използва за всички видове риба и всички видове готвене. Може да се използва в маринати, в сосове или за поръсване на печена риба. ПОЛЗИТЕ Отличен източник на протеини, богат на минерали и витамин D, рибата придобива вкус и аромат с подправките, които предлагат специфичните си ползи.
Франция, Lys Haut Layon
...Entre deux mers AOC Bistrot Chic Цветове: Совиньон, Семийон Отглеждан между Дордон и Гарона, две приливни реки в югозападна Франция, Bistro Chic Entre Deux Mers е фантастично френско вино, представляващо изключителна стойност. Виното е с блестящо бледожълт цвят, с богат аромат на грейпфрут и чемшир. Вкусът е богат на бяла праскова и лайм, с широка цитрусова нотка, представена в завършека. Перфектно съчетание за печена риба и салати.
Франция, Boulogne-Sur-Mer
...Солата е плоска риба, ценена за нежното си месо и деликатния си вкус. Тази риба често се лови в крайбрежните води, което гарантира изключителна свежест и качество. Солата е популярен избор в много кухни по света, ценена за своята универсалност и изтънчен вкус. Идеална за разнообразие от рецепти, солата може да бъде грилована, пържена или печена за бързо и вкусно ястие. Нейният мек вкус се съчетава добре с множество подправки и сосове, което позволява голяма кулинарна креативност. Избирайки солата, вие избирате продукт с високо качество, който е както питателен, така и вкусен.
Съответстващи продукти
Подметка
Подметка
Други Продукти
Бар
Бар
Португалия, Ponte Da Barca
...Цена: €16.99 (включен ДДС по законовата ставка) Наименование: Вино Верде DOC Реколта: 2017 Алкохолно съдържание: 13 % об. Описание: Има светло сламена цветност, с аромат на цитрусови плодове и нежни нотки на подправки… които ни отвеждат на далечни места… ванилия и канела… Това е комплексно вино, с добра структура в устата, дълготрайно и много приятно за дегустация. Хармонизации: Отлично за придружаване на ястия с бели меса, като пиле и патица, печена риба и интензивни сирена. Трябва да се сервира между 10 и 12°C.
Италия, Carovigno
...ЕКСТРА ВИРДИНО ЗЕЛЕНО МАСЛО Кутия 1Л *ОГРАНИЧЕНА СЕРИЯ 100% италианско масло от висша категория екстра вирджин EVO Моно-култиварно масло Cima di Melfi Има силен плодови вкус, леко щипещ и интензивен, придаващ уникалния и автентичен вкус на най-чистия маслинен плод. Студено пресовано механично. Идеално за придружаване на печена риба, но също така и за зимни зеленчукови и бобови супи...
Италия, Castelfidardo
...Средно плодово екстра върджин зехтин с тревисти нотки и намек за зелена бадем. Подходящ за печена риба, първи ястия, гарнитури и червено месо.
Франция, Saint Ouen L'aumône
...Ще обожавате коктейлите си, приготвени с плод от страстта! Плодът от страстта, известен също като гранadilla, е малка тропическа ягода с размерите на яйце. Неговата ароматна плът съдържа много малки черни семена, които са отличен източник на хранителни влакна. Може да се консумира в салата с папая, манго и ананас. Също така се съчетава прекрасно с меренга в известния десерт павлова. В солена версия, той идеално допълва печена риба.
Франция, Ham
...Целите семена от копър се събират от растението Anethum graveolens L. Копърът е подправка, която се цени в кухнята за своята отличителна анасонова вкус. Семената от копър са особено вкусни в комбинация с печена или пушена риба, пресни сирена, салати, зеленчуци, меса, папилоти, сосове, кексове, компоти и конфитюри. Техният анасонов вкус придава уникално измерение на тези ястия и им осигурява...
Италия, Maruggio
...Идеален за дресинг, той добре се съчетава с парфюмите и ароматите на средиземноморската кухня и уважава вкуса на храните. Подчертава най-простите ястия като брускета, салати и винегрети, също е препоръчителен за печено месо, супи, яхнии и печена риба. Това е масло за всички, които искат да се хранят здравословно и балансирано.
Испания, Zaragoza
...Зехтин Extra Virgin с средно до високо плодово съдържание. Гладък с горчивина и ниска до средна пикантност, напомняща на зеленчуци, особено домати и смокини, както и на банани и ядки. Отличен за предястия от риба и гъби, салати, печена, варена и грилована риба. Нежни салати или такива, богати на маслени аромати, сосове, сладкиши, сирена и червено месо.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play