Германия, Heidelberg
...Магданоз 4mm STD е сушен, едро нарязан магданоз с пресен, зелен вкус. Често се използва като гарнитура и подправка за супи, салати и сосове.
Малта, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... пъстърви Две половини лимон Кошерна сол Пипер 2 супени лъжици масло Магданозова пяна 100 грама магданоз 25 грама нарязан лук 100 мл пилешки бульон Пипер 1 супена лъжица масло 150 мл гъста сметана Сол Първо, пригответе магданозовата пяна. Загрейте маслото на средно-ниска температура и запържете лука в него. След като лукът стане ароматен, добавете магданоза и веднага смесете и двете. Свалете сместа от лук и магданоз от котлона и я оставете да се охлади за известно време. Направете гладко пюре от гъстата сметана, пилешкия бульон, сместа от магданоз и лук, пипера и солта в кухненски робот.
Франция, Avignon
...Биологичният магданоз, известен с латинското си име Anthriscus cerefolium, е тревисто растение от семейство Apiaceae (съцветия) с анасонови вкусове. Свежият биологичен магданоз, стриктно подбран, е измит, изцеден, замразен по IQF метод, сортиран, нарязан и след това калибриран. Магданоз от биологично земеделие: 100% Обща енергийна стойност: 48 Kcal 201 kJ Фибри: 5,3 г Протеини: 4,1 г Сол: Следи...
Франция, Grigny
...Нарязаният магданоз е прясно измит, след което е нарязан, преди да бъде замразен по метода IQF. Този продукт, лесен за употреба, ще се впише перфектно във всички ваши приготвяния, като запази напълно аромата си благодарение на ZIP опаковката. ОПАКОВКА: 8 x 250 г = 2 кг...
Италия, Mortara
...След като ризото с манатарки е готово и е свалено от огъня, добавете разбито масло, няколко стърготини от Кастелманьо и нарязан пресен магданоз. Съставки: Рис Карнароли Класик (88%), гранулиран зеленчуков бульон (сол, нишесте и малтодекстрини от картофи, дехидратирани зеленчуци (морков, целина, магданоз), слънчогледово масло, натурални аромати, подправки), оризово брашно, манатарки* (Boletus...
Франция, Ham
... и да внесат нотка свежест в кулинарните ви приготовления. Идея за рецепта: Освежаващ табуле със сладка мента Съставки: 200 г булгур 2 домата, нарязани на малки кубчета 1 краставица, нарязана на малки кубчета 1 червен лук, фино нарязан 1 връзка пресен магданоз, фино нарязан 1 връзка стърготини от сладка мента Сока на един лимон 3 супени лъжици зехтин Сол и черен пипер на вкус Приготвяне: Сварете булгура според инструкциите на опаковката. Оставете го да се охлади напълно. Референция:AR805118 Ean13:3760306805118...
Австрия, Enzersdorf An Der Fischa
...Нашата мас с пресен чесън върху препечен бял хляб. Отгоре прясно нарязан магданоз и настъргано ябълка. Звучи ли ви странно? - Олé, прави сте! Удивително е колко универсално е нашето чесново масло!
Франция, Malataverne
...История, произход и откритие на аншоа в гастрономията Римляните със сигурност са първите известни народи, които въвеждат аншоа в своите кулинарни приготовления, създавайки известния си сос "гарум". Той се състои от аншоа, приготвени в саламура, сервирани с оцет и нарязан магданоз. Тази рецепта много наподобява на британския сос от аншоа, който познаваме днес. Аншоата се появява в френската...
Турция, Kütahya/turkey
... прах) - Вишня (цяла, на прах) ЗЕЛЕНЧУЦИ: - Чушка (нарязана, на прах) - Зелена чушка (нарязана, на прах) - Броколи (цяло, на прах) - Домат (нарязан, на прах) - Морков (нарязан, на прах) - Спанак (цяло, на прах) - Тиквичка (нарязана, на прах) - Магданоз (цяло, на прах) - Картоф (нарязан, на прах) - Праз (нарязан, на прах)...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play