... пъстърви
Две половини лимон
Кошерна сол
Пипер
2 супени лъжици масло
Магданозова пяна
100 грама магданоз
25 грама нарязан лук
100 мл пилешки бульон
Пипер
1 супена лъжица масло
150 мл гъста сметана
Сол
Първо, пригответе магданозовата пяна. Загрейте маслото на средно-ниска температура и запържете лука в него. След като лукът стане ароматен, добавете магданоза и веднага смесете и двете.
Свалете сместа от лук и магданоз от котлона и я оставете да се охлади за известно време. Направете гладко пюре от гъстата сметана, пилешкия бульон, сместа от магданоз и лук, пипера и солта в кухненски робот.
...Биологичният магданоз, известен с латинското си име Anthriscus cerefolium, е тревисто растение от семейство Apiaceae (съцветия) с анасонови вкусове. Свежият биологичен магданоз, стриктно подбран, е измит, изцеден, замразен по IQF метод, сортиран, нарязан и след това калибриран.
Магданоз от биологично земеделие: 100%
Обща енергийна стойност: 48 Kcal 201 kJ
Фибри: 5,3 г
Протеини: 4,1 г
Сол: Следи...
...Нарязаният магданоз е прясно измит, след което е нарязан, преди да бъде замразен по метода IQF. Този продукт, лесен за употреба, ще се впише перфектно във всички ваши приготвяния, като запази напълно аромата си благодарение на ZIP опаковката.
ОПАКОВКА: 8 x 250 г = 2 кг...
...След като ризото с манатарки е готово и е свалено от огъня, добавете разбито масло, няколко стърготини от Кастелманьо и нарязан пресен магданоз.
Съставки: Рис Карнароли Класик (88%), гранулиран зеленчуков бульон (сол, нишесте и малтодекстрини от картофи, дехидратирани зеленчуци (морков, целина, магданоз), слънчогледово масло, натурални аромати, подправки), оризово брашно, манатарки* (Boletus...
... и да внесат нотка свежест в кулинарните ви приготовления.
Идея за рецепта: Освежаващ табуле със сладка мента
Съставки:
200 г булгур
2 домата, нарязани на малки кубчета
1 краставица, нарязана на малки кубчета
1 червен лук, фино нарязан
1 връзка пресен магданоз, фино нарязан
1 връзка стърготини от сладка мента
Сока на един лимон
3 супени лъжици зехтин
Сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
Сварете булгура според инструкциите на опаковката. Оставете го да се охлади напълно.
Референция:AR805118
Ean13:3760306805118...
...Нашата мас с пресен чесън върху препечен бял хляб. Отгоре прясно нарязанмагданоз и настъргано ябълка.
Звучи ли ви странно? - Олé, прави сте!
Удивително е колко универсално е нашето чесново масло!
...История, произход и откритие на аншоа в гастрономията
Римляните със сигурност са първите известни народи, които въвеждат аншоа в своите кулинарни приготовления, създавайки известния си сос "гарум". Той се състои от аншоа, приготвени в саламура, сервирани с оцет и нарязанмагданоз. Тази рецепта много наподобява на британския сос от аншоа, който познаваме днес.
Аншоата се появява в френската...
... прах) - Вишня (цяла, на прах) ЗЕЛЕНЧУЦИ: - Чушка (нарязана, на прах) - Зелена чушка (нарязана, на прах) - Броколи (цяло, на прах) - Домат (нарязан, на прах) - Морков (нарязан, на прах) - Спанак (цяло, на прах) - Тиквичка (нарязана, на прах) - Магданоз (цяло, на прах) - Картоф (нарязан, на прах) - Праз (нарязан, на прах)...