Испания, Guijuelo-Salamanca
...Сирене, произведено от сурово овче мляко. Вкусът му е пълен и устойчив, маслен с леко маслен оттенък. Характеристики на сетивата Вкусът му е пълен и устойчив, маслен с леко маслен оттенък, с перфектна соленост, вътрешността е компактна с малки неправилни дупчици от механичен произход, с цвят на слама и къса, но не ронлива паста. Произход: Замора Тип мляко: Цяло и сурово овче мляко Тип производство: Ензимна коагулация Сирене: Животински сири от агне Тип семейство: Зрело, пресовано тесто, не варено, плесенясала/изпрана кора Зреене: Между три и пет месеца.
Yutain Futai е специализирана в оборудване за свине; оборудване за овце/кози; оборудване за коне; оборудване за говеда; оборудване за домашни любимци; оборудване за птици и др. Нашата компания разработва родилни стаи/-клетки/-помещения, системи за поене и хранене, температурно контролирани инсталации, системи за маркиране на уши, медицински устройства, оборудване за изкуствено осеменяване, кланици...
Франция, Rungis Cedex
...Сертифицирани характеристики, хранени изключително с майчино мляко чрез сучене от вимето. Максимална възраст 45 дни. В EUROVOLAILLES има 3000 възможни референции, така че телефонът е незаменим. За повече информация, обадете се на 01 46 86 21 54.
Турция, Izmir
...Протеин от сьомга (25%), обработен животински протеин (20%), ориз, мазнина от сьомга, царевица, хидролизиран протеин от сьомга (5%), хрилова храна, обработена лигноцелулоза, пивоварна мая, сушена цвеклова пулпа, сушено суроватъчно мляко, хернуп, аромат, витамини и минерали, пребиотик (хитозанов олигозахарид), екстракт от розмарин, екстракт от куркума, юка шидигера, аргинин, тирозин, фенилаланин, L-карнитин, натурални консерванти.
Франция, Parnac
...Интензивно и комплексно Кахор Това дълбоко оцветено вино е изразително и хармонично; неговият сложен нос напомня на касис, подправки и запечен плод. Месесто и мощно в устата, неговото кадифено качество е доказателство за перфектното овладяване на техниките за отлежаване в дъб. Ароматите на черни плодове, лакрица и шоколад допълват пълното изразяване на виното. Сервирайте декантирано (или отворено няколко часа предварително) преди да се насладите на 15-16°. Предложено съчетание: дивечов foie gras, трюфели, горски гъби, турнедос, агне на мляко.
Франция, Rungis
...EURODIS VIANDES е търговец на едро на агнешко месо в Рунжи. С оглед на кулинарната употреба, трябва да се направи разлика между три типа агнета: агнето на мляко, което тежи около 10 килограма и е агне, което не е отбито, бялото агне (с тегло около 25 килограма), което носи това име заради бледостта на месото си, и накрая агнето брутарт, което тежи почти 35 килограма и има розова плът. Среди...
Белгия, Acremont
Фермата Acremont е специализирана в отглеждането на млечни овце. Тя предлага широка гама от продукти: сурово овче мляко, натурален йогурт, плодови йогурти, питателен йогурт, дзадзики, прясно сирене, прясно сирене с лук, овче сирене, рикота, суроватка, фета, ванилов пудинг, ориз с мляко, мляко с конфитюр, овче гауда, агне, бечерин, синьо сирене от скалитон, сладолед, овче месо, сапуни,… За вашите приеми, десерти и ястия със сирене, можем да подготвим плато със сирена.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play