Турция, Torbali/izmir
... Ускорява производствения процес В бутилки/Готово за готвене Вакуум Позволява транспорт без нарушаване на студената верига. Нашият вакуумен барабан за продукти е проектиран да масажира и омекотява продукти като шунка, рамо, ребра, филе и др. под вакуум. С цилиндричното си тяло и вътрешната структура на херинговата кост, той осигурява равномерно хомогенизиране на продукта. С широкия си диапазон на регулиране на автоматизирана система според търсенето, той осигурява увеличено количество готов продукт и най-добро свързване на протеините с месото.
Германия, Hemer
През 1999 г. реших да основа компания. BeckerComPlanGmbH. Но ние имахме малко или почти нищо общо с храни за животни. Тъй като годините ми в професионалния живот бяха свързани основно с контрол и намаляване на разходите, реших да създам компания, която да предоставя на много други компании предимства при покупките. Тъй като от малък съм израснал с животни и в живота ми и на семейството ми животни...
Испания, El Puntal (murcia)
... вкусен, месен и удовлетворяващ вкус. MSG се използва широко в хранителната индустрия като усилвател на вкуса, за да подобри вкуса и приемливостта на преработените и консервираните храни. Въпреки някои спорове относно безопасността му в големи количества, MSG е одобрен от няколко хранителни регулаторни органи по света и остава обща съставка в много хранителни продукти поради способността си да подобрява вкуса икономически и ефективно. КОНТЕЙНЕР: 5кг, 25кг и 200кг IBC...
Полша, Lublin
... ястия, кетъринг и удобни храни, предоставяйки богато на протеини и удовлетворяващо хранително изживяване. Произведен с акцент върху качеството и устойчивостта, VG Handy P-M C1 използва немодифицирани генетично грахови източници, за да осигури здравословен продукт. Този грахов месен аналог е перфектен за производители на храни, които целят да отговорят на нарастващото потребителско търсене на вегански и вегетариански храни. Неговата способност да предоставя опит, подобен на месото, го прави ценен компонент за разширяване на продуктовите линии и задоволяване на разнообразни диетични предпочитания.
Германия, Hamburg
... Либиг за подобряване на супи, сосове или бульони. В зависимост от вкуса и количеството на ястието, дори и само една щипка месен екстракт е достатъчна. Говеждият екстракт е изобретен от немския химик Юстус фон Либиг (1803-1873), за да се използва излишното месо в Уругвай и Аржентина. Юстус фон Либиг разработи метод, който позволява да се извлече екстракт от неизползваното мускулно месо, в който остават най-ценните хранителни вещества. Екстрактът от месо на Либиг днес е тайна на професионалните и любителските готвачи. Някои...
Обединеното кралство, Widdington
...Получаването на прах от сушено месо изисква сложен процес. Чрез сушене, месото не губи своите свойства, затова за да се получи качествен продукт, месото трябва да се суши при високи температури, за да може да се унищожат бактериите. За да се достигне процент над 80% протеин, е необходимо месото да бъде нарязано много тънко. Включването на високо протеиново съдържание от консумацията на печени...
Испания, Peligros
...Смес от добавки, подправки и подправки за производството на термично необработен месен продукт, наречен "Салчичон" или "Чоризо бланко" с качество "Екстра", произведен с техники за бавна зрялост (температура от 6 до 12ºC и начална влажност от 78 до 86%). Формат: чанта 4кг...
Швейцария, Hendschiken
... (глюкоза, нишестен захар), антиоксиданти (E331, E301), екстракти от подправки, усилватели на вкус (E621), аромати). Яйца, панировъчни трохи, соево брашно, обезмаслено мляко, вода, бяло вино, подправки, лук, усилватели на вкус (E621), сол. Поставете на тави с хартия за печене и поставете в предварително загрята фурна. Печене: на 200°C, около 25 минути. Температура на съхранение: мин. -18°C, след размразяване не замразявайте отново. Информация за алергени: съдържа глутен, мляко, яйца, соя. Месен продукт за готвене. Произведено в Швейцария с швейцарско месо.
Литва, Bajorai, Vilniaus R.
...Мортадела Болоня е цилиндричен или овален cured месен продукт, който се произвежда изключително от свинско месо. Има розов цвят и незабравим, интензивен, леко подправен аромат. Този продукт има сертификация PGI (IGP).
Германия, Elmshorn
... качество, с по-добро подрязване и с животни, избрани изключително за нашето производство. La Platina получи златен медал на дегустацията на месо в Германия тази година. Също така внасяме "стандартни" месни продукти от различни производители в Южна Америка, Нова Зеландия и Европа, както и агнешко и свинско месо от различни произходи. Ако се интересувате от някой друг месен продукт, не се колебайте да се свържете с нас, за да можем да направим предложение, съобразено с вашите нужди.
Турция, Istanbul
... безброй сертификати за производствените си места и продукти. През 2013 година, първият франчайз, който предоставя услуги, "Сосете Чиğ Кьофте", благодарение на честната, принципна и чиста търговия, днес произвежда за марка сурова кюфта с 400 обекта. Освен това, целим да осигурим ефективност и печалба на клиентите си, с които сме партньори. По същата причина, освен основния продукт - сурова кюфта, ние също така подкрепяме търговците си с продукти като лаваш, тортила, кюнефе и нар ексиси, за да увеличим техните маржове на печалба.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play