...От овчите черва основно се обработват тънките черва.
Овчите обвивки са идеално подходящи за следните видове колбаси:
- Франкфуртер
- Малки черни и бели кренвирши (като предястия)
- Братвурст (свежа пържена наденица)
- Барбекю наденица
- Чиполата
- Мергуез
Качество А (стабилно при готвене) е перфектно за франкфуртери, уинери (виенски колбаси) и бockwurst.
Качество AB-, B- и BC- (обвивки с дупчици...
... общности продукти, адаптирани към техните нужди и изисквания. Нашият начин на работа ни позволява да имаме гъвкавостта на занаятчийска компания, което е предимство.
Някои месарски артикули: Бургиньон, Антрикот, Фалшив филе, Бавета, Телешко соте, Свинска котлет
Някои колбасарски артикули: Патé от село, Кървавица, Чеснов колбас, Чоризо, Тулузка наденица, Чиполати, Мергуез
Проследимостта на...