...Сирене, произведено от сурово овче мляко. Вкусът му е пълен и устойчив, маслен с леко маслен оттенък.
Характеристики на сетивата
Вкусът му е пълен и устойчив, маслен с леко маслен оттенък, с перфектна соленост, вътрешността е компактна с малки неправилни дупчици от механичен произход, с цвят на слама и къса, но не ронлива паста.
Произход: Замора
Тип мляко: Цяло и сурово овче мляко
Тип производство: Ензимна коагулация
Сирене: Животински сири от агне
Тип семейство: Зрело, пресовано тесто, не варено, плесенясала/изпрана кора
Зреене: Между три и пет месеца.
...Сирене, произведено от пастьоризирано овче мляко от Манчега и сертифицирано от Регулаторния съвет за сирена Манчего с географско указание.
Полузрело сиренеМанчего PDO Маесе Мигел - на възраст 3 месеца.
Зрело сиренеМанчего PDO Маесе Мигел - на възраст 6 месеца.
Зрело сиренеМанчего PDO Маесе Мигел Резерва - на възраст 9 месеца.
СиренеМанчего PDO Маесе Мигел Гран Резерва - на възраст 12 месеца.
...100% манчегски овчи сирене, с естествено жълтеникава кора, кремообразно, слонова кост на цвят, характеризира се с добър аромат и вкус, налично в различни зрялости.
...QUESOS NAVALMORAL S.A., основана през 2005 г., основно произвежда сиренеМанчего с географско указание. Ние сме вторият най-голям производител на това известно испанско сирене (над 1.200.000 кг. през 2016 г.)
Качеството на нашите продукти е потвърдено от сертификатите за качество BRC (Степен AA) и IFS (Високо ниво), както и от наградите (Златен медал), спечелени на международния конкурс за сирена „World Cheese Awards“ през 2014, 2015 и 2017 г.
Не използваме нито Лизозим, нито Натамицин, нито каквито и да било други добавки в производството на нашите сирена. Те са напълно натурални.
...Пресован сирене, произведено от пастьоризирано или сурово мляко, произхождащо изключително от овце Манчега, отглеждани и хранени по екологичен начин, контролирано от регулаторния съвет на наименованието за произход на сиренеМанчего.
... сиренеМанчего. Млякото идва от местни стада, които не биха могли да се радват на по-добра среда за развитие и да ни предоставят толкова ценна съставка. Това сирене има вкус като преди. Зехтинът екстра върджин Villajos се получава от сортовете Корникабра и Арбекина, чрез строг контрол на качеството на всички етапи от производствения процес. Зехтинът Villajos е зехтин с индивидуалност и голям вкус...
Семейна компания с дълга традиция в овцевъдството и с над 40 години опит като производители на сирена. Днес оперира чрез своите две дивизии в двете си заведения в Виламайор де Сантяго, Куенка: СИРЕНА и ГАСТРОНОМИЯ. В старата сирене на SANABRIA QUESOS се произвеждат сиренеМанчего DOP и специалитети от овче, козе и смесено мляко, както е било правено винаги. На 5 км в фабрика с площ 7000 м2...
Ние сме занаятчийска фабрика за сирене, специализирана в производството на овче сирене тип манчего, от сурово и пастьоризирано мляко. Произвеждаме също сирене от смесено и козе мляко. Сурово и пастьоризирано мляко.
...Онлайн магазин за ръчно изработени манчегски продукти. Дистрибутори за магазини, ресторанти и компании "Търговия на едро" и за частни лица. Доставки до всяка точка на Европа. Опитайте ръчно изработеното сиренеМанчего с обозначение за произход, нашето вино от Кастилия Ла Манча с обозначение за произход Манча, обозначение за произход Ривера дел Хукар и от Земята на Кастилия. Традиционни манчегски...
...произхождащи от свине от чиста иберийска порода. - Ръчно приготвена бира, с медитерански нотки, която ви оставя да усетите малко от Севиля - Испания. - Оцет от Херес от нашите имоти в Кордоба. - СиренеМанчего D.O. произхождащи от стада с изключителна генетика. - Бобови култури категория екстра от семейни ферми или от други земеделци от най-добрите земи на Испания в Астурия, Саламанка, Наварра, Кастилия и Леон и Севиля. - Натурален мед и полен, шест различни монофлорни разновидности за всички вкусове. - Ръчно приготвени турони, произведени на 100% с бадеми Маркона.
Присъединете се към нас в подкрепата на малки и средни сертифицирани екологични производители в техния процес на интернационализация от 2004 година. Стремим се да изградим дългосрочни отношения между производителите и купувачите от чужбина, като търсим устойчиви връзки. Изнасяме основните екологични продукти на Испания: хамон и чоризо от Серано и Иберико, сиренеМанчего DO, зехтин от различни...