...Счуканият магданоз е универсална подправка, която се използва от римско време като гарнитура и за подобряване на вкуса в солени ястия. Той се отглежда по целия свят, като Северна Африка и Близкия изток са основни производители. Магданозът добавя деликатен аромат и вкус към смесени подправки, месни маринати, винегрети и зеленчукови супи. Той допълва ястия с яйца, печени зеленчуци и хляб с подправки и е основна съставка в италианската кухня. За да се запази качеството му, счуканият магданоз трябва да се съхранява в херметически затворени контейнери, далеч от светлина и влага.
...Подправката "Джарзинка" е универсална подправка за много ястия. Тя е на основата на сушени зеленчуци и билки, както и куркума. Перфектно подчертава вкуса на ястията и им придава приятен зеленчуков аромат. Джарзинка не съдържа никакви ненужни химически добавки, мая или усилватели на вкуса. & Nbsp; <strong> Състав: </strong> Сол, захар, пастърнак, моркови, царевица, лук, праз, лубле, магданоз...
... лекарство. През ранното средновековие, то е било използвано от англичаните за приготвяне на тонизиращи напитки.
То е много популярна подправка за зеленчукови яхнии и супи, особено за тези с риба. За приготвяне на чай: добавете 1 до 2 чаени лъжички на чаша (250 мл) вряща вода и оставете да се запари.
Опаковка: 125 г, 250 г и др.
...Пилешкият бульон на Кухарек е идеалната основа за всякакъв вид супи, сосове, гювечи или печива. Съдържащата се в пилешкия бульон на Кухарек смес от внимателно подбрани зеленчуци: моркови, магданоз, целина и лук ще направи ястията да не изискват допълнително подправяне, а семейството ти ще иска добавка.
Опаковката съдържа 12 кубчета бульон.
Продуктът е наличен и в версия без съставки от животински произход.
... непрекъснат контрол от майстор занаятчия по време на производствения процес. Тази крем супа от аспержи е позиционирана в сегмента на високо качество. Тя е изработена изцяло от натурални продукти, подбрани на полето, без консерванти и изкуствени добавки и според методи, които преди всичко уважават оригиналния вкус на домашната рецепта. Съставки: аспержи 38%, вода за готвене, полумаслено мляко, зехтин екстра върджин 1,8%, картофи, сол, модифициран царевичен нишесте (без ГМО), магданоз, натурални подправки.
...Прясно нарязано, измито и замразено след прибиране на реколтата. За приготвени ястия, салати, сосове, супи...
Предпочита се да се използва студено.
Подходящо е и за горещи приложения.
Тегло: 50г...
... може да достигне височина до 50 см. То предпочита топла, лека, варовита почва, богата на хумус и расте на слънце или на полусенчесто място.
Консумирайте го пресен, за да ароматизирате риби, птици, супи, яхнии, пресни и пържени зеленчуци, доматени сосове и йогурт.
...Магданозът, незаменима ароматна подправка в кухнята, е ценен за своя свеж вкус и кулинарна универсалност. Листата от магданоз на прах Florixir® се получават от магданоз Petroselinum crispum Mill., отглеждан с грижа. Тези листа са фино нарязани и смлени на прах с размер 2 мм, което улеснява тяхната употреба в разнообразие от ястия.
Магданозът е основна съставка за добавяне на вкус и свежест към...
... гранулация гарантира незабавна разтворимост, за уникален и неповторим вкус.
Идеален за отлични бульони, може да се добавя и към супи или сосове.
За да получите приятен биологичен зеленчуков бульон, разтворете 4 г от Биологичния Зеленчуков Гранулат Bauer (1 чаена лъжичка) в 250 мл вода и оставете да заври за няколко минути. Продуктът може да се добавя към храните (супи, минестрони, сосове, рагу, меса, риби, ризото, яйца и др.) по време на готвенето.