Франция, Sarrola-Carcopino
...Лонзо от Острова на красотата е приготвен на основата на свински каре, което зрее минимум 21 дни. Всяко парче тежи около 350 г, с дължина 10 см. Опаковка: картон от 5 кг за около 14 парчета Съхранение: максимум 18°C Срок на годност: 125 дни...
Франция, Laissac
... включва само 3 съставки: свински филе, сол от Геранд и черен пипер от Кампот IGP от Камбоджа, един от най-добрите пипери в света! Сушено месо от свинско филе, лонзо предлага колбаси без нитрити и без консерванти, 100% натурално. За останалото, природата върши своята работа в нашите сушилни, нежно сушейки тези красиви цели парчета месо, осолени и подправени на ръка. Това занаятчийско лонзо ще излезе от сушилните след 3 до 4 месеца, за да бъде нарязано на тънки филийки и да заеме място в своя стъклен буркан. Произход: Лайсак, Авейрон Тегло: 300 г DLC: 90 дни...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play