Diafood GmbH е водеща компания в преработката на растителни суровини, специализирана в производството на висококачествени сушени зеленчуци, ароматни растения и био-продукти. С над 35 години опит, Diafood е изградил отлична репутация благодарение на качеството и устойчивостта. Компанията работи изключително с сертифицирани доставчици, които отговарят на строги био-качествени стандарти.
Особен акце...
...Ленените семена се считат за една от първите супер храни в света, консумирани в продължение на повече от 6000 години. Тези семена са богати на фибри, мастни киселини и са известни със своите здравословни ползи, включително борба с рака и сърдечно-съдови проблеми. Ленените семена са универсална съставка, често се готвят като овесена каша или се добавят към смутита за орехов вкус. Те също така се използват в хлябове, салати и месни ястия в Близкия изток. Със своя хранителен профил и кулинарна универсалност, ленените семена са ценна добавка към всяка диета.
... тиква, известна със своя сладък вкус и кремообразна текстура, е главният герой на тази вкусна крема.
Зехтинът екстра върджин, получен от маслиновите дървета на фирмата, е друга основна съставка, която придава на продукта уникален вкус. Щипка златиста лук, малко сол и прясно изцеден лимонов сок допълват рецептата, създавайки перфектен баланс на вкусовете.
Всеки буркан Кремa от Тиква е почит към нашата земя: Чиленто.
... устойчиви практики, уважаване на естествените цикли, за да се поддържа качеството без компромис с бъдещето. От друга страна, Zayma разбира, че този плод не е само част от кухнята, но и от културата на благосъстоянието. Той се използва не само като кулинарнасъставка, но и в домашни средства, увеличавайки стойността си извън кухнята. Поради факта, че дистрибуторът цени традицията и иновацията, тя се уверява, че предоставя лимони, които отговарят на очакванията на най-взискателните готвачи и съвременни домове.
... в сравнение с обикновената сол за маса. Тя е ценена не само като кулинарнасъставка, но и за предполагаемите си здравословни ползи, включително основни минерали като калций, магнезий и калий, които са полезни за поддържане на балансирано хранене. Освен кулинарните си приложения, Розовата хималайска сол често се използва в различни уелнес и спа процедури, като солници и солени скрабове, поради...
...както и добавка към месни и птичи продукти. С коефициент на хидратация 1:3 и препоръчително време за рехидратация от 30 минути, VG Titans W65-M предлага удобство и гъвкавост за кулинарна иновация.
Този текстуриран пшеничен протеин не само че е хранителен, но и адаптивен, което го прави ценна съставка за различни приложения. От растителен болонезе сос до кайма, VG Titans W65-M предоставя богата и...
...Малките месни тортелини са истински шедьовър на италианската кулинарна традиция, емблема на гастрономичната култура на Емилия-Романя. Тестото се разточва до минимална дебелина, придавайки на тези малки и елегантни тортелини уникална лекота и деликатност. Плънката е баланс между месо, варен шунка, мортадела и щипка индийско орехче. Всяка съставка е внимателно подбрана и дозирана, за да се гарантира интензивен и вкусен финален вкус.
... близкоизточната кухня.
Придайте на ястията си кулинарна изтънченост с булгур – било то като основна съставка в салати, запеканки или като деликатна гарнитура към месни и зеленчукови ястия. Различните видове булгур, от фин до среден и едър, ви предлагат гъвкавост в приготвянето и позволяват перфектно съчетание с вашите кулинарни предпочитания.
... дълъг срок на годност до 07/05/25, този шунка е надежден и универсален продукт, подходящ за широк спектър от рецепти. Перфектен за любителите на италианската кулинарна традиция, той е основна съставка за тези, които искат да внесат автентичен вкус в кухнята си. Лесен за употреба и готов за употреба, той е идеалният избор за тези, които търсят качество и удобство.
КГ 10.010 нетно тегло
Минимална поръчка: 50 опаковки с 2 шунки...
... протеини, здравословни мазнини и фибри на диетата. Те са отличен избор за тези, които търсят здравословна и вкусна съставка за своите кулинарни творения. Внимателната им изработка гарантира, че всяко филе запазва уникалния си вкус и текстура, предлагайки несравнима кулинарна опитност.
...НАШАТА ГЛАДКА И КРЕМОВА ПАСТА, ПРИГОТВЕНА ОТ СУСАМОВИ ЗЪРНА!
Благодарение на термичния процес, използван за запичане на сусамовите зърна, който елиминира влагата и увеличава нивата на протеини и мазнини, получаваме страхотен продукт. Тахини е универсална и широко използвана съставка в средиземноморската кухня и се среща в класически ястия като хумус и баба гануш, както в израелската, така и в турската кулинарна традиция. Известна със своя богат и ядков вкус, тахини е перфектна за балансиране на подправките в нашите ястия или за добавяне на солен нюанс към тях.
...не е необходимо накисване, но винаги е добре да се изплакват внимателно с течаща вода, за да се премахнат евентуални примеси. Червените лещи, подобно на другите бобови култури, са богати на фибри, витамини от група B и C, и минерални соли. От кулинарна гледна точка, биологичните сплитени червени лещи са идеални за приготвяне на вкусни крем супи, супи, яхнии, кюфтета, крокети и дори вегетариански хамбургери. Подходящи за продажба на насипно състояние в хранителни магазини и супермаркети.
...Специалната горчица Palette à la Diable е основната съставка, която ще придаде изисканост на вашето ястие. Тази горчица е създадена специално за покриване на месото и да устои на готвенето. Тази ценна кулинарна помощ позволява да се обогатят ястията за ресторанти и месарници.
Съставки: Вода, семена от горчица, оцет, пшенично брашно, сол, магданоз, шалот, подправки, аромати, консервант: натриев бисулфит.
...След миграцията си в Европа от Азия, тази бобова култура има и друго име - шамбала. Тя е неразривна и основна съставка на най-известната кулинарна смес от подправки - хмел-сунели. Сухият сминдух се използва за приготвяне на аджика, добавя се към къри и сосове.
Използва се за
За всички видове печива и десерти, плодове, горещи напитки и пикантни ястия в ориенталската кухня.
Вкус
Сладковат с горчиво-орехов оттенък.
Хранителна стойност на 100 гр.
Протеини (г / 100г)… 23
Мазнини (г / 100г)… 6,5
Въглехидрати (г / 100г)… 58
Енергийна стойност (ккал / 100г)… 380...
...Магданозът, незаменима ароматна подправка в кухнята, е ценен за своя свеж вкус и кулинарна универсалност. Листата от магданоз на прах Florixir® се получават от магданоз Petroselinum crispum Mill., отглеждан с грижа. Тези листа са фино нарязани и смлени на прах с размер 2 мм, което улеснява тяхната употреба в разнообразие от ястия.
Магданозът е основна съставка за добавяне на вкус и свежест към...
... във всички държави. Зехтинът е основната и характерна съставка на средиземноморската диета. Произхожда от земите на Андалусия, а употребата му е предимно кулинарна и много полезна за здравето. Имаме и други продукти, като: - Вино - бяло, червено или розе - Чацина - Иберийските чацини са консервирани, мариновани или колбаси. Сред най-известните са чоризо, салчичон, лонгета и други колбаси като бутефара, моркон или месо с плънка. - Сирена - Кабрале, Пайойо, Бофард или манчего...