България, Otets Paisievo
...Кокосово масло (Cocos nucifera) INCI: Cocos nucifera oil Кокосовото масло е растителна мазнина, извлечена от "копра" - ядката на кокоса. В тропиците то е основната мазнина, която влиза в ежедневното меню на милиони хора. Най-често се получава чрез горещо пресоване на изсушената вътрешност на кокоса, а по-рядко чрез метода на студено пресоване. Този метод е по-нежен, което позволява да се запазят...
Испания, La Garriga
...Копра масло (масло от копра или кокосово масло) се извлича от сухата плът на кокоса. То е популярно в кухнята, козметиката и производството на продукти за лична грижа. Съдържа високи нива на наситени мазнини, особено лауринова киселина, което му придава антимикробни и хидратиращи свойства.
Белгия, Awirs-Flemalle
...Кокосовото масло (или копра) е особено богато на наситени мазнини, с процент над 90%. То притежава свойства, много сходни с тези на палмовото масло, основният му заместител, и приложенията му са много близки. Високият процент на наситени мазнини прави тази мазнина твърда при стайна температура, но кривата на топене е много вертикална: с други думи, тази мазнина преминава много бързо от твърдо...
Германия, Schoenebeck
... кокосовото масло издържа на по-високи температури и е много подходящо за пържене и готвене. Опитайте го! Нашето био кокосово масло има бял цвят и меко, типично за кокосово, аромa. То е твърдо при температури под 20°C, а при 24-29°C се втечнява. Био кокосовото масло се получава чрез пресоване на нарязаното и изсушено хранително вещество на кокосовата ядка, наречено копра. Полученото масло накрая, ако е необходимо, се рафинира.
Обединеното кралство, Slough
... критерии. Пресен кокос Сушен кокос (копра) Кокосово масло Кокосово брашно Сушен кокос - ниско съдържание на мазнини Сушен кокос - високо съдържание на мазнини, фино нарязан Сушен кокос - високо съдържание на мазнини, обикновен нарязан Девствено кокосово масло...
Германия, Eresing
... 4000 години, но икономическо значение придобива едва през 19-ти век. В момента палмата расте в тропични зони по крайбрежията и по бреговете на реките. Най-важните производствени страни са Индонезия, Индия и Филипините. Растението достига до 30 метра височина и може да живее до 100 години. Кокосовото масло се извлича от хранителната тъкан на кокоса, наречена копра. При това плодовете се нарязват...
Франция, Chazelles Sur Lyon
Роланд ШАРЛ е създал през 2009 г. компанията Charles CHOCOLARTISAN и сайта www.pateatartiner.fr. Нашата планета, нашето здраве! По принцип на предпазливост решихме да произвеждаме нашите ПАСТИ ЗА НАМАЗВАНЕ БЕЗ ПАЛМОВО МАСЛО!!! нито кокосово, нито копра. Pateatartiner.fr сайтът на Charles CHOCOLARTISAN е занаятчийска шоколадерия, специализирана в пасти за намазване. Произведени директно от какао...
Румъния, Iasi
... перфектното кокосово масло. Съвременната технология, която се използва, гарантира, че всички свойства на кокоса са запазени. Вирджин кокосовото масло се счита за чудодейна органична храна, 100% натурална и с ниско съдържание на естествени въглехидрати. То действа като хранителна добавка за здравословен начин на живот, която е силно препоръчвана от експерти по уелнес по целия свят, на базата на научни...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play