...платформи, парапети и прецизни детайли за производствени и разпределителни линии). От 2001 г. е създадена специализирана дивизия за проектиране и изграждане на машини за сектора на възобновяемите енергийни източници - машини и цялостни инсталации за пресоване на маслодайни семена (рапични семена, жаторфа, соя, слънчоглед и др.) за производство на рафинирани растителни масла по DIN стандарти, предназначени да се използват като биогорива в най-съвременните когенерационни и тригенерационни инсталации, т.нар. мини и микро електрически централи за предприятия и хотели.
... модел допринасят за по-високи стандарти на хигиена през целия процес, докато прибиране и съхранение се извършват изключително бързо, за да се избегне ферментация, като по този начин напълно се запазват вкусовите свойства. Традиционният метод на пресоване включва температура над 26°C, което предотвратява увреждане на фенолната концентрация и напълно запазва хранителната стойност, докато повишава...
... пшеницата. Етап на пресоване и формоване: от пресата, тестото се избутва бавно от шнек срещу бронзова матрица, с умерено налягане, за да се запазят характеристиките на глутена и въглехидратите. За всеки формат паста има специална бронзова матрица. Използваме изключително бронзови матрици, които придават типичната грапавост на най-добрата ръчно изработена паста. Етап на сушене: винаги при ниска...
... области на приложение и много други изделия.
Еволюцията на автомобилния сектор през последните две десетилетия ни накара да адаптираме производството си. Въпреки че автомобилостроенето все още е нашият основен бизнес, ние също така насочихме вниманието си към различни производства и пазари.
Обработка и продукти:
Рязане, горещо ламиниране и залепване, горещо пресоване на тъкани, полиестерни влакна и дървесина, заваряване с висока честота, шиене и свързване, покрития, облицовки, ръчна сглобка на широка гама от продукти за...
... палетизатори и конвейерни ленти; Дивизия Капачки, която се занимава с производството на: инсталации за пресоване от цял лист и от ленти, форми, удължители, обшивачи, вмъквачи на уплътнения, сгъвачи и изрязвачи, подаватели и ориентиратори.
Старият маслинен завод Паче произвежда екстра върджин зехтин от 1910 година, използвайки маслини от типични сортове на земята Пулия. Традицията на производството на зехтин в Пулия се изразява в зехтин с високо качество, произведен по традиционния метод на студено пресоване. Днес, в третото поколение, семейството Паче извлича сока от маслините с древния метод на смилане и пресоване, запазвайки...
... материали като LARSON, SIGNI, LARCORE, Alucobond, DIBOND, Douloflex, а също така сме и надежден център за трансформация на същите и предоставяне на системи за фасади и компоненти за обзавеждане. Извършваните обработки включват: изправяне (до дебелина 5,0 мм), рязане по размер и отлепване (също и от двете страни), ножично рязане (от лента или от ламарина), щанцоване, лазерно рязане, пресоване...
...FERTECNO се занимава с механична обработка и производството на артикули по специфични изисквания на клиента, а именно с обработка на профили, фрезоване и струговане, щамповане и пресоване на метални листове, обработки, проектиране, производство и инсталация на: ТЕХНИЧЕСКИ МЕБЕЛИ ЗА ЕЛЕКТРОНИКАТА контролни постове, видеостени и акустични системи, 19" ракове и шкафове за електрически табла...
L.S.Meccanica е компания, която от 1990 г. се занимава с полиране на форми, включително и на големи размери. Благодарение на придобития опит и помощта на високотехнологични машини, днес компанията е в състояние да извършва редица специални обработки, като: Полиране на форми за пресоване, инжектиране, автомобилостроене и ротационно формоване.
Извършваме също така възстановяване на форми, механични сглобки с контролен синьо, огледално полиране, шлифоване, блясък, гладене, пясъкоструене, гранулиране и индустриални заварки.
Групата Мирас се състои от компаниите MIROS и ATI, които работят в сектора на виното, сайдера и плодовете и са специализирани в изграждането и търговията с машини и оборудване за винопроизводство и преработка на плодове, развивайки опит, какъвто малко компании имат в сектора на първоначалното приемане и пресоване за извличане на мъст и сокове.
Изработваме машини и оборудване за обработка на...
... mg/l витамин C, освен други витамини. Процесът на пресоване, за който е издаден патент, дава следните резултати: флавоноиди 4250 mg/l, витамин C 270 mg/l, освен други полезни вещества, които не присъстват в класическия сок. От експериментите, проведени в Университета Тор Вергата в Рим, е сертифицирано, че пиенето на бутилка "Bermé" от 250 ml на ден, в продължение на 15 дни, намалява с 21% риска от...
... за пресоване на ламарини от стомана и алуминий с дебелина от 0,4 до 16 мм, подпомагани от автоматични подаватели и изправители, електронни подаватели с висока прецизност и надеждност, а движението на частите е осигурено от специализирани роботизирани острови.
Всички етапи на проектиране, изграждане на форми и пресоване се извършват вътре в компанията, осигурявайки измерими предимства и...
... произход 100% Made in Italy. Земите, от около 80 години, се обработват лично с грижа и страст, по напълно естествен начин, без използването на химически продукти и пестициди, които могат да повлияят на качеството на продукта. Това са същите земи, които обработваше баща ми и, още преди него, дядо ми. На него дължим това, което имаме днес, на неговата упоритост и далновидност, когато, по време на Втората световна война, в период на големи трудности, засади маслиновите дървета, от които днес произлиза, чрез студено пресоване, екстра върджин зехтин от ПЕРАНЗАНА.
... събрана в правилния стадий на зрялост, (опаковане), и пресована в рамките на двадесет и четири часа след това. Извличането на зехтина става чрез студено пресоване и с помощта на новаторски механични процеси, благодарение на които полученият продукт запазва почти непокътнати всички органолептични свойства, типични за свежата маслина. Компанията разполага с почти вековен опит в сектора, благодарение на важната професионалност, придобита от нейния основател, г-н Ремо Моначи.
Паста Рискоса от 1902 г. Паста от семола от италианска и чуждестранна твърда пшеница с минимум 12,5% протеини. Пастифичио Рискоса предлага повече от десет търговски категории: Суха семолна паста, Специална регионална паста, Полусуха и ръчно изработена паста, Яйчна паста, Гурме паста с бронзово пресоване, Червена линия, Сосове, Масло и Оцет, Бисквити, Брашна и Семоли, Ориз, Картофени гноки. 120 формата. 250 дистрибутори в 80 държави.
Компанията Olio e Natura, със седалище в Витория, провинция Рагуза, има над сто години история, която обхваща пет поколения и различни системи на обработка. Заводът е преминал от класическо извличане чрез пресоване към непрекъснато извличане чрез центрофугиране, адаптирайки работата на човека към съвременните години, подобрявайки техниката на работа и качеството на крайния продукт. Производството...
... маслодайни семена, с масленост над 5%. Нашите съоръжения са насочени към компании, които използват предимно механични и студени методи на извличане, с изключение на извличането с разтворители или химически реагенти. Най-важната иновация е, че смилането се извършва чрез студено смачкване, а не чрез смилане с чукове, като в началото на процеса на пресоване, пастата на продукта се отделя от самото ядро, което след това се смилат и изхвърля отделно под формата на пелети.
... ефикасна техническа консултация. Продукти и услуги Вид на предлаганата услуга: Изработка на продукти и други обработки, описани по-долу; Проектиране и изграждане на инструменти, извършвани от външни партньори. - Прецизно рязане / Пресово формоване - Пробиване / Изрязване - Огъване на ламарини - Пресоване Вид на материалите: Черни и цветни метали с дебелини от 0,3 мм до 6 мм. Вид на обработките...
... чрез студено пресоване; земята се наторява с използването на натурални вещества. Оставаме внимателни към биоразнообразието.
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОИЗВОДСТВОТО НА ВИНО:
Непривичната агрономическа способност, пълната отдаденост и просветената страст към земеделието и природата ни накараха да инвестираме всичките си ресурси в закупуването на компанията с изграждането на нови лозя и закупуването на капасони и...
...Нашата дейност се състои в обработка на текстилни материали чрез цикъл на рязане, разплитане, хигиенизиране и пресоване в бали, с цел да се направят подходящи входящите материали, попадащи в категорията "текстил", за последващо разположение в индустрии за директно повторно използване (напр. автомобилни индустрии за производство на панели за автомобили, индустрии за производство на звукоизолатори и др.).
АКАДЕМИЯТА НА ВКУСОВЕТЕ се грижи за продажбата на хранителни продукти онлайн. Предлагаме селектирани продукти, които отразяват местните традиции, като типични колбаси и сирена, зехтин от първо пресоване моно сорт, селектирани вина, ръчно приготвени пасти и много други продукти от италианската регионална традиция.
Нашето стопанство се намира в централната част на Италия, в региона Умбрия и обхваща 30 хектара. Нашият продукт е БИО, изключително с високо качество, с обозначение DOP. Всяка година реколтата се извършва традиционно, за да се запази качеството на маслините. Също така използваме метода на студено пресоване, а машина с висока технология (AlfaLaval от последно поколение) гарантира качеството на...
Здравейте, имам офис за внос и износ в Италия. Работя с индийския пазар с различни продукти и имам нужда от зехтин от първото пресоване и екстра зехтин в големи количества (не бутилиран), минимална поръчка 20 FCL.
... с куриери при контролирана температура в цялата страна. Ние сме компания, която залага на качеството и желаем да поддържаме високи стандарти на компания, произвеждаща изключителности на италианския пазар.
По този повод предлагаме екстра върджин зехтин на 0 км, получен от биологично земеделие, с пресоване на студено в рамките на 24 часа след прибиране на реколтата; така получаваме продукт с високо качество.
Био екстра върджин зехтин от Сицилия. Oliosa е млада компания, специализирана в продажбата и разпространението на екстра върджин зехтин от Сицилия, произведен и бутилиран в провинция Палермо. Това е био зехтин, без следи от пестициди или други вредни вещества, получен чрез студено пресоване на сицилиански маслини, с интензивен аромат и силен вкус, бутилиран в формати от 750-500-250-100 мл, наличен и в ароматизирана версия с чесън, чили, босилек, лимон, градински чай, розмарин и риган.