... високо качество както по органолептични, така и по кулинарни характеристики.
Използва се както като предястие, така и като основно ястие. Месото, което я отличава, има високо съдържание на протеини и ниско съдържание на мазнини.
...Тантфрутата е ново готово за употреба сорбе, което се сервира под формата на кнедли или топки. То е леко, вкусно и натурално завършващо ястие, направено с около 50% плодове; без глутен, не съдържа мляко или производни, не съдържа изкуствени аромати, нито консерванти, нито оцветители. Изключително подбраните съставки са комбинирани по оригинален и иновативен начин, предоставяйки на ресторантьора възможността да разнообразява вкусовете през годината, избирайки тези, които са най-подходящи за сезона и предлагайки на клиентите различни аромати, удовлетворявайки така и най-изискания вкус.
...Линия от готови вегански ястия. Просто загрейте в микровълновата, фурната или на водна баня и за няколко минути можете да се насладите на здравословно, веганско ястие, без оцветители, консерванти и палмово масло. Практично и удобно.
...Руколата има листа с силен вкус и интензивен, ароматен аромат. Тя е идеално гарнитура за ястия с месо и/или риба. Също така се съчетава добре с други зеленчуци, а добавянето на скариди и сьомга може да я превърне в отличен основен ястие. Ние я отглеждаме с традиционни методи, които следваме, и информираме потребителя за цялата производствена верига, в пълно съответствие с италианските и европейските стандарти за качество.
...Изработени с грижа и внимание, нашите смеси с ароматни билки от Сицилия и подправки, богати на аромат и мирис.
Включва също: Подправка за риба, Подправка за картофи, Подправка за сосове, Подправка за спагети.
Незаменими в кухнята, за да придадат нотка на вкус и аромат на всяко ястие.
Разликата са нашите натурални и ароматни билки, които позволяват да предложим подправки с автентичен вкус от Сицилия.
Налични в стъклени буркани, дозатори, PET буркани и пакети.
Формати за търговия на дребно, специализирани магазини, гастрономия, GDO, едро.
...Bauer, който винаги внимателно избира най-добрите зеленчуци, обогати рецептата на своя био зеленчуков бульон с добавянето на мисо, получено от соя от биологично земеделие. Био Мисо Бульон Bauer обогатява ястията ви с вкусна нотка, идеална за приготвяне на иновативни рецепти и придаване на характер на всяко ястие без добавяне на други аромати.
За да получите приятен бульон, разтворете 1 кубче в...
... интензивен плодов вкус с балансирана горчивина и пикантност, се препоръчва за подправяне на всяко ястие, приготвено с висококачествени съставки.
Формат: 500 мл.
Съставки: 100% италианско екстра върджин зехтин.
Сортове маслини: Moraiolo, Arbequina Toscana.
Система на извличане: Студено пресоване.
Период на събиране: 19 октомври.
Метод на събиране: Предимно механизиран.
Плодовост: Интензивна.
Начин на съхранение: Съхранявайте на хладно и сухо място, защитено от светлина и топлина.
...Амароне Латиум Морино е задължителен за италианската енология. Почти непроницаем в своя интензивен рубиненочервен цвят с леки гранатови отенъци. Комплексен, зряла череша почти като мармалад, лакрица, подправен с черен пипер, ненатрапчив тоскански тютюн. На вкус е топъл и мек, с доминиращи танини върху приятна минералност в основата.
Както всички велики вина, не трябва да се комбинира с никакво ястие, за да бъде дегустирано в своята максимална изразителност.
2011 е велика година, може спокойно да почива в домашната изба за цели десет години.
...ОБЕЛЕНИТЕ ЛЕШНИЦИ, ПРИДОБИТИ ЧРЕЗ ВНИМАТЕЛЕН ПРОЦЕС НА ОБЕЛВАНЕ В НАШАТА ФАБРИКА, СЕ КАЛИБРИРАТ ПО ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА. (9-11, 11-13, 13-15 мм) ОБЕЛЕНИТЕ ЛЕШНИЦИ МОГАТ ДА СЕ СЪЧЕТАЯТ СЪС СЛАДКО ИЛИ СОЛЕНО ЯСТИЕ. ТЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ИЗЯДЕНИ КАТО СНАК МЕЖДУ ХРАНЕНИЯТА. БОГАТИ НА МИНЕРАЛНИ СОЛИ И ПЕРФЕКТНО НАТУРАЛНО ДОПЪЛНЕНИЕ ЗА ВСИЧКИ СПОРТИСТИ. ИЗПОЛЗВАТ СЕ ОТ ФИРМИ, ИЛИ ЗА ДИРЕКТНА УПОТРЕБА, ИЛИ ЗА ПО-НАТАТЪШНА СТЕПЕН НА ПЕЧЕНЕ.
...Олио с аромат на трюфел за паста, сосове, салати, яйца, месо и риба. Работим и по олио с 100% натурални аромати!
Олио с аромат на трюфел, приготвено с най-доброто екстра върджин зехтин. Използвайте само няколко капки, за да придадете незабравим вкус на всяко ястие: паста, ориз, месо, пълнени ястия, омлети, салати.
...Обядът, предлаган с услугите за училищно хранене, от основно ястие, което да се сервира на децата на бедно общество, днес означава хранене, което е хранително здравословно и социализиращо за деца и тийнейджъри, които в средно живеят в условия на излишък на храна или монотонност на ястията, или самота на масата.
Училищното хранене днес, следователно, има за основна задача да предложи прост...
... Тарантела. Слушайки техните съвети, изберете заедно с готвача свежите съставки, от които ще се нуждаете, за да приготвите сицилианското си ястие. По време на Вашата обиколка на пазара опитайте от най-добрите местни продукти и чаша местно вино!
...Получена от малки и сочни доматчета с удължена форма. В отличие от класическите доматени сосове, сосът от датерини е по-сладък и се съчетава с малко подправки при приготвянето на много рецепти, или просто за подправяне на вкусно ястие с паста.
Нетно тегло 290 гр.
...събрани на ръка, студено пресовани, за да гарантират зехтин с изключително качество. Богат на антиоксиданти, нашият зехтин има плодов вкус и леко пикантен аромат, идеален за подчертаване на всяко ястие от средиземноморската кухня.
• Конфитюри и консерви: Нашите конфитюри и консерви се приготвят с пресни плодове от Чиленто, събрани и обработени с пълно уважение към традицията. Без изкуствени консерванти...
... ястие, независимо дали е сладко или солено. Доставяме на сладкарници, сладоледници, компании, които работят в преработката, в ресторантьорството и на търговци на едро в сектора, гарантирайки персонализирана услуга и продукт с изключително високо качество.
Рецепти за пицокери се занимава с популяризиране и запознаване с традиционната рецепта за валтелински пицокери и вариациите на това ястие в зависимост от регионите и продуктите. Рецепти за пицокери е портал, който иска да създаде общност, запалена по кухнята, особено валтелинската, и е част от марката Моро Паста, пастификата в Кавенна, основана през 1868 г., която работи за да донесе на вашите...
... повече от всякога, качеството и надеждността са основни елементи за постигане на сигурни резултати в изключително динамична и взискателна среда. Кухнята е отправната точка за реализиране на всяко ястие; поради тази причина смятаме, че тя трябва винаги да бъде ефективна, функционална, способна да издържа интензивни натоварвания и да минимизира разходите на ресурси в моменти на намалена работа.
... на всяко ястие, без да натоварва неговите аромати. В тази характерна и иновативна маслодавница във Венето се използват съвременни методи за обработка на маслините, започвайки от стриктно ръчно събиране, за да не се повреди плода преди пресоването.
Освен внимателната и прецизна работа по производството на екстра върджин зехтин в маслодавницата Колли дел Поета, качеството и характерният вкус на...
... отличава от всички останали култури. От съчетанието между традиция, страст и иновация се ражда нашата Сосиска с фисташки, считана за класическо второ ястие от местната гастрономическа традиция. От крема с фисташков песто, през хрупкави изделия, ликьор и брашно, Specialia подчертава истинския вкус на DOP фисташките и южната кухня, родена под слънцето на Средиземно море. Основната цел на Specialia е удовлетворението на клиента и създаването от самото начало на ясни и спокойни отношения.
... всяко ястие са внимателно подбрани, за да подобрят нашето здраве. За вътрешното благосъстояние ще бъде възможно да участвате в духовни събития в нашата красива тента TIPI, напълно потопена в природата. В Дивиналукс обръщаме внимание на хора от всички възрасти. От Дивиналукс можете да участвате в нашите курсове по Шаолин кунг-фу. Чрез нашето обучение по кунг фу помагаме на хора от различни възрастови групи и с различни физически способности да постигнат много важни резултати, които водят до по-добър живот.
...което да допълни вашия аперитив или ястие, или перфектния подарък за специален случай. Нашите гъби в зехтин, нашият букет, се почистват ръчно и се поставят в буркани един по един. Освен че са вкусни, те имат естетическа презентация, която само ръчното опаковане може да осигури. Тяхната презентация ни позволи да бъдем наградени сред двадесет и седемте най-добри кулинарни творения, ръчно изработени в Италия от Confartigianato на последното Експо в Милано. Продуктите бяха изложени в павилион Италия от 9 до 15 октомври 2015 г.
Пинса Романа е ястие, богато на история, чиито корени датират от Древен Рим. Преработката на рецептата е направила този продукт уникален: тестото е съставено от смес от брашна, като пшеница, ориз и соя с високо съдържание на вода, закваска и без добавяне на добавки и консерванти. Основните характеристики са: - овална форма - хрупкав ръб - висока смилаемост, постигната благодарение на втасването от 48-72 часа Проектът Пинса 2.0 е да се създаде продукт от традицията в модерен вариант, достъпен за всички!
...Машините на Bicom са проектирани и изградени да раздават топла или дори студена храна при перфектната температура. Високите хигиенни стандарти осигуряват перфектно съхранение на храните, така че да запазят органолептичните характеристики на всяко ястие, с идеално настроено загряване за всеки продукт. 3 основни предимства на вендинг машините Bicom: 1. Адаптивност към всякакъв вид опаковка 2. Съвместимост...
... работим като самообслужване, продавайки основно ястие или второ ястие само за 4.50 €. Всеки ден създаваме различно основно ястие и второ ястие от обичайното меню, стремим се да предпочитаме автентичността и местните продукти.
... на гранули, отлични за персонализиране на креативни кулинарни рецепти, превръщайки всяко ястие в истинска деликатес, повишавайки качеството му. Всяка история има своите корени и желанието за нови предизвикателства ни подтиква да инвестираме, за да "иновираме традицията" на Сицилия, предлагайки продукти от най-висок клас с богати и автентични вкусове, запазвайки неизменени вкусовете и ароматите на...
Училището Пицаоли Гурме възниква от желанието да се внесе нещо ново в този сектор, стремежа да се върнем към обучение, основано на преоткритие на натурални и здравословни продукти, и осъзнаването, че само с по-голямо внимание към качеството на крайния продукт можем да реабилитираме пицата като ястие от висшата кухня. Това доведе до създаването на училище за обучение, силно характеризирано от...
Ресторантът и пицария Il Naif винаги е бил един от най-добрите в Равена и предлага на клиентите си внимателно и прецизно обслужване. В нашето заведение можете да намерите:
Меню с голямо разнообразие от морски специалитети. Пресен риба всеки ден, смесен рибен фритюр, смесена рибна скара и сурова риба, ракообразни, гъби порчини, трюфели, ръчно приготвени пасти, месо на скара, салати и зеленчуци от всякакъв вид. Пици на дървена фурна. Пици с камут, обръщаме особено внимание на кухнята без мазнини и на правилния баланс между протеини и въглехидрати. Меню с едно ястие за спортисти.
...
ЕНОГАСТРОНОМИЧЕСКИ ЕКСКУРЗИИ
Винени и кулинарни обиколки из хълмовете на Валполичела, Вал д'Иласи или Сова, както и хълмовете на Кустоза и Трентино с неговия Винен маршрут, за да откриете най-известните лозя, произвеждащи най-прочутите вина в света.
Възможност за резервация на посещения на винарни и ферми, както и на хижи и селски къщи, за да опитате най-добрите вина, придружени от вкусно типично ястие.
Уникалният вкус, опияняващият аромат и яркият, жив цвят на това екстра върджин зехтин са резултат от комбинацията на три от най-престижните сортове маслини: Лечино, Франтояна, Каролеа. Получен чрез студено пресоване и характеризиращ се с почти нулева киселинност, той е идеалното масло, за да придаде на всяко ястие допълнителен щрих на деликатес. Тази смес, която обгръща сетивата и вълнува, е...
... за качеството на прясната паста Gaetarelli са нашите клиенти; освен престижни хотели и големи търговски вериги, и важни авиокомпании са избрали нашите продукти, за да осигурят на своите пътници ястие с високо качество.