...) на SIAL във Франция с Винямурата Сована Супериоре Санджовезе DOC. Особени са производствата на Кашер вино, както бяло, така и червено, произведено с древната технология на равините. Освен Бялото вино от Питилиано, произвеждаме: вино Верментино, вино Виогнер Тоскана Грантоско, както бяло, така и червено, Санджовезе Сована DOC и Санджовезе Сована Супериоре, отлежавало в барик. Произвеждаме Санджовезе Винямурата Ризерва, бяло пенливо вино Треко' IGT и две игристини - брут и сухо Алдобрандеско. Накрая, Грапата на Фауно, произведена от грозде Шардоне.
...Историята на Ламбрското вино носи в себе си очарованието на ранните свидетелства на поетите и писателите от класическата епоха (Вергилий, Катон), които в своите произведения разказват за "Лабруска витис", т.е. диво грозде, което произвежда плодове с кисел вкус. Ламбрското вино, червеновино, което може да бъде газирано или пенливо, с яркочервен цвят, се сервира на 12-14 °C, за да се усетят...
Ферма Подере Сан Пиерино се намира в сърцето на Чианти Класико. Тук се произвеждат отлични вина: Чианти Класико, червеновино I.G.T. Тоскана, бяло и розе. От 2000-те маслини, които се отглеждат в стопанството, се получава фантастично екстра върджин зехтин, който е гордостта на компанията. Въпреки това не липсват и по-малки продукти, като: Граппа от Чианти Класико, Граппа от Чианти Класико Ризерва...
Компанията Terre del Mongibello е основана в Белпасо през 2004 г. от желанието да се увековечи десетилетна страст: да се посвети на производството на висококачествени вина, основано на задълбочено познаване на отглеждането на грозде и неговите специфични срокове. Дъщеря на земя, която се гордее с известни сортове грозде, компанията избира да се фокусира върху производството на червеновино, сорт...
... обиколки с гидове, хотел и културни посещения в следните провинции: Виченца - градът на Андреа Паладио с неговите вили. Верона и нейната Арена, езерото Гарда, Сирмионе и баните. Падуа - градът на Свети Антоний. Венеция - открит музей. Белуно - да не забравяме бедствието на Вайонт. Тревизо и неговото Просеко, червено радичио... Басано дел Грапа, Асоло и Поссаньо. Открийте всички венециански вили, които могат да се посетят в Виченца, Верона, Падуа, Тревизо и Венеция и историята на архитекта Андреа Паладио...
... Мота, производител на Барбера д'Асти, Брачето д'Акуи и Москато д'Асти. Семейството на Алесандро Мота, от 90-те години на миналия век, се представя като еталон в тази област: тяхното производство на вино, разположено в общината Кастел Рокеро, се е разширило, достигайки до онлайн продажби на техния сайт. По този начин те достигат до цяла Италия, предлагайки своите три основни вина, на които отделят особено внимание, продиктувано от тяхната древна страст. Представят червено пиемонтско вино, Барбера д'Асти, Брачето д'Акуи и бяло пиемонтско вино, Москато д'Асти.
Тенута Ла Новела е красива ферма, разположена на върха на хълм в Кианти, с изглед към древния град Сан Поло в Кианти, в самото сърце на тосканската провинция. От самото начало на дейността си производството е насочено към автентични и органични продукти. Днес Тенута Ла Новела произвежда едно от най-известните органични екстра върджин зехтини в Тоскана и три етикета червеновино, получени от типичните гроздове, които се отглеждат на тези земи от векове.
В Монтекарло, Лука, Cantina M 13 се занимава с вино от четиридесет години. Дейността обхваща от производството на собствено бяло и червеновино до разпространението на около двадесет известни винопроизводствени къщи в страната. Произходът на търгуваните вина е разнообразен: освен от Тоскана, се предлагат вина от Емилия, Лигурия, Венето, Пиемонт, Трентино, Фриули, Кампания и Сицилия. Всички вина...
Нашата компания е на пазара повече от 50 години, извършваме ръчна обработка и използваме качествени италиански суровини. Награждавани сме на национално и международно ниво с нашите зрели качокавали с примитиво (червеновино) и козе сирене с див копър.
...Лаборатория за сладкарство, строго ръчна, която е създала и регистрирала в Патентното ведомство на Кийети сладкиша "Торта на вълка ...от Преторо", на основата на черен шоколад, червеновино Монтепулчано д'Абруцо, шоколад джандуя и ром. Срок на годност на продукта 5 месеца, съхранение при стайна температура максимум 25°. Сладкишът е опакован в елегантна кафява кутия с златисто отпечатано лого...
...Следният асортимент от продукти, наличен както за оператори в HoReCa, така и за деликатесни магазини, ще бъде непрекъснато обновяван с добавянето на нови специализирани артикули, за да предложим на нашите клиенти обширен избор, който да отговори на техните специфични пазарни изисквания:
- Ръчно приготвена суха паста
- Гриловани и мариновани зеленчуци (също от органично земеделие)
- Червеновино...
Произвеждаме пенливи и тихи вина, като на първо място е ПРОСЕКО DOC TV EXTRA DRY. След това произвеждаме бяло пенливо вино под името БОЛИЧИНЕ и червено пенливо вино под името РАБОЗО, както и тихо червеновино CABERNET SAUVIGNON. ШАРДОНЕ е друг вид бяло вино, което е много добро с риба. Всички тези вина са наша собствена продукция и работата по тях се извършва директно от нас. Нашите вина са...
Cembrani DOC е консорциум от осем исторически семейни компании, които се обединиха, за да популяризират територията на Вале ди Чембра, долина на 600 метра надморска височина в сърцето на Трентино, близо до Доломитите, и нейните автентични винени продукти: бяло вино, червеновино, розе, пенливо вино Trento Doc, граппа Trentino Grappa. Вижте повече на www.cembranidoc.it...
Земеделската компания Корбучи, разположена сред нежните тоскански хълмове между Сан Джиминяно и Флоренция, произвежда червеновино с отлично качество. Привилегированото местоположение предлага прекрасна гледка към тurrития профил на града Сан Джиминяно, прекрасно място, което предава своето очарование на земята и плодовете, които произвежда. Имотът обхваща около 13 хектара, разположени между лозя...
...Нашата ФИРМА се намира в КАНОЗА ДИ ПУГЛИЯ и оперира в сферата на посредничеството на разливни вина, сортови, IGT/IGP, DOC и DOCG, мъст, концентрирана мъст, както и мъст и вина от биологично земеделие, произхождащи от всички италиански региони. Бяло, червено и розе вино от ЕС или извън ЕС (изисквани в някои особени години на недостиг на продукт) Биологични вина от ЕС или NOP и също 100% органични КЛЮЧОВИ ДУМИ: СЕРИОЗНОСТ, БЪРЗИНА, ДИСКРЕТНОСТ...