Италия, Campo San Martino
...Кондензаторните агрегати на Arneg са проектирани да бъдат гъвкави и да се адаптират към различни нужди. Те са агрегати с един компресор с мощност от 1/2Hp до 15Hp при нормална температура и от 1/2Hp до 30Hp при ниска температура. Налични са няколко модела, които се различават по метода на кондензация, марката и модела на компресора. Те са идеални за търговска хладилна техника и могат да се използват с хладилни шкафове и хладилни помещения от различни типове.
Италия, Fidenza
... 1.000 кг/час с автоматични екструдери, комбинирани с инсталации за статично сушене при ниска температура или непрекъснато сушене. Множествена линия, една инсталация за производство на къса паста, дълга паста, възли, лазаня и специални формати (пакери, лумакони, канелони, пастини, квадручци, фарфали, вълнообразна лазаня и фестонати и др.), налична в версии от 150 до 500 кг/час. Процесните...
Италия, San Cono
... от твърда пшеница, произхождаща изцяло от Сицилия. Това е „ръчно изработена паста“ с дълъг срок на годност, около 24 месеца от производството. Бавният процес на производство чрез бронзово пресоване генерира груб и порест продукт, способен да задържа по-добре соса. Пастата, поставена на рамки за храни, се суши в статични камери при ниска температура, максимум 38°, последната операция позволява запазването на органолептичните свойства на продукта. Освен традиционната паста от семола от твърда пшеница, Пастифичо Милацо произвежда и други специалитети с добавка на натурални аромати.
Италия, Chiuro
...където се оставя да почива и да изсъхне бавно при ниска температура. Ръчното изработване присъства във всичко, което правим, а рязането на спагетите, което все още се извършва на ръка, е ясна доказателство за това. Позволете си да се потопите в лукса на една занаятчийска традиция.
Италия, Desana
... КЛАСИЧЕСКИ КАРНАРОЛИ (ВИЖТЕ САЙТА НА НАЦИОНАЛНАТА АГЕНЦИЯ ЗА РИЗО). ПРЕРАБОТВАМЕ НАШИЯ РИЗО В РЪЧНА МЕЛНИЦА ОТ НАЧАЛОТО НА 20-ТИ ВЕК, ПРИ НИСКА ТЕМПЕРАТУРА И С ЛЕКО ПИЛЕНЕ С КАМЪК, ЗА ДА ЗАПАЗИМ НЕНАРУШЕНОТО КАЧЕСТВО НА ЗЪРНОТО. ПО-ТЪМЕН, НО С ПОВЕЧЕ ВКУС, С ПО-ДОБРА УСТОЙЧИВОСТ ПРИ ГОТВЕНЕ И ПО-МАЛЪК РИСК ОТ УВЕЛИЧАВАНЕ НА ГЛИКЕМИЧНИЯ ИНДЕКС. ГРИЖИМ СЕ ЗА НАШИЯ КАРНАРОЛИ ОТ ПОЛЕТО ДО МАСАТА.
Италия, Ferrara
... палета опаковани стоки. Освен това има 1 камера с ниска температура за съхранение на замразени продукти, оборудвана с фиксирани, компактуеми и drive-in рафтове за общо 4000 места за палети. Допълнителни 5000 места за палети са налични в друга структура в Masi Torello (Fe) в партньорство с друга водеща компания в сектора. Компанията разполага с многогодишен опит в съхранението на круши, ябълки...
...Земеделската компания Сабатино е млада предприемаческа реалност, основана през 2013 г., с цел да произвежда и търгува с паста от високо качество. За производството се отглежда и обработва в Марке древна и не хибридизирана пшеница... Пшеницата 'Сарагола'. Обработва се с каменно смилане, след което преминава към производството на паста с бронзово формоване и с бавно сушене при ниска температура...
Италия, Sammichele Di Bari
... температура, което позволява получаването на груба, пореста и устойчива паста, която гарантира отлична устойчивост при готвене и задържа най-добре сосовете. Печивата (Таралли и други форми) се отличават с използването на натурални съставки с високо качество и иновативен производствен процес, който придава на таралото вкус и аромат. Компанията е сертифицирана по IFS-BCR, ISO 14001:2004, OU KOSHER, NOP/BIO.
Италия, Sestri
... тестване в съответствие с индустриалните стандарти и спецификациите на клиентите с: избягване на емисии, производителност и функционалност, високо налягане на газ, висока температура, ниска температура, безопасност при пожар, инспекции NDE.
Италия, Calolziocorte
A.S.T.M. е създадена, за да координира и предостави бърз и удобен отговор на нуждите на техническите и проектантските офиси, като колектор на различните производствени процеси за формоване на метали при висока и ниска температура, предлагайки на клиента помощ от оценката на осъществимостта до индустриализацията на механични компоненти по проект или чертеж. A.S.T.M. обединява различни процеси по...
Италия, S,egidio Alla V.
...Занаятчийска компания за типични сладкарски изделия, направени по естествен начин без добавки или химически консерванти. Нашата особеност са сладките Саси д'Абруцо, където сме единствените производители на оригиналната рецепта от 1928 година. Освен това произвеждаме хрупкави бадеми с 90% съдържание, които нямат равни, тъмен шоколад, разтопен и темпериран при ниска температура и естествено охладен...
Италия, Parabiago
... електронно регулируем вентилатор от 0 до 250 м³/час. Индустриалните нагреватели работят на 230 волта с максимален ток от 14 А и консумация около 3 KW/час. Нагревателят за контрол на вредители работи на 230 волта с максимален ток от 14 А и консумация около 3 KW/час. Осигурява дебит от 1200 м³/ч при температура от 100 °C. Възможен е да загрее помещение с обем 60-70 кубически метра до 60° за по-малко от 10 часа.
Италия, Santa Maria La Carità
... температура, за да не "денатурира" протеините и въглехидратите, и за минимум 12 до 36 часа, в зависимост от типа формат, който трябва да се обработва. Обработката на Прясна Паста: всеки продукт се изработва чрез ВНИМАТЕЛНО ИЗБРАНИ СУРОВИ МАТЕРИАЛИ и категорично отхвърля използването на консерванти или добавени добавки. Качествено тесто. Това е целта, която преследваме при всеки производствен цикъл. Избрани пресни яйца, семена с високо съдържание на протеини, произхождащи на 100% от италиански полета, бавно и хомогенно замесване, постоянна и постепенна бронзова формовка, това са нашите тайни.
Италия, Sessa Aurunca
Manucor е специализирана в производството на полипропиленови филми за опаковки. Предлагането на продукти включва: филми за опаковане, за етикети, за самозалепващи ленти, бели кавитирани филми, метализирани филми с изключително висока бариера срещу водна пара и газове, матови филми, филми с освобождаване, с ниска температура на запечатване, студено запечатване и много други. Manucor е сред малкото...
Италия, Belforte Del Chienti
... сертифицирани лаборатории. По време на производствения процес рискът от замърсяване е нулев благодарение на лаборатория, посветена изцяло на биологични и безглутенови продукти. За да се избегне и напълно да се елиминира рискът от замърсяване, лабораторията за производство е изцяло посветена на биологични и безглутенови продукти. Всички готови продукти и/или използвани суровини се анализират предварително в сертифицирани лаборатории. Производството на паста се извършва по занаятчийски начин, само с биологични брашна и бутилирана олигоминерална вода, с бронзови матрици и сушене при ниска температура.
Италия, Funo
... възстановяване на силно износени компоненти (нисък или висок легирани стомани, инокс и др.) или антиплъзгащи (мед, молибден); технологията с плазма в атмосфера (APS), с която могат да се нанасят керамики с висока температура на топене за приложения с износоустойчивост (Cr2O3), с ниска електрическа проводимост (Al2O3) или термична (Zr2O3); и накрая, техниката, наречена с висока скорост (HVOF...
Италия, Vescovana
...вани за миене, перални за плаващи продукти, перални за неплаващи продукти, перални с пръскане (душове), перални за опаковки (кашони), перални за опаковки (контейнери), ротационни филтри, статични филтри, резачки с фиксирано острие (гъби, картофи, тиквички, домати, зеленчуци), резачки с дискове (сготвени гъби, чушки, тиквички, листни зеленчуци), ръчни центрофуги, центрофуги за зеленчуци, сушене при ниска температура на листни продукти, везни.
Индустриалният комплекс е разположен в Индустриалната зона на Катания - Блок Палма I, на 4 км от летище Катания и на 2 км от входовете на магистралите за Сиракуза, Месина и Палермо. Разполага с площ от 30 000 кв. м., от които 7 000 покрити. В рамките на района има хладилен склад с площ от 2 000 кв. м. при ниска температура - 25°, с следните спецификации: Дължина 60 м.; Ширина 30 м.; Височина под...
Италия, Como
... на смесване и само след правилното количество време за почивка е готов да бъде изпечен в фурна на ниска температура. Резултатът е натурален и мек панетон, с стафиди и захаросани плодове вътре, който запазва аромата и вкуса на своите изключителни съставки за дълго време, без добавяне на консерванти или химически добавки. Панетон Бадж е повече от здравословен гурме сладкиш, тъй като включва...
Занимаваме се с реновации на имоти: къщи, вили, апартаменти, селски къщи и др... с офис и наименование като строителна фирма Ладисполи (РМ), но призната в елита на строителните компании в Рим и включена в най-авторитетните портали като строителна фирма Чивитакавала и строителна фирма за реновации в Рим. Нашият десетгодишен опит е на Ваше разположение за всяка нужда, свързана с реновация на апартамент, реновация на магазин или бизнес, с особено внимание към системите с ниска температура, подово отопление, геотермия и биокъщи.
Италия, Susegana
... индустриална употреба. Електрическите картриджни нагреватели са с висока, средна и ниска специфична мощност, налични в широк диапазон от мощности и напрежения, както в метрични, така и в инчови размери. HT предлага и програма от термопари, подходящи за индустриални приложения. Компанията предоставя също саморегулиращи PTC нагреватели (с положителен температурен коефициент), които имат особеността да осигуряват максимална мощност при най-ниски температури, докато с увеличаването на температурата консумацията намалява.
Италия, Cavriago
... сладко. Освен сладките сладка, предлагаме и солени компоти, проектирани да съпътстват перфектно сирена или като вкусни гарнитури за месо и колбаси. Всички плодове и зеленчуци се готвят на ниска температура, за да се запази вкусът на пресните продукти. Перфектната наденица е вкусна и автентична, приготвена ръчно, както изисква традицията на Емилия.
...Нашата паста е ЗАНЯТЧИЙСКА, а не индустриална, тя е направена изключително от пшеницата на нашата компания, всичко е ДЕТАЙЛНО, бронзово изтеглено, бавно сушено, при ниска температура (35°). Благодарение на производството на нашата органична пшеница не сме подложени на текущите проблеми с доставките на пшеница (така че гарантираме доставките) и цените (като не използваме торове, нашите цени няма да...
Италия, Fizzonasco
МОДУЛНИ ХЛАДИЛНИ КАМЕРИ - ИНДУСТРИАЛНИ Средна температура - Ниска температура - Вентилирани - Статични - Контролирана влажност - Зреене ТИПОЛОГИИ Пълна гама от модулни камери, по поръчка, от ресторанта до центъра за разпределение. ПРИЛОЖЕНИЯ Освен стандартните приложения (статични и вентилирани), разполагаме с приложения, способни да управляват влажността, програми за зреене, втасване, стареене...
Италия, Rocca San Felice
... уважихме, наблюдавахме времето, процедурите и старинните рецепти, които направиха традицията велика." Съчетаването на историческа машина с модерен технологичен принос беше основна стъпка за насочване на погледа към новите граници, далечните хоризонти и амбицията на тези, които вярват в изключителността и автентичния вкус. Днес машините са две: една за дълга паста и друга за къса. Бронзовите матрици и дългото и деликатно сушене при ниска температура разказват историята на Антика Макеронерия.
Компания, която произвежда вакуумни машини за опаковка (стъкло, пластмаса, метал...) с цикъл на студено, сухо и екологично. Основните приложения са рефлектори (както автомобилни, така и за домашно осветление), козметика, парфюми, модни аксесоари и др. Използвайки техниката на PVD Sputtering покритие, която е чист процес, сух и с ниска цена и се извършва при стайна температура, е възможно да се...
Италия, Bertinoro
Създадена през 1988 г., Италапласт ООД произвежда полуфабрикати от стъклопласт, панели и изотермични ламинирани материали за фургони, хладилни камери и инсталации с ниска температура. През март 2002 г. компанията получи престижната сертификация UNI EN ISO 9001:2000.
Италия, Pernucari Di Rombiolo
... фермери. Занимава площ от около 5 000 кв. м, в която се съчетават занаятчийството и модерността на производствените съоръжения. Компанията се гордее с производството на типична и автентична занаятчийска паста, получена чрез характерната обработка на древните традиции за производство на паста, използвайки най-добрите семена от твърда пшеница, бавно замесване с хладка, бактериологично чиста вода и бавно сушене при ниска температура. А за някои формати обработката се извършва с използването на бронзова матрица.
Метрики проверки на всички инструменти за тегло с зелен печат. Сертификати за калибриране на всички инструменти за тегло, дозатори за вода, добавки и сонди за висока и ниска температура. Работим в цяла Калабрия. ТЕЛЕФОН 339 3260688. Имейл franco.lost@libero.it...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play