... панели на вградените модели ECO и STEEL, т.е.: или и двата предни панела ECO, или един панел ECO и един STEEL, за да се съчетае най-добре с пространствата, в които е инсталирана. Можете да зареждате дървата отвън, за да не замърсявате, и да готвите отвътре. Можете да приготвяте храната и да я поставяте запечене отвътре, а след това да я изваждате и сервирате отвън.
..."Фризе Интеграли" са вариант на традиционните "фризе" от Пулия, приготвени с пълнозърнесто брашно за по-русти и автентичен вкус. Тези "фризе" се пекат в дървена фурна, което им придава хрупкава текстура и уникален вкус. Идеални са за консумация с екстра върджин зехтин и пресни домати, или като основа за рибни супи. "Фризе Интеграли" са ръчно изработен продукт, приготвен с висококачествени съставки, за да се гарантира автентичен и неустоим вкус.
...Електрическа пекарна с независима температура за всяка камера. FEP е проектирана да отговори на най-взискателните производствени нужди и да осигури най-доброто съотношение между печеща повърхност, мощност и цена. Температурната регулация е различна за всяка от камерите, като контролът на процентната мощност е разпределен между горната и долната част. Електронният контролер за икономия на енергия намалява инсталираната мощност с 50%.
...Дървеният ротационен фурна или комбинираната газова и дървена фурна с тухлена купола и въртяща се плоча от рефракторни плочи е сравнима с традиционната неаполитанска фурна. Оснащена е с 2 отвора: един запечене на пици, другият за горене на дърва. Пепелта, произведена от дървата, се събира в специални чекмеджета в основата на фурната. Сензорният контролен панел с размер 7 инча позволява регулиране на скоростта на въртене, обръщане на посоката на движение и управление на времевото печене с звуков сигнал. Неръждаемата стомана придава уникалност и блясък.
...Ръчно изработен продукт, тесто, вече разточено, готово за пълнене и печенеза 4 минути, не изисква специализирано персонал, резултатът е като ръчно изработен продукт в каменна фурна, усвояемост, консистенция и вкус като в най-добрите пицарии. Продуктът, опакован в ATM, е подходящ за търговия в всички европейски и съседни страни, може да се съхранява за употреба в рамките на 60 дни.
... модерни среди. Основополагающа е печенето в дървена фурна в продължение на 85 часа и последващото бавно охлаждане, което трае 6 дни. Този вид печене придава на тухлите нюанси от жълто до розово, а бавното охлаждане гарантира, че изделията остават напълно цели.
... осигурят висока топлинна мощност и супер устойчивост във времето, гарантирайки перфектно печене. Освен това са налични и в газова версия (метан/пропан-бутан) с изключително ефективни горелки. Идеални за вашата градина, перфектни за пицарии.
CELL/WHATSAPP:3333968648...
La Tubini Forni, основана през 1970 г. от Tubini Remo, се намира в Villafranca di Verona и започва като семейна компания, посветена на обработката на хранителни фурни запечене на сладкарски изделия, хляб, гризини и по принцип за всички печивa. През годините е проектирала и реализирала собствен продукт, който я прави една от най-признатите компании в сектора: става въпрос за тунелен фурна, която се отличава с изключително високо качество и надеждност.
... моден усет. Нашите фурни са проектирани за интензивна употреба и предлагат отлични резултати при печене както на пресни, така и на замразени полуготови продукти. Ние сме малка компания по избор, защото искаме да останем гъвкави към идеите на клиентите и да споделяме лична връзка с нашите дистрибутори и пекарите и готвачите, които използват нашите фурни. Опитайте разликата!
...-новия софтуер. Нашият проектантски офис може да разработи вашия проект и в 3D динамичен формат на много добри цени.
- Консултантски услуги за хлебопекарство: LP CONSULTANT предлага персонализирана услуга на клиентите относно продукта и процеса. Процесът на печене няма тайни за нас! Можем да ви предоставим ноу-хау и да ви окажем пълна помощ за стартиране. Можем също така да определим индустриално...
La Cuppone F.lli srl, основана през 1963 г., е специализирана в производството на фурни и оборудване за приготвяне и печене на пица. Постоянното търсене и експериментиране с нови устройства ни доведе до изобретяването и патентоването на машините и фурните, които революционизираха начина на приготвяне на пица.
Производим алуминиеви контейнери за храни от 1968 година. Нашите контейнери са произведени в съответствие с всички действащи норми за контакт с храни и нашата компания е сертифицирана по ISO9001 и BRC. Нашата гама включва тави, капсули и подноси от тънък алуминий, алуминиеви ролки, хранителна фолио и хартия запечене. Алуминиевите тави могат да се използват както в традиционната фурна, така и в...
... оставят да втасат за един час. Хлябът след това се разточва, оформя се под формата на големи хлябове или багети с тегло около 1 или 2 килограма, поставя се в дървени кутии, поръсва се с трици или смлени зърна и се покрива с конопени платна. След определен период от време, в който протича второто втасване, се преминава към печене, което се извършва строго в дървена фурна от кестен за около един час и двадесет минути.