...Водата, яйцата и семолата от твърда пшеница създават перфектната смес за тази форма на паста, характеризираща се с тръбовидната си форма и груба, набраздена повърхност. Тази текстура е проектирана да улавя и задържа сосовете, което я прави идеално съчетание за богати рагута (сос от месо).
... подобен инструмент, пастата, току-що изтласната, срещу полиетиленовата "бариера", предварително позиционирана, за да запечата всички пропуски. Дълбочината на запушването, направено с Syntech StopAQ, трябва да бъде поне 8-10 см.
Изгладете външната повърхност на Syntech StopAQ с помощта на специална шпатула или ръка с ръкавица, добре я компактирайте. Накрая затворете "устата" отвън на тръбата/отвора с Repar Tix G2, минимум 2 см дебела, изглаждайки около кабелите със шпатула.
Приблизително 1.7 картуши Syntech StopAQ за всеки кубичен дециметър обем, който трябва да се запълни.
Картуш 533 cc...
... всички любители на шоколада.
Добър и натурален продукт, без палмово масло, без глутен, без оцветители, аромати или изкуствени добавки.
Съставки:
Nocciolata без мляко съдържа само биологични съставки: тръстикова захар, паста от лешници (18%), слънчогледово масло, какао (11%), какаово масло, емулгатор (слънчогледова лецитин), екстракт от ванилия.
ОПАКОВКА ОТ 24
1 БР = ЕВРО 18,00
1 ПАЛЕТА 48 БУКЕТА
МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА 15 ПАЛЕТИ
СРОК НА ГОДНОСТ 18/09/2027...
...Панцероти, равиоли, тортелини, тортелони … Freschi primi е линията от продукти с тегло 500 г, която носи традицията на масата и прави всяка повода специална.
Достъпно също:
- Равиоли с месо 500 г
- Панцероти с тиква 500 г
- Тортелони с рикота и спанак 500 г
- Тортелони Болонезе 500 г
- Тортелони с прошуто 500 г
- Тортелони с месо 500 г...
...Датерният домат, известен със своята нежна кора, хрупкавост, консистенция и винаги висока бриксова стойност, запазва отличните си органолептични свойства както при събиране на гроздове, така и при отделни плодове.
Суров или готвен, датерният домат е подходящ за всички приложения в кухнята: много вкусен в салата или като бърза закуска/аперитив, отличен при приготвянето на сосове или сосове за специалнапаста.
Опаковка: гр 250, 300, 350...
... (calfred). Концентрирани черни защитни бои на водна и разтворителна основа, разредими 1:2/3. Goslv формула 1365; киселина/разтворител, емулгиращ за почистване на форми и ръбове. Специална аерирана тъкан и перфорирана полипропиленова материя за студена реконструкция. Концентриран силикон EM 35, антиадхезивен, разредим с вода 1/30. The sblock течен спрей за разтваряне на ръжда.
Електронна търговия с типични италиански агро-хранителни продукти, сертифицирани биологични и аксесоари за вино и дизайнерска маса, изцяло италиански. Типични и ценни сицилиански вина, специалнапаста с дължина 50 см, типични сицилиански консерви в зехтин и зехтин екстра върджин D.O.P. на разположение на едро. Сигурна опаковка, съобразена с нормите за безопасност при транспортиране на хранителни...
...това е тайната на нашите Храни за благосъстояние. Това, което ни отличава и характеризира на пазара, е ФУНКЦИОНАЛНАТА ЛИНИЯ, специалнапаста, произведена от семолина от твърда пшеница, обогатена с екстракти от андинско-амазонски растения с ценни хранителни свойства. Пълнозърнестата паста, освен това, е произведена от пълнозърнеста семолина от твърда пшеница, която притежава схема на смилане...
... внимателно подбраните суровини от Шеф Давиде. За специални поводи или за вашата ежедневна кухня, специална и постоянно обновяваща се селекция от прясна паста, типични продукти и подбрани вина, както и нашите ръчно приготвени десерти. Пазарувайте и поръчвайте доставки в цяла Италия. Менюто е сезонно, при всяка смяна на менюто е от съществено значение помощта на младите сътрудници, които от години...
... пшеницата. Етап на пресоване и формоване: от пресата, тестото се избутва бавно от шнек срещу бронзова матрица, с умерено налягане, за да се запазят характеристиките на глутена и въглехидратите. За всеки формат паста има специална бронзова матрица. Използваме изключително бронзови матрици, които придават типичната грапавост на най-добрата ръчно изработена паста. Етап на сушене: винаги при ниска...
Паста Рискоса от 1902 г. Паста от семола от италианска и чуждестранна твърда пшеница с минимум 12,5% протеини. Пастифичио Рискоса предлага повече от десет търговски категории: Суха семолна паста, Специална регионална паста, Полусуха и ръчно изработена паста, Яйчна паста, Гурме паста с бронзово пресоване, Червена линия, Сосове, Масло и Оцет, Бисквити, Брашна и Семоли, Ориз, Картофени гноки. 120 формата. 250 дистрибутори в 80 държави.