От повече от четиридесет години, Di Rosa представлява еталон в сладкарската индустрия, предлагаща широка гама от продукти, които съчетават италианското занаятчийство с страстта към качеството. С над 200 артикула, готови за световен износ, Di Rosa не е просто марка, а гаранция за изключителност и автентичност.
Нашата компания не само разпространява продукти с високо качество, но също така е специал...
... благодарение на тръстиковата захар, внос от Италия Зукери с устойчиво производство.
С само две съставки, нашите кестени и тръстикова захар, Кестеновата крема празнува простотата и чистотата на вкусовете на нашата земя.
Съставки: Кестени от нашия кестенов лес, устойчива тръстикова захар от Италия Зукери.
Инструкции за употреба: Нашата Кестенова крема е вкусна намазана на препечен хляб или бисквити за закуска. Перфектна и като плънка за сладкиши.
SKU:cas/212/mar...
...Тези зелени равиоли от прясно тесто, пълнени с рикота и спанак, са класически вечен елемент от италианската кулинарна традиция, перфектно балансирани между простота и изтънченост. Тестото е оцветено в зелено, защото е смесено със спанак и се отличава с копринена текстура, идеална за елегантно обгръщане на деликатната и богата плънка.
...Кетчупът Biffi, с 100% италиански домати, е класическото допълнение за хамбургери и пържени картофи.
Отличен е върху варено червено месо, вкусна плънка за омлети и, добре смесен с масло, е идеалната подправка за сурови репички.
1 ВЕДРО = ЕВРО 8,00
1 ПАЛЕТ 108 ВЕДРА
СРОК НА ГОДНОСТ 30/08/ 25...
...Пармиджана, средиземноморската класика, не може да липсва в нашето меню. Сред всички възможни варианти, най-оригиналният определено е този, в който тя е плънка за аранчини. Вкусна алтернатива на класическата рецепта, ще ви изненада с първата хапка.
Рафел представлява най-доброто от сладкарските изделия на основата на кестени, получени чрез следване на стари и благородни рецепти, с помощта на иновационни методологии и напреднали техники, които запазват неизменени старите вкусове на най-добрата занаятчийска традиция.
Кестените на продуктите Рафел произхождат от най-добрите производствени райони в Италия: Пиемонт, Тоскана, Лацио, Калабрия, Камп...
...Машината е проектирана за производство на влакна от разтегнато тесто, използвани за приготвяне на страчатела, плънка за буррата.
Машината е изработена изцяло от НЕРЪДЕЕЩА СТАЛ AISI 304 с някои части от специални ПОЛИМЕРИ, подходящи за контакт с храни.
Машината е ПАТЕНТОВАНА и се отличава от други подобни на пазара по:
- грубо влакно с висока адхезия на сметана;
- ограничен брой съставни части...
Ние сме компания от провинция Лече, която предлага продукти от висша сладкарска изработка, в частност сладкиши от бадемово тесто, произведени ръчно с използване на здравословни и натурални съставки, без добавяне на консерванти. Нашият пазар е национален и международен, тъй като успяваме да изнасяме дори до Япония. Имаме асортимент, който обхваща от панетоне до бисквити, от гълъби до купета. Затова...
...Богата и елегантна вариация на класическата буррата, която освобождава силен вкус на трюфел, който обогатява вкусната и кремообразна плънка на бурратата и ѝ придава смел и приятен вкус.
...Мамаморе, вкусът на прясната паста с богата и вкусна плънка.
Както го прави мама… с любов!
Налични също:
Касонцели с гъби 250г
Панцероти с рикота и подправки 250г
Равиоли с сирена 250г
Касонцели с месо 250г
Равиоли с прошуто 250г...
...Срещата на печурките и маслините с черния трюфел е дала живот на отличен крем с силен и решителен вкус. Чувството за гора веднага щом се отвори бурканчето пронизва околната среда.
Съставки: отглеждани печурки (agaricus bisporus), маслини, летен черен трюфел (tuber aestivum Vitt.).
Съвети: Препоръчваме нашия трюфелов крем с меса, както бели, така и червени, с яйца, вкусен върху тостирани филийки хляб, канапета и крекери. Може да се използва и като плънка за тортелини и равиоли.
...СЛЕД ПЕЧЕНЕТО, ЛЕШНИЦАТА СЕ НАРЯЗВА ПО ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА. (2/4, 4/6 ИЛИ 6/8 ММ) ЧЕСТО СЕ ИЗПОЛЗВА В ИНДУСТРИЯТА ЗА СЛАДКИШИ, КАТО СЪСТАВКА ЗА ШОКОЛАДОВИ БАРЧЕТА ИЛИ ПЛЪНКА ЗА ПРАЛИНИ. ТОВА Е ОСНОВНА СЪСТАВКА ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА ТОРТИ. ЗЪРНЕНИТЕ ХРАНИ СА ОСНОВНА СЪСТАВКА ЗА ПРИГОТВЯНЕ И ДЕКОРИРАНЕ НА ТОРТИ, БИСКВИТИ И СЛАДОЛЕД.
... е направена от прости съставки. С годините, любовта ни към този уникален и строго типичен продукт ни е накарала да подобрим функциите му и да го направим по-полезен дори без плънка, която остава неразривно и идилично свързана. Днес, вкусният и ароматен канол успява да запази хрупкавостта си достатъчно дълго, за да може да се насладите на канолите, пълнени на следващия ден.
Prillo е италианска компания, разположена в Северна Италия, в провинция Бреша, и е специализирана в производството на основи за пица. Продуктът, който произвеждаме, е много иновативен, но в същото време запазва ръчното производство, в пълно уважение към италианските традиции. Основите първо се разтягат на ръка, след това се предизпичат и накрая се замразяват. Те не съдържат плънка. Лесни са за употреба и са готови за три минути! Крайната резултат е отлична пица с чудесен вкус и вид.
НАШАТА ДЕЙНОСТ ИМА ДРЕВНА ТРАДИЦИЯ - ОТ 1970 Г. НА ИМЕТО НА Г-Н ДИНО ДИ МАСО - КОЙТО ОСНОВАВА ПРЕЗ 1985 Г. ДРУЖЕСТВО С ИМЕ КОЛЕКТИВ С Г-ЖА МАРИЯ, НЕГОВАТА СЪПРУГА, И ТРИТЕ ИМ ДЕЦА: ДЖУЛИО, ОТГОВОРЕН ЗА ПРОДАЖБИТЕ, АНДЖЕЛО И АЛЕСАНДРО В ПРОИЗВОДСТВОТО. НАШИТЕ ПРОДУКТИ СА: ХЛЯБ ОТ МЕЧКАТА, ПАНЕТОН, БИСКВИТИ, ПАСТИЧКИ С ПЛЪНКА, СКАННЕЗЕ, ЦЕРАЗЕЛА, ФРОЛИНИ, БИСКВИТИ С ПШЕНИЧЕН ЗЪРНЕН ХЛЯБ - ТРАДИЦИОННИ ИТАЛИАНСКИ ДЕСЕРТИ - ПАНЕТОНИ, КОЛОМБЕ, ФОКАЧА НА БАБА АНДЖЕЛА, МОСТАЧИОЛИ, АМАРЕТИ ОТ СКАННО, ФЕРРАТЕЛИ.