... могат да бъдат в различни цветове. Лещата е богата на много хранителни вещества, включително протеини, желязо и фибри, поради което е продукт, широко използван в гастрономията.
Червената леща е най-популярната от всички видове това растение. Характеризира се с интензивен вкус. Приготвянето й е много удобно - не е необходимо да се накисва, а зърната се готвят бързо. Идеална е за крем супи, пасти или плънка за пелмени.
CD S.A. е основана през 1989 г.
Присъствайки на пазара от 1989 г., ние постоянно разширяваме нашето предложение. Ние сме опитен производител на мед, мазнини на основа спредове и кремове. Нашите продукти са налични в много различни формати на опаковки и рецепти в съответствие с изискванията на клиентите.
Доставянето на нашите продукти чрез всички канали за разпространение: търговски пазари, B2B и...
...много вкусове, палачинки без плънка, пълнени: с сирене, вегански, вегетариански, с месо, с зеле, с плодове, с шоколад, с броколи и фета сирене, със спанак...
...БАЗАЛТОВИ ВЪЖЕТА S1 И БАЗАЛТОВИ ВЪЖЕТА С ПЛЪНКА S1
Те се произвеждат от базалтови текстурирани нишки чрез плетене на цилиндрични глави с използване на стандартно свързване на нишките тип кука (S1). Този метод улавя много въздух вътре в въжето, което подобрява неговите изолационни свойства.
Приложение: като уплътнение за мостовете между коминни системи и отоплителни уреди, както и за уплътняване на врати на камини, врати на пещи или врати на отоплителни котли.
Има две версии: с или без сърцевина.
Типът суровина увеличава термичната устойчивост до 700 градуса по Целзий.
...Полските граждани все повече са склонни да заменят картофите с паста и фибри, богати на зърнени храни. Поради голямото разнообразие от тези продукти, можете да създадете много вкусни и ценни ястия от полската и европейската кухня с тяхното участие. Италиански спагети или полско зеле с плънка? Ще намерите всички необходими продукти за приготвянето на тези ястия в нашия търговски магазин за паста и...