Италия, Bergamo
Bello Fresco произлиза от страстта към неаполитанската кулинарна традиция и качеството на нашите пресни продукти е сърцето на нашата компания. Започнахме дейността си през 90-те години, като пренесохме традиционни млечни продукти от юг на север на Италия, като все повече разширявахме клиентската си база. Към млечните продукти, които и до днес са нашата силна страна, с времето добавихме селскостопа...
Италия, Martina Franca
...Формаджо ал Пеперончино е уникално гастрономическо изживяване, което съчетава сладост и пикантност в перфектен баланс. Този овчи сирене има нежна и жива текстура, обогатена с люспи от чили, които стимулират небцето. Неговата грапава и златиста кора крие бяло сърце, склонно към сламено жълто, накичено с чили. Всяка хапка е експлозия от вкус, с интензивност, която нараства с узряването, правейки го неустоимо за любителите на сиренето. То не е просто сирене, а сетивно пътуване, което кани да откриете нови нюанси на вкус.
Италия, Orbassano
...Класически вид равиоли с кръгла форма, деликатес, който съчетава елегантността на трюфела с неговия неповторим аромат и здравината на "пекорино" (овче сирене), за незабравимо кулинарно изживяване. 'Богат' е най-подходящият термин, за да опише тези равиоли с различна форма, кръгли и малко по-големи от класическите равиоли.
Италия, Castellazzo Bormida (al)
...Il Tuber Magnatum Pico Extra, ценен бял трюфел, представлява върховото постижение в сектора. Този трюфел е внимателно подбран както от микоризирани терени на компанията Valtrebbia Tartufi, така и благодарение на сътрудничеството с опитни трюфелари в цяла Италия. Продуктът има перфектна форма и гладка кора, с цвят, вариращ от кремаво до жълто-охра. Интензивният му аромат, с нотки на чесън, сирене и влажна земя, го прави идеален за гурме ястия. Само трюфелите с по-големи размери и с най-добрите характеристики се класифицират като Extra.
...В непокътнати пасища в вътрешността на региона Кампания се отглеждат селектирани крави, чийто вкусен мляко ще даде живот на кравешката моцарела. Това е много свежо сирене с влакнеста структура, много подобно на моцарелата от буйал. На вид е перлено бяло, а мекото му вътрешно съдържание разкрива тънки пластове. Кравешката моцарела има деликатен вкус, но в същото време е добре разпознаваема заради своите органолептични характеристики. Освен че се консумира прясна, често се използва като съставка за готвене. Класически пример е пицата, където се добавя, за да й придаде различен вкус от обичайния.
Италия, Salerno
... приложения. PE хартията е подходяща за директен контакт с всички видове храни (сирене, бисквити, пица, хот-дог, риба, месо, бургер, сандвич, пържени храни, деликатеси и мазни продукти) и е перфектна за опаковане на влажни продукти (нейните свойства на устойчивост на влага предлагат универсални приложения за месари, ресторанти, деликатеси и магазини за хранителни стоки). Стандартно тегло на основата...
Продажба и директен износ на cash and carry по целия свят, директна продажба на ресторанти по целия свят, продукти, произведени в Италия, моцарела от буйволско мляко, моцарела за пица, фиор ди лате, домати Сан Марцано за пица, прясна паста, паста за италиански ресторанти в чужбина. Непобедими цени за типични италиански продукти, поръчайте на нашия уебсайт и ще получите продуктите директно в рестор...
Италия, Sarzana
Нашата компания предлага типични продукти от италианската пекарна традиция, като: Фарината от нахут, Фокача с сирене, Висока пица, Лигурийска пица, Генуезка фокача и Римска пинса. Всички суровини са внимателно подбрани и нашите продукти не съдържат консерванти или други вещества за запазване на продукта. Продуктите, след като бъдат предварително изпечени, се охлаждат бързо и замразяват, след което се съхраняват при -18 градуса.
CasaFadda 1886 реализира идеята на основателите си да произвеждат в Сардиния не само традиционни, но и особено иновативни сирена, revitalizирайки пазара и оптимизирайки потенциала на сектора. Целта е да се квалифицира и популяризира качествения агро-хранителен ресурс, типичен за Сардиния. Произвежда сирене с плесен и разтегливи сирена за пица, произведени от овче мляко, овче рикота с добавена захар, идеална за гарниране на каноли, смесени меки сирена от овче и краве мляко, освен традиционните пекори. За контакти: имейл: casafadda1886@tiscali.it Тел: 079885031 факс: 079885205...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play